Eşini aldatıp icardiyle evlendi kadın gerçi adamın başına bir şey gelmedi sizin çevrenizde var mı bu tarz benim en az 5 örnek var
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eşini aldatıp icardiyle evlendi kadın gerçi adamın başına bir şey gelmedi sizin çevrenizde var mı bu tarz benim en az 5 örnek var
Adalete şu şekilde inanıyorum. Wanda Nara tarafından aldatılan eski eş, gözünü karartıp canım misali Wanda Nara gibi bir motorla evleniyorsa, aldatılmayı teorik açıdan hak etmiştir.
Bir Erkek için en büyük mall, ıklardan biri Aldatarak gelen kadını kabul etmesidir. İkinci boynuz yolda geliyor Zira 🤣 çok geçmez onunlada sürmeyecektir. Hele evli eşini aldatmışsa bu kadın bi halt olmaz.
Cevap
6Cevap
Evet inanıyorum doğruysa olan arkadaşıma olmuş sonunda
Bir
Arkadaşım bana kazıklar attı doğruysa da Allah'tan cezasını buldu
Çocuk kötü biri beni seviyordu ben sevmiyordum sonra arkadasımla çıktı tehdit etti sen evimize gelemezsin göstermem arkadaşını sonra aramızı bozmaya çalıştı terketti kız bu kez de beni tehdit etti sen bizi ayırdın hayatını mahvedicem sonra bu kız birini buldu bende hesap sordum kaale almadı sonra ne olduysa onunla birleşti ben konuştuklarına şahit oldum bir şey demedim sonra tuzak kurdular niye çünkü ben ona kötü şeyler dedim intikam aldı dalga geçti işletti korkuttu kıskandırdı eşide dalga geçti sonra duyuyoruz ki doğruysa tehdit etmiş tecavüz etmiş
Olabilir
Senaryo olma ihtimali var
Çünkü millete yalan söylediler okulda tanıştık o başka sınıftaydı
Herkes onun gerçek yüzünü görünce demek zorunda kalabilir
İnternette tanıştılar çünkü
Bana demedi
Yengeme demiş
Biz onunla konuşmuyoruz
Ama dedikodular kötü
Kuzenim duymuş senaryo mu bilmiyorum
Demiş ki yapmasak mı kız erkek de demiş ki ben sana o kadar şey yaptım
Edemez çünkü
Millete yalan söylediler önceden
İnternette tanıştıkları ortaya çıkar herşeyi ortaya çıkar
Kadın eşini terkedip icardi ile mi evlenmiş yani?
Bu icardiyi herkes seviyor normalde.
Şimdi bir adam vardı şöyle bir şey demisti. Bir erkek eğer elinizden sevgilinizi alabilmisse sizin probleminizi almış demektir demişti. Ben hak veriyorum bu söze.
Yazdığımı dikkatli okur musun lutfen
İcardi süzme sa, lakmış böyle bi kadına güven olur mu Yakın bu ilişkide bo, ka sarar demedi deme
İnanırım. Kim ne yaşatırsa onu yaşar. Bazı insanlar da imtihanı olduğu için kalbine zor gelen şeyler yaşar. Yani her şeyin bir sebebi vardır.
Haydaaaa...
Şu kadın bir tek bana mı itici geliyo
Hayır kendi adaletimizi sağlarız
Allah yok ki... var mı ki? Olsa...
Kadın çok çirkin
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?