Durduk yere takipten çıkan erkek?

uzun zamandır konuştuğum bir erkek beni heryerden takipten çıktı takılı bıraktı ve çikartmadan önce çokk güzel konuşuyorduk uzun zamandır storylerimi falan beğeniyodu o benim her şeyimi dinliyodu ben onun herşeyini dinliyodum hatta birbirimize iltifatlar ediyorduk teşekür ediyordu çikartmadan önce hayatımdan herkesi silcem dedi bende beni diye sordum oda tanımadığım insanları bile dedi bende bilmeden bir şeymi yaptım dedim oda yooo senlik değil dedi bende çikartabilirsin bişiy diyemem ama şuana kadar s9ylediklerim hep seni düşündüğüm içindi dedim oda beni düsünmeyin dedi bende mesajı beğendim bunun ertesi gün akşam beni snapten instadan heryerden çikartmiş instadan 450 tane falan takipçisi vardı takılı vardı 340 falan düşmüş bende farkedince harbiden cikartmişsin dedim oda hesapinin ss ni atmiş yaklaşık 100 kişiyi çikarttim g9rende sadece seni çikarttim zannedecek diye bende benden bu kadar mı nefret ediyorsun dedim oda yoo şenlik değil anlamak istemiyosun kızım ama hayatımda kimseyi istemiyorum sevgilim olsan bile çikattirdim şu an dedi bende hesapimin SS ni attım benimde yaklaşik 600-650 tane takipçim vardı önceden bende 50 kişiye düşürmüstüm herkesi cikarmiştim ama onu çikarmamiştim onada söyledim bunu oda bende ayrımcılık yok benim için herkes aynı dedi bende diyebilceğim bisiy yok uzun zamandır tanıyosun arkadaşlıkta olsa şuana kadar hiçbisiy katamadiysam dedim oda sıkıntı yok sağol teşekkür ederim dedi bende ben iyibiriyim bunu hiçbir zaman unutma kendine iyi bak bb dedim oda sende kendine iyi bak bb dedi ama ben onu cokk seviyorum anlamda veremiyorum durduk yere çıkarmasına tekrar istek atarmi acaba yiada benmi atsam bilmedim atarsamda kacgün sonra atmaliyim sizce ben onu cokkk ama çokk seviyorum
Durduk yere takipten çıkan erkek?