Sevmek için zaman ve sebep arayan mısınız, her yere sevgiyle bakıp tebessüm eden misiniz?

Sevmediğiniz birini ya da bir durumu zamanla sevebilir misiniz? Bu mümkün müdür?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevmek için zaman ve sebep arayan mısınız, her yere sevgiyle bakıp tebessüm eden misiniz?

Sevmediğiniz birini ya da bir durumu zamanla sevebilir misiniz? Bu mümkün müdür?
Bence zamanla her şey sevilmez. sevgi bazen zamanla olur bazen de hiç olmaz.. ama ilk görüşte kimse kimseyi sevemez tabi ki de.. aşk için sevgi için önce zaman lazım ve birbirlerini tanımaları lazım.
Yok ya zamana bırakmamak gerekiyor sanırım, hatta biseyleri zorlamamak lazım, olmuyorsa hadi güle güle deyip kapatmak lazım, bekleyip kendine yazık etme hiç bir zaman, bazı şeyler olmayabiliyor
Zorlamak değil bahsettiğim. Başta bir şey hissetmediğin birine zamanla alışmak ve sevmek benim kastettiğim. Mümkün mü yoksa kırk kişide bir olacak bir özellik mi?
Yani benim şahsi fikrim olmuyor, çünkü zaten birşeyler hissetsen bile zaten onu tanımıyorsun ve yine zamana ihtiyacın var, içinde birazcık duygu olması lazım bunu zamana bırakmanın çözüm olmadığını düşünüyorum çünkü bir defa yaşadım bunu ama bilemem tabi bu benim fikrim
Zamanla sevmek nasıl bir durum hiç bilmiyorum böyle bir şey yaşamadığım için o yüzden ne desem yalan olur ama ben net bir insanım birisine bir şey ya hissederim ya hissetmem anlık gelişir.
Cevap
6Cevap
Seversin de uzaklaşırsında
Zamanla yeniden eskisi gibi sevebilecegime inanmiyorum. Ruhumda taş üstünde taş kalmadı. Atlarirsam bu sıkıntıyı ben eski ben olmam biliyorum.
Zamanla sevilebilir, yalnız zamana bırakmanın da bir zamanı vardır.
Başta nötr olduğumu zamanla sevdiğim oldu.. Müzik gibi..
Ama başta sevmediğim hiçbir şeyi bir daha sevmedim..
Bilemiyorum zor gibi. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin💅
Teşekkürler
Sevgiye inanmam pek duygular aldatmadan ibaret
Neden?
Duygular hormunsal şeyler zamanla değişir her konuda duygular aldatmadan ibaret özellikle de insan duygusu iki canlının sevgisine inanırım bir köpeğin bir atın onların duygusu bambaşka
Onların ne özelliği var? Bir çocuk sevemez mi mesela ya da bir insan kendinden daha yüce bir varlığı sevemez mi? Aldatma olmadan da sevgi olur.
Bir den sevemem. Keşfedip, gördükçe, yakınlık hissettiikce uyanır bazı duygular bende
İşte bundan bahsediyorum. Uzun bir süre sevilen biri olsa da başka bir insanı sıkça göre göre ve şartlar yüzünden de sevebiliriz bence. Kalbimize ve bakış açımıza bağlı sanki biraz da
Ben birşeyi başında sevmemişsem daha sevmem
hayır.
Neden?
Sevilmiyor bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?