uzun zamandır konuştuğum bir erkek beni heryerden takipten çıktı takılı bıraktı ve çikartmadan önce çokk güzel konuşuyorduk uzun zamandır storylerimi falan beğeniyodu o benim her şeyimi dinliyodu ben onun herşeyini dinliyodum hatta birbirimize iltifatlar ediyorduk teşekür ediyordu çikartmadan önce hayatımdan herkesi silcem dedi bende beni diye sordum oda tanımadığım insanları bile dedi bende bilmeden bir şeymi yaptım dedim oda yooo senlik değil dedi bende çikartabilirsin bişiy diyemem ama şuana kadar s9ylediklerim hep seni düşündüğüm içindi dedim oda beni düsünmeyin dedi bende mesajı beğendim bunun ertesi gün akşam beni snapten instadan heryerden çikartmiş instadan 450 tane falan takipçisi vardı takılı vardı 340 falan düşmüş bende farkedince harbiden cikartmişsin dedim oda hesapinin ss ni atmiş yaklaşık 100 kişiyi çikarttim g9rende sadece seni çikarttim zannedecek diye bende benden bu kadar mı nefret ediyorsun dedim oda yoo şenlik değil anlamak istemiyosun kızım ama hayatımda kimseyi istemiyorum sevgilim olsan bile çikattirdim şu an dedi bende hesapimin SS ni attım benimde yaklaşik 600-650 tane takipçim vardı önceden bende 50 kişiye düşürmüstüm herkesi cikarmiştim ama onu çikarmamiştim onada söyledim bunu oda bende ayrımcılık yok benim için herkes aynı dedi bende diyebilceğim bisiy yok uzun zamandır tanıyosun arkadaşlıkta olsa şuana kadar hiçbisiy katamadiysam dedim oda sıkıntı yok sağol teşekkür ederim dedi bende ben iyibiriyim bunu hiçbir zaman unutma kendine iyi bak bb dedim oda sende kendine iyi bak bb dedi ama ben onu cokk seviyorum anlamda veremiyorum durduk yere çıkarmasına tekrar istek atarmi acaba yiada benmi atsam bilmedim atarsamda kacgün sonra atmaliyim sizce ben onu cokkk ama çokk seviyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim için herkes aynı demiş artı takipten çıkmış seni kesinlikle istek atmak gibi bir hata yapma demek ki duygusu yok sana karşı. Birak gitsin hayata bir kere geliyoruz daha ne insanlarla karşılacaksin
evet öyle dedi ama bilmiyorum yani sence geri istek atarmı
çıkarmış zaten senin bi daha atmanın pek bir önemi yok zaten istiyorsa atar ve bence bu kadar birlikte bişey biriktirdiyseniz onun aklından çıkmasın bence biraz sabret o sana bir daha istek atar
yia bilmiyorum bide başka şehirdeydi bu hafta buraya gelecek artık bu şehirde olcak karşilaşcaz karsilaşirsam napcam bilmiyorum
bence akışına bırak zaten seviyorsa merak eder ya da sen onu karşıla
karşilayamamda istek atsammi atmasammi kararsız kaldim
bana kalırsa atma çünkü çıkarmış seni ama kalbini dinle ve onu yap başkaları bunu yap dedin diye onu yapıcak yok gerçekten seviyorsan yaz kalbini dinlemelisin
yia evet kalbimi dinliyorum zaten onun için yapamayacağım şey yok ama istek atıp atmamakta kararsız kaldım yani biraz kafa dinlemeye mi ihtiyacı var bilmiyorum öncedende birbirimizi takipten çıktık ozaman ben cikartmiştim ama özür dilemiştim 15 gün sonra falan aramız düzelmişti sonra b9yle bisiy yaşanmamişti uzun zamandır
bilemiyorum sanki kafasından çıkarmış gibi
ama anlamıyorum işte ben bir ay sonra istek atsam kabül eder bunu biliyorum
ama yani durduk yere b9yle yapmasi
kendin eminsen dene bi
yia bilmiyorum şimdi yazsam yazarım ama peşinden koşuyormuş gibi olurum ozman dahada uzaklasir
bence biraz bekle sonra yazmazsa şansını denersin
yia püfff püffff ben napcam b9yle
bekle sabret sonra meyvesinş yersin
yia yapamiyom beklemeyi sevmiyom ama gidip yazsamda bu seferde onsuz yapamiyomusum gibi olcak bunaldim
bilemedim aklın hangisine yatıyorsa onu yap
yia bende onu bilmiyom
karşimdaki kişinin bir anıyla bir anı birbirine tutmuyorki
verdiğim değeri anliyo ama anlamak istemiyo
o seni bu kadar düşünmüyorsa sen de onu bu kadar umursama bence hayatını bir kişi için sıkıntı yapmak gereksiz
yia arkadaşlarimda böyle diyor hayatımı derslerimi falan etkiledi ama ben seviyorum
bence hayatını felan etkiliyorsa gerek yok bu kadarına bi kişi hayatını mahvediyorsa
ama seviyorum onunla konuşurken kendimi cokk mutlu hissediyorum bence oda yaptiğinin farkında değil yia moreli bozuk
bilemiyorum bazenleri her şey istediğimiz gibi olmayabiilir belki sen öyle zannediyorsundur
fazla kafana takma
yia ama işte kafamdan aklımdan çikmiyo