Zaten başta kendimi sevemiyorum ki birinden hoslansam ne olacak ki. Dış görünüş zaten yok ne yaparsam yapayım olmuyor. Hoslandigim benden daha güzel kişilerin sevgisini hakediyor benim ki meymenetsiz birini ne yapsın. Hayatin gerçekleri yüzüme vuruyor her zaman.
Umarım hakettiği gibi güzel bir kız çıkar karşısına. Kalp kırıklığımla kendi acılarımda boğulmak en iyisi kimseyi. Bende suç ne diye hoşlandıysam benim gibi tipin sevilmeyecegi belli zaten. Güzellik algısına uyan taş gibi, melek gibi kızlar var
Tanrı ya da teşekkürler beni böyle kalp kırıklığımda boğulmama müsade ettiği için. Tek güvendiğim Tanrı da beni yanılttı gibi kendi özel kullarıni seviyor o da. Bu çöp dünyanın kalbi kırık insanı olarak gezerim ancak.
Miley Cyrus un dediği gibi hiç bir şey kalp gibi kırılmaz.
Her zaman ikinci planda olacak, insanlarin ayırdığı tip olacağım kuzenlerim bile ayırıyorlar hiçbir şey yapmadığım halde.
Kırık kalbim de yoruldu artık bir sonsuzluk uykusu şart ona da.
Umarım hakettiği gibi güzel bir kız çıkar karşısına. Kalp kırıklığımla kendi acılarımda boğulmak en iyisi kimseyi. Bende suç ne diye hoşlandıysam benim gibi tipin sevilmeyecegi belli zaten. Güzellik algısına uyan taş gibi, melek gibi kızlar var
Tanrı ya da teşekkürler beni böyle kalp kırıklığımda boğulmama müsade ettiği için. Tek güvendiğim Tanrı da beni yanılttı gibi kendi özel kullarıni seviyor o da. Bu çöp dünyanın kalbi kırık insanı olarak gezerim ancak.
Miley Cyrus un dediği gibi hiç bir şey kalp gibi kırılmaz.
Her zaman ikinci planda olacak, insanlarin ayırdığı tip olacağım kuzenlerim bile ayırıyorlar hiçbir şey yapmadığım halde.
Kırık kalbim de yoruldu artık bir sonsuzluk uykusu şart ona da.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Diyorum ki hak eden herkes mutlu huzurlu olsun ama böyle mutluluğu hiç göremeyen böyle düşünenler iki kat mutlu olsun istiyorum
Az mutlu olsam o da yeterdi ama olmuyor bir an önce bu dünyadan göçüp gideyim de başka bir şey istemiyorum tükendim artık
Yaşayan sensin yazılanlar yazı olarak kalır ama boyle düşünme cidden zaman sabır her şeyin ilacı..
Zaman ilaç yerine zehir olmaya başladı artık boşlukta kaybolup duruyorum. En mutlu olduğum gün sonsuzluk uykusuna uyuduğum zaman olur artık
Gel genede böyle düşünme herkes yaşadığını söyler hak veriyorum ama böyle düşünme
Öyle düşünmek istemem ama hayat herkese adil davranmıyor bu düşüncelere itiyor maalesef
İyi olmaya gülümsemeye devam zorda olsa
Allah’a isyan eden bir kul algılandı 😎
Hayatın gerçekleri zamanında Tanrı ya çokça itaat ediyordum yine ediyorum ama bazı durumlar can yakıyor
Biz neden isyan etmiyoruz çünkü o bizi bizden daha çok seviyor ve cennetine sokmak için elinden geleni yapıyor ama biz girmemek için elimizden geleni yapıyoruz
Gider bazı kullarını çok güzel yaratır bazılarıni hiç umursamaz. Her gece ağladığım zaman canımı al diye dua ettim kaç kere yine almadı illa çöpten dünyada acı çektirecek kimseye kötülük yapmam bir şey yapmam. Kotu olupta bunları yaşasam anlarım karmasını yaşıyorum derim ama şu an suçsuz halde böyle acı çekmek üzüyor insanı
Belki sende güzelsin sadece kendini beğenmiyorsun
Güzel olduğumu hissetseydim böyle bir soru sorup yazmadım ortaokulda bile zorbalık yedim dış görünüş yüzünden lise de de oldu zaten yani maalesef hayat adil değil. Tanrı nin unuttuğu kulundan biride benimdir büyük ihtimalle.
Bilmiyorum ya sadece malum sonu bekliyorum ne aşk ne arkadaşlık hiç bir şey istemiyorum
Bence sen fazla abartıyorsun bu hayatta herkesin bir kısmeti vardır ve sen daha yolun başındasın
Yolun başında miyim bence yolun yarısını geçtim artık. Kismet denilen şey de şanstir aslında Tanrı şansı sevdiği kullarına verir sadece. Benim gibi insanların da acı çekmesini izler sadece.
kaç yaşındasın?
22 yaşındayım
ohhh daha yolun yarısına bile gelmemişsin
Kac gundur vs hoslaniyodunki cocuktan
3 hafta falandı yani sonra aynadan kendime bakınca kafama dank etti o çocuk benim neyime baksın ki dedim
3 haftadirmi hoslaniyon sadece
Şaşıracak ne var anlamadim yani eğer dış görünüşüm hakkında çokça dusunmeseydim hoşlanmaya devam ederdim büyük ihtimalle ama hayat bazen acımasız oluyor
Sadece 3 haftami yanj az geldi
Sebebini söyledim. Diş görünüşümle ilgili düşündum yani benden daha iyi kızları hakediyor sevgisini falan o yüzden
Ayni ortammiydi park falan
Aynı okuldayız
Mantikli karar