23 gündür ayrıyız, bu olaylardan sonra erkek döner mi dönmez mi?

1.5 senelik bi ilişkimiz vardı. Her şey çok güzeldi. Son dönemler artan kavgalar bizi çok yıprattı. Bi gün erkek arkadaşım çıktı geldi ayrılalım soğudum ben dedi. Kavgalardan yoruldum dedi. Yapabiliriz deneyelim dedim. Kabul etti. 1.5-2 aya yakın görüşmeye devam ettik. Güldük eğlendik vakit geçirdik. Sana bi geliyorum bi gitmek istiyorum dedi bi gün. Ama hep olumsuz yaklaştı. Çaba göstermedi. Bi gün saçma bi meseleden. Bi kaç yerden engelledi. Dedim yeter. Kalan yerlerdende ben çıkardım onu. Ertesi gün geldi. Ona para vererek benim için aldırdığım şeyleri getirdi. Helalleştik. Konuşmadık hiç. Bu olaylar yaşanalı 23 gün oluyor. Ben hayatıma bakıyorum. Zaten acımı o bi ayda yaşamıştım. Artık acı çekmiyorum eskisi gibi. Ama bu seferde ondan gelen haberler onun acı çektiğini devamlı alkol içtiğini efkarlı şarkılar söylediğini filan gösteriyor. Geçen bir şarkının “unutmak istiyorum artık yeter kısmını” söylerken snap atmış. Oysaki giderken sevmiyorum artık diyordu. Akşamına instada ortak koleksiyonumuzu sildi. Ki ben varlığını dahi unutmuştum. Peşine bugünde serum fotoğrafı atmış. Bi kız var. Ondan bana haber geldiğini biliyor. Ayrıldıktan sonra konuşmamız gerekti. Manipüle edici kavgaya yönelikti. Uzatmadım zaten. Herkes diyorki bilerek yapıyor. Pişman oluyor ama sen ona yaz istiyor. İlgini çekmeye çalışıyor. Hayatına bakıyor olmanı gördü. Bu kız eskiden çabalardı niye bana yazmıyo diye deliriyor diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Döner mi dönmez mi ne hissediyor? Arkadaşım dedi ki. Ben onu hiç böyle içerken efkarlanırken görmedim. Önceden ayda bi iki içen çocuk. Belki haftada 3-4 kez içer olmuş. Yorum sizde.
Bu arada. Ertesi günü uyandığımızda tüm engelleri kaldırmıştı. Wpden çevrimiçi oluşuna kadar görebiliyorum. Gece konulmayalım diye yaptı onu.
Güncellemeler
+1 yıl
Bizde mi böyle biteceğiz acaba. Bunu bile merak ediyorum. Hayatına birilerini almayı denedin mi hiç?
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım karşına senin kadar güzel seveni çıkar. Bişey danışmak istiyorum. Hala daha sevip sevmediğimi nasıl anlayabilirim? Çünkü ben bu konuda ne hissettiğimi anlamak istiyorum
23 gündür ayrıyız, bu olaylardan sonra erkek döner mi dönmez mi?