Özellikle burada.. Kadınlar biliyor bu işi..

Özellikle burada.. Kadınlar biliyor bu işi..
Evet katılıyorum özellikle de bu ülkede kadınlar zaten seçen erkekler de seçilendir.. yani bir kadını mesela 100 erkek ister 100 erkek yazar ve yürür ama kadın sadece 1 tanesini seçer.. ama bazen de yakışıklı erkek olunca kadınlar da yürür direk.. hatta tek tipi olana yürüyorlar zaten..
Evet kesinlikle katılıyorum, kadınlar tehlikeli varlıklardır ve işlerini gerçekten bilirler. Ne demişler; “erkekler dünyayı yönetir, kadınlar erkekleri.” Kadın bir şeyi istesin yeter ki, tabii bazıları dikkat çekeceğim diye saçma sapan hallere bürünüyor bahsettiğim şey kesinlikle o değil. Daha ustaca ve zekice davrananlardan bahsediyorum : )
Bu söz ilişkinin başlangıcı için geçerli, ama sonradan rollerin değiştiği aşama da var. Kadın bu tutumunu hiç bırakmayıp teslim olmazsa rol değişmez. Bunun içinde kadının daha az seviyor olması şartı var 😀
Doğru. Ama şuna değineceğim ki, kurnazca kendine yürünmesini sağlayanlara bayılıyorum. Her kadının harcı değil, bazılarının çok amatörce davrandıklarına şahitlik ediyorum 🫢😄
E sorsan; oylo şoy olor mooo diye kendilerini melek gibi anlatmaları beni benden alıyor.. 😄
Buna tıp dilinde kuyruk sallamak deniyor.. 😄
Cevap
10Cevap
Evet ama bu her zaman böyle yürümez, kadınlar da artık yürüyüşe kalktı 😄
İlgisini çeken kadını merak eder. O merak duygusunu stabil tutmak da sanıldığı gibi kadında değil erkekte bitiyor. Erkeğin aradıklarını o kadında ne kadar bulduğunda bitiyor. Tam olarak aradığı herşeyi o kadında bulan erkeğin ilgisi de baki kalır
Sana da alanen yürüyen kadın yok mu burada sayın fenomenim.
Yok bilge initio..
Doğrudur..
inan kadın olmak çok zor; seçme şansım olsaydı erkek olmayı seçerdim😅
Evet bunu bizatihi yaşadım. O yolu açtı bende bodoslama içeri daldım. Sonuçta büyük bir zafer elde etsem de kendisini birkaç yıl beklemem gerekecek 😅 yani hanımefendi eşeği sağlam kazığa bağladı, yıllarca yerinden oynayamayacak bu eşek.
Erkek çapkın değildir. Çapkın olduğunu zanneder. Çapkın olan kadındır. Kadın istemezse hiçbir şey olmaz
Kadın cesaret verir bakışıyla, duruşuyla konuşma tarzıyla erkek işaretleri doğru okursa adım atar..
Bazen biz de dümdüz yürüyoruz. Nereden biliyorsun diye sorma. 😅😅Lafı dolandırma kısmını pek beceremem.
Çok doğru bir söz kim söylemişse tebrik ediyorum 😂
Kadın direkt yürümeyi gururuna yediremez çünkü. Ayrıca bir de toplumsal baskılar var. Kadın yürürse basit kadın olur yollu olur gibi. Ondan kendini o duruma itmek istemez
Katılıyorum ben böyleyim açıkçası ne yalan söyleyeyim
Bazılarının bu konuda usta olduğunu düşünürsek katılmamak haksızlık olur.. Her kadın bir olmasada bu tezi doğrulayanlar da mevcut tabi ki.
O sırada alenen yürüyen ben hzbjs doğru olan kendine yürünmesini sağlamakmış bana kimse bundan bahsetmedi jddjjd
Katılmiyorum , yürümem knk belki rahatsız olmak istemiyordur. konuşmayi kendisi başlatmasi daha makuldur.
Katilmiyorum. Yav siz erkekler alenen yaptığınız bir işin sorumluluğunu bile tam alamayacak hale gelmissiniz ne ara böyle oldunuz?
Evet.. Doğrudur.. Bende yapıyorum bunu..
Aman bıktım kadınlardan onlarda normal yurusunler işte
Evet katılıyorum kadın izin verir erkek öyle yürür aslında…
Bazı kadınlar için geçerli değil o. Alenen yürüyen kadın da var. Hiç kadınsı değil ama.
Nasıl yapıyolarmış ki bilen anlatsın 🥲
Nerde o dürüstlük..
Ama kaçmaz benden.. 👀😄
Sırdır o ondan söylemezler
Gerek yok, biri hoşuma gidiyorsa gider söylerim.
Kesinlikle doğru bi önerme.
Ewt bu fırsatı biz onlara veriyoruz ztn
Kadinina ve erkegine gore degisir
katılıyorum öyle
Sinyal yollamayı iyi biliyorlar ((:
Ahahahha olabilir hee
Hayır
Katılıyorum
Bu fikre katılmıyorum
Çok doğru 😅
kısmen evet
Evet öyle