Durduk yere engelleyen erkek?

iki ay önce instagramdan tanıştık biraz konuştuk, 2-3 kez buluştuk ve başlarda gayet iyi anlaşıyorduk. sonrasında tartışmalar yaşandı ve çok sinirli bi yapısı varmış bunu gördüm ve uzaklaştım. Tartıştık tekrar ve konuşmayı kestik. Artık kesinlikle olmaz dediğim zaman yazdı bir şekilde ve konuşmaya devam ettik. Sürekli aynı döngü yaşandı ben çok gururluyum yazmam "demesine rağmen yazdı bahaneler bularak ve her seferinde konuşma devam ettik. En son artık buluştuk yine aramız çok iyiydi, sohbet ettik keyifli zaman geçirdik her şey güzeldi sevgili olmuştuk yani ilişkinin adı kondu bu kez. evet ama başından beri toksik bi ilişkiydi aslında kabul ediyorum. Artık bi şeyler hissetmeye başladım ona karşı derken o esnada saçma sapan bir şey yüzünden yine kavga ettik ve kesin olarak ayrıldık 2 hafta önce telefonda kötü bir şekilde. ayrıldıktan 2 gün sonra twitter'dan takipten çıkardı beni ama instagram dan hala takip ediyordu ben bunu görünce sinirlendim ve onu instagramdan takipten çıktım. 2 hafta boyunca zaten hiç konuşmadık ve 1 gün önce beni durduk yere instagramdan engelledi. ama twitter veya whatsapptan engellemedi, numaramı bile silmemiş. amacını asla anlayamadım, sizce amacı ne, ne istiyor? :D
merak ediyorum çünkü asla rahatsız etmedim etmem de. öyle bir yapım yok. tahminimce daha önce gururluyum diyip birkaç kez adım attığı için bu kez beklediği adım gelmediği için tepki olarak yaptığını düşünüyorum (ben çok fazla gurur yapıcak bi insan değilim seviyorsam alttan alırım normalde ama bu siniri ve kabalığı sanırım beni soğuttu ne hissettiğimi bilmiyorum)
ama elbette başka sebepleri de olabilir. Mantıklı yorum ve fikirlerinize açığım. Şimdiden teşekkürler... :))
Durduk yere engelleyen erkek?