3 senelik çok yakın bir arkadaşım ile maalesef kısa süreli sayılabilecek 2 aylık bir sevgililik dönemi geçirdik ve ayrıldık. Her ne kadar sevgiliik dönemimiz kısa sürmüş olsada, geçmişten kaynaklı çok şey yaşadığımız içindir sanırım halen unutamıyorum. Öfke, nefret ve halen sevgi sanırım içimde.
Neyse, ayrıldıktan 1 hafta sonra bana karşı hisleri olan birisi ile ilişkiye başladık diyebilirim. Bir buçuk ay olacak neredeyse bu kişiyle bana çok değer veriyor ve anladığım kadarıyla biraz aşık olabilir. Şu vakte kadar iki sefer yüz yüze görüştük. Ben de tam anlamıyla yoğun hisler yok ve ben olabildiğince yavaş ilerleyelim istedim hep. Çok doğru ve tam isteyebileceğim bir insan fakat içimde sevgiye dair hiç bir şey yok. Ona bu durumu söyledim beni anladığını ve zamana bırakmak gerektiğini söyledi. Fakat ben geçmişi bir türlü unutmadığım için sanki bu ilişkide acı çekiyorum ve konuşmak, mesaj atmak içimden pek gelmiyor. Sizce zamana bırakmalımıyım? Karşımdaki insanı üzmek istemiyorum, benim yaşadığım durumları yaşasın hiç istemiyorum fakat dediğim gibi gerçekten tam isteyebileceğim bir insan olmasına rağmen bir türlü yoğun hislere geçemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer