Güncellemeler
+1 yıl
Türk kızları egolu havalı falan değiller aksine duygusal olarak aç ezik özgüvensizler keşke havalı egolu özgüvenli olsalardı da kimseye şans vermeselerdi direk evlenselerdi
Güzel orta veya çirkin fark etmiyor her tipde kızı denedim yok abi hepsinin en az 1 defa da olsa erkek arkadaşı olmuş. Güya birde türk kızları zor olur namuslu olur diye caka satıyorlar öyle olsaydı ellerine erkek eli değer miydi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öyle kız seni ne yapsın? Bi de utanmadan tüm kızları denedim diyorsun. Eee sen milyon tane kız tanimişsin sıfır senin hakkın mı sence? Benim hiç erkek arkadaşım olmadı ve gelecekteki o inansın benim gibi özel insanini bekleyen biri olmasını isterim her tipten kızla çıkan degil. Kb gerginim
Denedim derken birşeyler yaşamak değil sordum yani daha önce kaç tane flörtün oldu falan diye genel olarak hepsinin en az 1 kez olmuş güzel çirkin tesettürlü mini etekli fark etmiyor
Anladım kusura bakma Allah gönüle göre versin
Ve dün denyonun biri sokakta yan yana yürürken manitasının poposuna şaplak attı millet ne kadar arsız olmuş kızlar yollu namussuz erkekler rahat geniş ga. vat valla devir fazlasıyla bozuk
Evet iğrenç gerçekten sevgi böyle bişey olmamalı önceden sorsalar benim aklıma masum şeyler gelirdi çiçek böcek gelirdi şimdi iğrençlik sadece nesil çok bozuk bende bu nesildenim ama kendmi buraya ait hissetmiyorum her insan kendi kalbinin ekmeğini yer herkes hakettiği insana kalıcak günün sonunda yani umarım öyle olur
Yav erkeklerin de çoğu adam değil adamın maniti etek giyiyor karışmıyor erkek kanka yapıp kız bu çocuklar samimi oluyor adamın umrunda değil bacısı instada elin oğluyla story atıyor bir şey demiyor ben mi çok maskülen maço kıskancım onlar mı çok geniş rahat ve ga. vat çözemedim
Çocukla *
Bi insanın karakterini kıyafeti ile olcemezsin bence ve erkek kankada görürsün tanırsın kafana yatmazsa rica edersin sana saygı duyucaktir kıskançlık olmalı ama herşeyin bı sınırı var efendi insanlar bu çizgiyi geçmez benim fikrim saygılar
Doğru çoğu erkek geniş olduğu için kızlar da meydanı boş buldu tabi
Mini etek giyen bir kız iyi kız değildir
Ayrıca senin de düzgün biri olduğunu sanmıyorum
Bak arkadaşım ben mini etek hiç giyemdim açık biriyim ama açık saçık giyinmem çünkü ailem çevrem yaşadığım şehir bile buna izin vermez böyle bi kültürde büyüdüm ama daha farklı bi ortamda büyüseydim çevremdekilerden etkilenip açık giyinebilirdim bu benim normalim olurdu bu beni karaktersiz kötü yapmaz. Dediğim gibi kıyafetle karakter olcemezsin ben yarın açık da giyinsem ben yine aynı benim bunu da kimseye kanitlamam o sekilde
Mini etek giyip de bakire olan kız neredeyse hiç görmedim...
Sen rahat geniş adam istiyorsun erkeklerle samimi olmana karışmayacak açık giymene karışmayacak sen sevgili falan yapma yaparsan da yarın rahat geniş birini bulursun o da seni takmaz soğuk olur bu sefer de ilgisiz diye aldatırsın
Yok ya kafama tukureyim ben kıskanç erkeklerden hoşlanıyorum yani kafamdaki karakter öyle biri kesin gidip hanzonun birini bulucam ama böyle yazan inanlar görünce gurur yapıyorum abartiliyor diyorum başıma gelse hoşuma gitmeyedebilir düşüncesi geliyor gelecekte olabilecek en toksik ilişkiyi yaparım kesin kafa yok bende
Kızlarda yerini bilsin oturmasını kalkmasını bilsin bizi çıldırtmayın sakin mutlu bir ilişki olsun
türkiyede yaşıyorsan Asla olmaz Dostum, burası kurtlar sofrası Aşk meşk hikaye, herkes tek tabanca, işine gücüne bakıyor , sende ömrünü Ailene ada Evlenmeyi öbür tarafa bırak,, zaten Kıyamet elin kulağında az kaldı
Sen bir şey yaşadın mı peki
Yaşamadım da yakında yaşıycam dinde diyor ki sen nasılsan sana öylesi denk gelir diye ama bana benim gibisi hiçbir zaman denk gelmedi bu yüzden dinden de soğudum şu an birşeylerin günah haram olması benim için önemli değil artık çünkü ben bir erkek olarak çoğu erkekden farklıyım sevgili yapmamışım zina etmemişim benim gibisine allah niye hep or. ospuları denk getiriyor anlamıyorum
Birkaç ay önce neredeyse ateist olacaktım kafam bunalmıştı sonra direkten döndüm hala müslümanım