Günümüz erkeklerinin bir kısmı bize benzemeye başlamadı mı sizce?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
feminizm yağmurunda erkeklerin kadınlaşmaktan başka çaresi kalmadı çünkü. suç erkeklerde değil
Neden ki
Doğru kek, pasta, börek yapıyorlar. Böyle köpekler besliyorlar.
Ben boyle bir soruyu hatirliyorum onceki gunlerde. Onu soran da siz miydiniz? oyleyse tekrar yazmayayim :D
Yoo
Maskülen erkeklerle çok nadir karşılaşır olduk, sizce bunun nedeni nedir? ↗
Yok ben değilim o
En azindan buradaki cevaplar belki size aradiginiz cevabi verir.
Etki tepki diyoruz. Kadınlar da erkek gibi giyinmeye, zarafetini kaybetmeye başladı. Erkeksileşti
Kadından çok trip atıyorlar hele birde kararsız olanlar hiç çekilmiyor
Niye böyle oldular sence
Bence hemcinslerimiz şımarttı
Nasıl yani
Ya adamların pesinden koşuyolar
Haklısın
ya peki hisleri öyleyse?
Doğru maalesef. Sanki besinlerden dolayı ve sosyal medyada böyle olması normalmiş gibi gösteriyor. Açıkçası hiç normal ve güzel bir şey de değil
Herkesin kendi bilir bana ne ki ani isteyen İstediğini yapabilir özgürdür yani bir şey diyemiyorsun ama ben kendimden erkek olarak gurur duyuyorum
Sert erkek olayi ve depresyon cevre baskisi ve degisiklik arayisi nedeniyle cinsiyetlerinde duramiyorlar🤷😂
trip atıyorlar gönül alan yok prenses gibi biz ayaklarina gidicez
Nereye varacak bu böyle
250 gram için değmiyor. Cinsel doygunluga eristikce fark ediyo bunu çoğu erkek:)
@wwert4452 penis vajina için ilişki yaşanmamalı zaten. bi kadından sadece seks almak istiyorsan zaten sevmiyorsundur eskort olarak görüyorsundur
Hadi ya siz kendinizi kandırıyo olmayasınız? Hangi normunuz kadın erkeğin masum sevgi ilişkiye yönelik? Erkek tercihinizde zirvede zengin erkekler yatıyor 2 boy 3 kas gerisi de kulum kolem olursa anca öyle yatakta veririm. Jdjdjdnc aşk sevgi dediğimiz şeyler cinsiyetten bağımsızdır kadını erkeği yoktur, kalpten gelir ama toplumdaki kadınlarin tercihlerine bak kalple duyguyla alakası yok, materyal ve görünüşe bakıyor :)
@wwert4452 zengin bi erkekle hiç aynı ortamda bulunmadım anlattıkların türk dizilerine benziyor. sen bi kız senden duygusal rahatlık beklerken sen b*k gibi davranıyorsan ben sadece eskort olarak görüyorum seni diyorsan o zaman aile kurumu da biter
@wwert4452 250gr beynin var
Siz nereden biliyorsunuz?
@elizz_sa gerçekler zoruna gitti anlıyorum normaldir, hakaret ve küfür çaresiz insanların başvurduğu yollardır :)
Her seferinde aldatılıp terk edildikten sonra bir kadının ayağına gidip teklif etmek mantıksız gelmeye başlıyor artık. O kadın da ona aynısını yapacak biliyor çünkü.
böyle bir ayrım olması saçma erkek veya kız isteyen istediğini yapar
Kadınlar erkek gibi davranmasaydı erkekler de kadınlaşmazdı. Etki tepki.😉
Doğru böyle bir gidişat var Popüler medya vs bunu körüklüyor zaten
Ee yani noluyor öyle olunca niye batıyor bunu istiyorlar ve bunu yapıyorlar unutma eskiden de gayler lezler vardı sadece toplum baskısı yüzünden açıklayamıyorlardı
Türk erkekleri kadınsı evet annelerden kaynaklı
Nasıl yani
abla hiç erkeklik hissetmedim zaten ama istediğim gibi açıkça istediğimi yapamıyorum :(
Kadınların erkekleşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sorusunun varyantı bu
Görün biz erkekler neler çekmişiz 😄
Ne güzel işte
Niye
Çok fazla erkek var. Ne kadar az erkek o kadar iyi. Böylelikle türk kadının g*tü de biraz da olsa yere iner. Fazla havalandı
Savaşçı özellik yok kız gibiler gtler
Demi
guzel s. ksiyorlar. kizlardan daha iyi veriyorlar
Evet başladı
basladı evet
Bence de
kadınlarda erkek olmaya basladı
Mesela
mesela ne derken
Ne yaptık da erkekleştik yanii
dönüşüm geçirenleri söylüyorum anladın sen
Anlamadım