Sevgilimden ayrılma kararı aldım. Sizce iyi yapmış mıyım?

Arkadaşlar, nereden, işin neresinden başlayacağımı bilemiyorum..

Bugün sevgilimden ayrılma kararı aldım, sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum..Biz genelde sevgilimle haftada 2 kere görüşürüz..ben üniversiteye gidiyorum sevgilimse öss ye hazırlanıyor..benim de bu daha yeni vizelerim bitti ve sevgilimle çok fazla zaman geçiremedik ama gene buluşuyoduk..

Her neyse benim sınavlarım bu pazartesi bitti ve ben sevgilime ohh çok rahatım artık pazartesinden sonra özgürüm dedim..

Normalde sevgilime de ben ders çalıştırıyorum ben çalıştırınca daha iyi anlıyo dersleri..kendi başına daha isteksiz oluyor ben de o ders çalışmadığı için bu aralar dedim ki salı görüşelim sorucam ben sana dedim..yani ona top atmış gibi oldum hem ders yapalım hemde görüşmüş oluruz gibisinden..herneyse bugün günlerden salı ve erkek arkadaşım dün de bugün de ders çalışmaya başladı sabah günaydın mesajı attıktan sonra aşkım derse başladım diye mesaj attı ben de okuldaydım ve ondan haber bekledim..

Ders bitti mesaj falan yok ben de bilerek 'aşkım benim dersim bitti eve gidiyorum' diye mesaj attım sonra 'ne çalışıyosun' diye mesaj atınca coğrafya çalışıyorum aşkım vs. diye cevap attı yani yolda olduğumu bile bile cevap atmadı üstelik geç cevap attı ben de dedim ki 'iyi yapmışsın aşkım aferin bende spora gidiyorum' diye cevap attım spor dediysem dışardaki spor aletleri olan yeri kastettim dışarda olduğumu bilsin diye ve bana durdu 1 saat sonra mesaj attı 'gitme aşkım çok soğuk' diye..ben de daha yeni mi mesaj atıyosun gittim bile dedim.

Herneyse bu geç mesaj atma olayından ben sinirimi çıkarmaya başladım sonra ters cevap atınca beni aradı aşkım özledim sesini duyiim dedi ben de çok özlediysen gelseydin bugün madem özledin dedim o da bana dersi bahane etti ve normalde ben belirliyomuşum okulum olduğu için buluşma günlerini...iyi de sürekli ben mi ona haber vericem buluşmak için hem benim sınavlarım olduğunu biliyor dersten çıktığımı biliyor..sizce bahane mi ediyor?..

Sadece ayrılma sebebim bu değil tabi sevgilimin düşüncesizlikleri sorumsuzlukları beni bu noktaya getirdi ne yapıcam bilemedim..sadece ayrılığımızın fitilini ateşledi ve artık seni sevmiyorum dedim ona uzun zamandır yaptıkları birikti birikti ve böyle oldu... biraz uzun yazdım karışık gelebilir ama kusura bakmayın anlatsam zaten hikaye olur buraya sığması zor..teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
ben derdimi anlatamadım galiba sorun o ders çalışması zaten ben birşey demiyorum erkek arkadaşım lise terk hem açık öğretimden lise sınavlarına hazırlanıyor hemde össye ve dershaneye falan gitmiyor..erkek arkadaşım sözelci ve bende o bölümden mezun oldum alanım zaten bu ve o zaten kaç senedir okumadığı için ailesinden kimse doğru dürüst ilgilenmediği için ben ona ders çalıştırınca çok daha iyi anlıyor çünkü zaten 3 -4 senedir okumuyor..sorun sadece bundan ibaret değil arkadaşlar ağır şeyler yazm
Sevgilimden ayrılma kararı aldım. Sizce iyi yapmış mıyım?