+1 yılÖnce o kızı tokatlarım. Niye bu o.. spuluğu yapıp benim en iyi dostuma ihanet ettin diye. Sonra da kankamı tokatlarım bula bula bula bu o.. puyu mu buldun diye.
İkisi de hakkımda ne düşünürse düşünsün umrum değil. Eeeee biz de böyle bir delikanlıyız ne yapalım?
Biz Dolapdereliyiz ablacım. Dolabı çevireceksek biz çeviririz. Kimse bize dolap çeviremez.😏😏😏
Bugün kankamı benimle aldatan kız, yarın da beni bir başkasıyla aldatır.
https://www.youtube.com/embed/OK7d_MGnenI10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşımın sevgilisi benimle ilgileniyorsa zaten ben bunu arkadaşıma direk söylerim hemen tabi ki de.. çünkü arkadaşımı aldatan kişiden sevgili olmaz ona.. aynı zaman da bana da olmaz karaktersiz değilim.. zaten öyle bir şey olacağını da sanmıyorum tabi ki de.. arkadaşımın sevgilisi ile zaten samimi olmam ya da konuşmam hiç bir şekilde.. ortak arkadaş grubun da sadece konuşuruz arkadaşlarımızla o kadar.. ama şu an yok arkadaş grubum zaten.. bir kişi ne olursa olsun sevdiğinden başkasını sevmemeli eğer seviyorsa zaten sevgilisini hiç sevmemiş demektir.. bundan da sevgili falan olmaz
10 Yorumla
Bu durum benim başıma geldi arkadaşımın sevgilisine de dedim sen benim en yakın arkadaşımın sevgilisisin bana bunları yazman hiç hoş değil dedim sonra arkadaşımın sevgilisinin bana yazdıklarını arkadaşıma attım arkadaşım bana sen adamsın falan dedi işte tartıştılar bir kaç ay sonra ayrıldılar zaten
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılArkadaşıma söylerim sevgilisinin nasıl kansız olduğunu...
12 Yorumla- +1 yıl
Kansızlara çanak tutanlar var
- +1 yıl
Onlarda kansız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşıma durumu izah eder, ortamdan ayrılırım.. Sonrasında arkadaşıma bu kadar basit bir insanı nasıl hayatına aldın diye kızarım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşıma haber ederim herşeyden haberdar olsun diye gadası
14 Yorumla- +1 yıl
Sonra?
- +1 yıl
Herşeye şahit olsun 🙃 sevgilisinin neler yaptığını bilsin sonrasına kendisi karar verir
- +1 yıl
Anladım 🙄
- +1 yıl
🙃🙃
Arkadaşımın sevgilisi bana ilgi göstermez, gösterse bile soğuk davranıp kendimi ona karşı soğuturum 😄
Kedi çok tatlı 😍12 Yorumla- +1 yıl
Evet çok tatlı 😻
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Utançtan arkadaşın yüzüne bakılamamasına, görüşme taleplerinin türlü bahanelerle geri çevrilmesine sebep oluyor. İnsan kendini suçlamadan edemez, üstelik duyulsa arkadaşını kaybetmekten korkar. Çünkü arkadaşın sevgiliye toz konduramama ve arkadaşı içten içe suçlama ihtimali vardır. Öğrenilse bir daha hiç birşeyin eskisi gibi olmama ihtimali vardır. İnsanı olgunlaştırır, mülayim yapar bu tip b. ktan durumlar. Defalarca kez başıma geldi, ikisiyle de arama ciddi mesafeler koydum.
23 Yorumla
+1 yılya şu şarkıyı çok seviyorum yaaaaa ❤️😌 ne ay geceden şarkısı yani
Tam arabayla giderken söyleyerek gitmelik şarkı 😀😀
https://www.youtube.com/embed/UHX10D_OXAw132 Yorumla- +1 yıl
Bunlar da güzel söylemiş ☺️
https://youtu.be/4dJ4ZFr0N2o?si=bT2ZZexJO2crIS7M - +1 yıl
off be bu da sigara yaptırdı şu an 😀
- +1 yıl
yaptırdı ne ya yaktırdı😁
- +1 yıl
Ben de yazamıyorum bugün sjdja yakalım 😅
- +1 yıl
kanlı ay geliyor ondan mı acaba 🥲😁
- +1 yıl
O da ne ola ki :D
- +1 yıl
bilmiyorum instada gördüm 😂
- +1 yıl
Kırmızıya bürünüyor herhalde sonra noluyor acaba 😃
- +1 yıl
bunu bir araştırmak lazım 😀
- +1 yıl
Hiçbir numerosu yokmuş bebeğim 😃
- +1 yıl
bu retrolar gibi değil demek ki gezegenlerdeki , 😂 malum sene boyunca girdi çıktı bizlere 😂😂😂😂
- +1 yıl
Awk özledim ulaaaan :D
- +1 yıl
neyi ahahahahha hahahahah 😂😂😂😂
- +1 yıl
Off içimden geldi :D kurtulmam lazımdı senin görüşe denk geldi
- +1 yıl
hahaha sosiiiii 😂😂😂 neyse yabancı yerde salmadın bari 😂😂😂 içindekini yani
ben össleedimm galibası seni bu yüzden bu sitemlerim falanlarım fulunlarım 🤪😀😂😂 - +1 yıl
İçim yanıyoooo içmek bana yaramıyor shdkaşdj bayılırım zaten birazdan idare et nolacak
- +1 yıl
seni idare etmem mi ben beeh 😂 içinden geldiği gibi koyver 😌 haydi hep beraber özleşelim vs 😀
- +1 yıl
neyse ki içince kusarsan falan yanında değilim 😂
- +1 yıl
Beddua bile etmiyorum lan beddua bile edemiyorum nasıl iştiiiir ama küfür ediyorum lsdşkd iyi geliyo
- +1 yıl
Hiç kusmadım biliyon mu sadece uykum geliyo benim jdjdka
- +1 yıl
et et duymaz nasılsa küfürleri ama kulakları çınlıyordur 😀
ayrılıklarda sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili😃 - +1 yıl
Hay ben onun Ayrılık anlayışna sokaaam, hiçte sevgili değil nalet gitsin 😒
- +1 yıl
benim yanımda kusanlar bayılanlar alkol komasına girenler ağlayanlar oldu bayan arkadaşlarımdan ve bunları toparlayan hep bendim ayık tek kişi olduğumdan 😂😂😂
- +1 yıl
dhdjah bir daha olmasın ne demişler seviyorsan benimle oturup içeceksin dırırımmm
- +1 yıl
içilen ortamlarda mezeleri tırtıklayıp şalgam içen çerez merez tıkınıp sarhoş olan arkadaşlarımın şapşal aşk acılarını dinleyen o kişiyim 😂😂😂😂
- +1 yıl
Vah kurban olduğuuummm 😃
- +1 yıl
ya işte bizde böyle dinleyiciyiz 🥺
- +1 yıl
Görmüyorlaaar duymuyooooolar anlamıyooooorlaaar hasretiyle yandığımııııı 🚬
- +1 yıl
enişteye gidip onun aşkından ‘selanı’ ay pardon selamını söylememi ister misin 😂😂
- +1 yıl
Şşş ölülerle konuşulmaz tövbe de
- +1 yıl
şşş 🤫
m.youtube.com/watch - +1 yıl
Oyş 😌
+1 yılBaşına gelmiş biri olarak söylüyorum kesinlikle arkadaşıma soylemek gibi bir hata yapmam. sevgilisi zaten o yolda ise ayrılırlar yakında. Ben söyledim yanlış anlaşıldı en mantıklısı sevgilisiyle aynı ortamda bulunmamak olur öyle bir durum varsa.
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar
İnşaallah kimsenin başına böyle bir olaylar gelmez sevgilin var ve sen gidip onun yakın arkadaşına iş atacak kadar düşeceksen bu kötü bir durum sana demiyorum bu olayı genelleme yapıyorum madem onun arkadaşı ile konuşup ona iş atacaksan ayrılırsın sonra olay biter sevgilinin arkadaşına yürümek bu çok iğrenç bir durum ya10 Yorumla
+1 yılAga nın manitasına yanlamak yoktur bizde.
Hatta agaya da söyleriz böyle bir durum var, haberin olsun vs. Diye. 😅11 Yorumla- +1 yıl
Yanlayanlar biraz ders alsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt mesafe koyarım, tepkim çok sert olur, arkadaşımın da farketmesini sağlarım. Arkadaşıma ihbar ederim icabında. Benim ortak ortamlarda herkese mesafem aynı zaten. Kimseyle özel bir yakınlık olmaz aramda, herkese saygılı ve mesafeliyim🍀🗝️
10 Yorumla
+1 yılBu şarkı sözünü yazdıgınıza göre dizi bayag etkilemiş.. Arkadasınız ile olan yakınlıgınıza baglı..
11 Yorumla- +1 yıl
Yok şarkı soruyla bağımsız aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHoş kendine gel bi hele derim. Başın bağlı senin der kendine getiririm. Ha anlamıyorsa da kız arkadaşıma sulandığını söylerim. Kız arkfaşım. O kazmaya inacaksa benim daha fazla arkadaşım olmasına da gerek yoktur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen mutlaka baştan mesafemi korurum ama böyle bir durumu hisseder veya duyarsam arkadaşımla bu durumu kesinlikle paylaşır, karşı tarafla iletişimi direkt keserim. İnanıp inanmamak ona kalmış olur elbet.
10 Yorumla Gösteremez, ki şöyle bir tavrım olur sürekli soğuk yaparım, gerekirse arkadaşımdan uzak dururum. Benle irtibata giremez, benle konuşamaz engellerim her yerden.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAçık ve net söylüyorum midem bulanır, arkadaşımı uyarırım, bu adamın kendisini haketmediğini söylerim, benimle ilgilendiğini söylerim, bilsin nasıl bir mahlukata sevgilim dediğini de kurtarsın kendini
10 Yorumla Bu durum teknik bir konudan ziyade duygusal bir durum. Tabiiki beşeri kurallar açısından doğru değil ancak bu ülke Aşk-ı memnu gibi bir romanı defalarca filme alıp bayıla bayıla seyretti.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılbana iş attığını bile bile iletişimi kesmiyorsam suçlu benimdir. bu durum karşısında beni tavrım net olur, iletişimi keserim arkadaşımı açık açık olmasada uyarmaya çalışırım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGörüşmem kankamada bir sey demem o yüzden kankamla da Görüşmem
30 Yorumla Güzel bir kafasını kırarım arkadaşımında saçından tutar eve sürüklerim böyle asalakları hayatına aldığı için bir de onu döverim denk geldiğimiz dönem zaten berbat
16 Yorumla- +1 yıl
Çok fena ya, insanlar arkadaşının sevgilisine, sevgilisinin arkadaşına bakabiliyor. Üzücü, ne diyelim. Herkes ne ekerse onu biçecek
- +1 yıl
Sakınmak yine iyi, paylaşmayı sevenler de mevcut. Benimkini dün kaybettim derken? 🙄
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Walla onu bı bozarım bı rencide ederim tost makinesindeki süt dilimi gibi ayar veririm bı daha duzelemez herkes haddini bilsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Böyle bir durumu daha önce yaşadım.
Beklentisine olumsuz karşılık verip arkadaşımla başbaşa kalınca durumu anlattım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz ama olursada benim sağım solum belli olmaz😂 ya mesafe koyarım ya da rezil ederim🤔 bilemedim 😂
10 Yorumla
+1 yılArkadaşımı uyarır duruma uyanmasını sağlarım. Uyanmazsa görüşmem bu kadar basit midesizlere tahammülüm yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİspatlayabiliyorsam ispatlar foyasını ortaya çıkarırım. İspatlayamıyorsam da iltibar kurmam muhatap olmam
10 Yorumla Her ikisiyle de konuşmam. Uzaklaşırım. Doğrusu kankaya söylemek olur ama o da ne kadar fayda sağlar belli olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Hayırdır kardeşim bizi de mi s2keceksin der kavga ederim
21 YorumlaÇok net olarak mesafe koyarım
30 Yorumla
+1 yılOldu ama uzaklaştım bir dost kolay bulunmaz bir şeydir çünkü
10 Yorumla
+1 yılKaç, ikisinde de, nasıl olsa iş döner dolaşır sana gelir
10 YorumlaBenden uzak arkadaşımdan da artık uzak nereye yakınsa yakın olsun olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kafayı gömcez mecbur jxndjd Arkadaşımın fark etmesini sağlarım yaa yazık etmesin kendine.
10 Yorumla
+1 yılKanka mi uyarırim bak bu sağlam ayakkabı değil derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek arkadaşıma söylerim. Arkadaşının ne halt yediğini bilsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyu yanlış anlamışım. Başka şeyler düşünüyorum herhalde. Arkadaşıma söylerdim. İnanıp inanmamak ona kalmış.
+1 yılÇok net mesafemi koyar ve rahatsız olduğumu belli ederim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Muhatap olmam. Şuana kadar da öyle oldu merhabadan ileri gitmez.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşıma söylerim , mesajları vs gösteririm
arkadaşıma ihanet etmem asla
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey olmaz çünkü bugün arkadaşımı düşünmeyen yarın beni düşünmez.
10 YorumlaBende her türlü arkadaşlık kazanır valla az ötede ilgilensin boş yapar 😅
10 Yorumla
+1 yılKötü yani bizde dosta kazık. olmaz ve derdim bana olan duyguları yoomuş gibi davran felan derdim
10 Yorumla
+1 yılArkadasıma söylerim hemen bana inanmazsa da uzaklaşırım
10 YorumlaArkadaşıma söylerim ona ihanet etmem. Bana ihanet edildi ama.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHoşlanana sert bir konuşma çekerim sg uzak dur benden derim sevgilisine anlatırım durumu. Böyle pisliklerle işim olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAynı ortamda bulunmamaya çalışırım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılarkadasima soylerim gercekleri bilsin iki yuzlu erkekleri
10 Yorumla
+1 yılBu arada bu çok oluyor bende artık ikisinden uzak durmaya çalışıyorum
10 Yorumla
+1 yılilgilenindiğini düşünüyorsan soğuk yaparsın o da anlar :)
10 Yorumla
+1 yılOna benim o kadar ucuz bi karakter olmadıgımı yansıtırım birdaha beni gördüğünde utanır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere bana neden öyle davranıyor benden mi öyle bir şey almış, net görüşmem bile artık eğer kesin olduğunu düşünüyorsam arkadaşımla arasını bozardkm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKaranlık sularda yüzmek istiyorsun farkındamısın derim geri kaçar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Sert olur ben ihaneti affetmem.
129 Yorumla- +1 yıl
Nerde senin lahmacun küreği :D lazım oldu da
- +1 yıl
Yok be 😅
- +1 yıl
Lahmacun yapcam 😄
- +1 yıl
Sana yok :D
- +1 yıl
Tamam sen hamuru aç bari 😒
- +1 yıl
ya ahaha yardım etsene kendiliğinden teklif etmen gerekti 😅
- +1 yıl
Aaa 😒 açmıyor musun, ne yapıyorsun lahmacun küreği ile djdj
- +1 yıl
Onun için tesbih vereyim sana 🙄
- +1 yıl
Akik, mercan falan olsun 🙄
- +1 yıl
Yakışmadı bir daha olmasın 😂
- +1 yıl
Olayın ciddiyetinden uzaklaştırmayınız 😃
- +1 yıl
Yes be, pes etmen çok hojj djdka
- +1 yıl
Dağlara taşlara vurasınnn, üç maşallah bir de nazar boncuğu gönderesiiiinnn
- +1 yıl
Tükürmesek de olurdu sanki 😃
- +1 yıl
Yürü git, iyi geceler 🌙
+1 yılİçim yanar alev alev dünyam kararir yaşamaktan vaz geçerim ananas ve çikolata dondurma Beni teseli bile etmez olur Gözlerim Dolar kulaklarim duymaz olur yastiğimi delerim daha bir million kediler ne yaparsa onu yaşarim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Çok yanlış. Asla yüz vermem
20 Yorumla
+1 yılMesafeli olurum ve sevgilime bu durumu söylerim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesafemi koyarım ve bir daha asla konuşmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşmem, aynı ortamda bulunmamaya çalışırım
10 Yorumla
+1 yılArkadadima söylerim devam ederse
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Muhatap olmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Karakterli bir insansan uzak durursun.
10 YorumlaHiç gereği yok uzak dursun
10 Yorumla
+1 yılKanıtlarım varsa direkt söylerim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. onu kankamla birlikte terlik ile töverim :)
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat