Yani öyle yav şak ilgiye boğan karaktersiz erkek olmak mı lazım sizin için?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Basit ve aciz degik de tam böyle mal mal insanlar baba olup o kızlardan sevgi esirgedigi için şimdi sg
Sen sg kezo kaşı çizik serseri erkeklere yönel. Sizin neyinize yakışıklı kişilikli insan neyinize
Noldu asko çok mu dokundu gururuna 😂😂😂ay bı git ya
Ne dokunacak klasik egolu tc kızı hsnsjsjs
Ben vıcık vıcık erkek sevmem tiksinirim öyle şeylerden fakat bazı kızlar sevgiyi ailelerinden bulamayınca dışarı daki o kardeşim heriflere inanıyorlar
Tamamda niye sen de onlardan değilmişsin gibi konuşuyorsun klasik tc kızı?
Çünkü ben bir erkeğin sevgisine ihtiyaç duymuyorum çevremden yeterince sevgi saygı gördüğüm için bir erkeğin ilgisi beni alt edemez ama bazı kızlar vardır o erkekler o kızları sevgisizliğinden vurur ve o kızlar da o tür @hm@k hiç bir işe yaramayan erkeklere inanırlar ve onlardan ilgi beklerler ve bu tür erkekler benim gözümde ucuzdur ve senin de o erkeklerden bir farkın olmadığını düşünüyorum şu üslubundan da belli zaten bir kız sana bakarsa şükret çünkü bakılacak bir yanın olduğunu düşünmüyorum ve evt genelde insanlara karşı ön yargılı değilimdir fakat bana ön yargılı ile yakalaşana aynı şekilde karşılığını vermesini de bilirim.
Aynen kimse bana bakmaz yakışıklılı ve prensipleri olan biriyim sizin tercih ettikleriniz baktıklarınız erkeklerden değilim onlar gibi olamam kalitem el vermez
Kendini beğenmiş hırboya da bak sen puahahaheuxbiejcodk senin tipin iyi olsa da karaktersizlikten kaybedersin insanlara verdiğin cevaplara şöyle bir göz gezdirdimde senin gibi seviyesiz kendini beğenmiş insanlar kimseyi hak etmez ve insanların sana söylediği laflar sana çok koyuyor sanırım sende onların sana ettiği lafların bir başkasına yanıt olarak yazmışsın da hahbshew8djeoxkox her neyse böyle kendini beğenmiş görgüsüz erkeklerle tc kızlarının işi ne onlar hür kadınlar iradeli asil kadınlardır sizin gibi hırbolara bakmamakta haklılar tc kadınları zeki saygılı konuşmasını bilen adam gibi adamlara bakarlar ucuz erkeklere değil ve yine söylüyorum genelde kimseye ön yargılı değilimdir fakat senin tavrın hâl ve hareketlerin insanlara bunu düşündürtüyor şu an burada sana yanıt vermekle bile zaman kaybediyorum buna değmeyecek bir insansın çünkü o yüzden bir yanıt daha verirsen yanıtlamicam kudur öyle kendi kendine
Hırbo öyle mi a q Kezban seni sg şimdi yazma bakalım ksndnsjnsn
Cevap bu.
Karakteri kişiliği düzgün insanlar revaçta o sizin yanlış düşünceniz
He o yüzden yanınızda tipsiz cahil kaşı çizik erkek gezdiriyorsunuz
Ben hayatımda hiç sevgilim olmadı evet tamam imtihanım yakışıklıydı zengindi ama arkadaşımı satmadım o sınavdı ve hoşlandıklarım benim gibi o kadar güzel olmuyor bana benziyor yani çok yakışıklı sevmiyorum
Sen de karaktersiz misin de 2 söze milleti tav edip sonra da aşağılıyorsun? Hadi diyelim ki onlar duygusal ya da saf. Sen nesin peki? Or.. ospu evladı mı?
Kızlara güzel sözler söyleyip bir de utanmadan sana inanıp güvendiler diye aşağılıyorsun.
Ben kimseye yürümedim reis sadece çevremde gördüklerimi söylüyorum tipsiz cahil yav şak erkekler hep yapıyor bunu
Tamam, o sözleri sahiplerine iletiliyorum o zaman ama sen yine de kadınlara böyle ithamda bulunma. Bu ucuzluk değil saflık veya inanmışlıktır. Rahatsız edici benzetme.
Ama klasik tc kızı diye boşuna demiyorlar yakışıklıyım kişilikliyim yav şak değilim diye yalnızım
Yakışıklı olman artı ama ağzın laf yapmıyorsa hiçbir işe yaramaz. Kadınların kucağına atlamalarını bekliyorsan daha çok beklersin.
Ağzın laf yapması neyle alakalı ne yapmak lazım
Rahat olacaksın. Ben buradan kaç kızla konuştum. Neler duydum Allah bilir. Bursa’ya çağıran da oldu Ankara’ya çağıran da. Hatta yetmedi, bir kız sevgilimle beraber yap dedi. Kabul etmedim. Neler neler. Yeter ki konuşmasını bil. Rahat ol. Kasıyorsan sıkıntı.
Kasıyorum kardeşim çok hem de. Çok yakışıklıyım ama konulunca bütün büyü gidiyor
Ben de kasıyordum. Biraz daha rahat olmaya baktım. Kadınlar konuşmak istemiyor gibi görünüyor ama emin ol daha çok istiyorlar. Yeter ki kilidini açmasını bil. Ben de çirkin sayılmam. Bana da direkt tipten yazan kızlar oldu. Sonrası kişiye kalıyor. Bununla ilgili bilgi veremem çünkü söyleyerek aşılacak bir eşik değil bu. Git, at kızlara mesaj. Konuşmaya çalış. Alış işte. Ne bileyim dostum.
Yok reis olmuyor yüz vermiyorlar bana tipimde mi sorun var giyimim demi anlamıyorum bi instamı versem vakar mısın tipim nasıl
Hahahah, dostum iyiyim diyorsan iyisindir. Kadınlar tipe bakmıyor çok. Tip ilk başta önemli tabii ama eğlenmeye bakıyorlar. İnstan kalsın sende. İyiyim diyorsan iyisindir. Bol şans.
Neden sadece Türk kızları mı? Bir de bu safliktan acizlikten degil
Bence senin kadın nefretin var. Kezo falan yazmışsın yorumlara.
Tc Türk kızı falan. Siz çok mu iyisiniz. Kaptırmışsın bir kaç kızı sonra suçu kıza atıyorsun
Ya ne suç atması hepiniz aynı kafadasınız aynı karakterdesiniz ego kibir her şey var yalan mı
Valla nasıl bir şey yaptıysa kızlar baya nefret ediyorsun. Ne diyebilirim ki
Yine kızlar diyorsun niye kendini onlardan ayrı tutuyorsun ki onu anlamadım
Niye herkese bunu yazıyorsun birader
Anlama kıtlığın var sanırım TÜRK KIZLARININ HEPSİ AYNIIIO
Siz erkeklerden daha kötü değildir kızlar merak etme. Evlenene kadar her kızı kullanayım. Evlilik dışı ilişki yaşayalım sonra da iyi aile kızı kafasından bir kız bulayım. Sonra onunla da evlenince hayatını çürüteyim.
LAN ANLADIM KES
Onu yapan sizsiniz üniversiteye başladığınız andan bitirene kadar yemediğiniz halt kalmıyor sonra temiz erkek isterseniz nah bulursunuz
Niye kendini o erkeklerden ayrı tutuyorsun ki anlamadım
Çünkü senin gibi o erkeklerden hoşlanan aşk acısını köpek gibi çeken kızlardan hoşlanmıyorum farkım bu ve bu çok nadir
Tamam sensin
Yazacak bir şey kalmadı demi kelime haznen çok iyiymiş snsnsnssn
Yazmama gerek yok böyle davranırsan asla bir kız bulamayacaksın. Üzülüyorum sana
Böyle davranan erkeklere tav oluyorsunuz ben böyle olunca ters tepti demekki 😂
Psikolojik yardıma ihtiyacın var. Sevgili edinmek istiyorsun ama kadınlardan darbe yemişsin. Saldırıyorsun işte. Gerçekten seni sevecek biri çıkacak üzülme. Ama kötü davranma ki onlar da senin gibi darbe almasın
bunun aşk hayatı falan yok burada sizin gibilerle takılmaktan godzilla olmuş bağıyor. Feminizme dayanamamış aynı b. kun lacivertisiniz çünkü sende genelleme yapmışsın
Ben kabul etmiyorum kimseyi
Yani karşına tipsiz cahil kafa yav şak erkek gelse kabul etmezsin öyle mi ksndnsjsnsnsjsn
Etmem
Böyle bir erkeği hiçbir kız reddetmek peşimde köpek olurusınuz heleki kaşında çizik varsa
Sevmiyorum ki kimseyi 😃
Sorun olan o
Tamam sensin
Her kız aynı deildir genelleme yapmayin
Klasik tc kızı diye bir tabir var hepiniz aynı kafadasınız en büyük özelliğinizde egolu ve burununuz havada olması
Bende erkeklerde genelleme yapim o zaman hepiniz abazasiniz karaktersiniz aldatmayan erkek yok illaki gözünüz başka kıza kayıyor oldumu şimdi?
Beni o Abaza pıçlerle sakın karıştırma öyle erkeklere ölüp bitiyorsunuz o yüzden haftada bir sevgili değiştiriyorlar
Sen diyosun ya ben abaza deilim diye bemde kolay kolay birine tav olmuyorum ama genelleme yapan sensin?
Tamam ama şöyle bir şey var tüm Türk kızları abazalara yüz veriyor şans veriyor
Ben vermiyorum mesela bunu genelleme yapma belki çoğu kız öyledir herkes değil ama
Ayn ya sorma jfjf
Basit insan seni
Ne alak?
Kes sana yüz vermediler diye m a l ben basit degilim ben o kadar zorun ki, Şu an sana yazdin diye dükür duasi et