Sevgilim soğudu mu acaba?

3 yıldır çıkıyoruz zamanında sırf benimle konuşmak için sabaha kadar konusurduk sabah işe giderdi yine akşamları konusurduk bu uzun sürede çok hata yaptı affetim ve kavga ettik şimdi 3 aya yakındır pazar günleri bile evde kalmıyor bir akşamları konuşuyoruz ağlıyorum bir gün evde kal bana vakit ayır diye bizi sen bu hale getirdin hep tartisyosun dedi bende sen hata yapiyosun kavga ediyoruz ne bekliyosun hatalarini görmezden gelmemi mi saniyordun dedim o da herneyse beni bu hale sen getirdin kavga etmemek için evde kalmiyorum calisiyorum hep diyor bugün pazar dün evde kal diye yalvardim yine bir kaç saatlik isim var dedi saka sandm az önce aradım isteyim dedi ağladım neden evde kalmadin bana vakit ayirmiyosn dedim o da bugünü mü de haram ettin evde kalsaydm bak işte yine kavga edecekmişsin iyi ki ise gelmisim yeter artık dedi aglamam umurusunda bile değildi, son kaç aydır herşeye hemen sinirleniyor çoğu zaman bahaneyi kendisi arıyor kendisi hemen barisirdi simdi o uzatıyor tartışmaları tartsmiyorum bile benden soğuduğunu hissediyorum madem soğudu neden ayrilmiyor diye kendimi yiyorum ne yapmalıyım arkadaşlar

Sevgilim soğudu mu acaba?