Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle pişman oldum ve hak etmeyin çok insanla karşı karşıya kaldım bundan dolayı da kendimi çok yıprattığımı hissediyorum bana değer verdiğini bana kıymet verdiğini düşündüm ama en küçük bir olay da beni yüzüstü bırakan insanlarla karşı karşıya kaldım.
Şimdi düşünüyorum da niye Ben insanlara bu kadar değer veren vermişim ya da niye bu kadar adam yerine koymuşum hep kendimden bir şeyleri verdiğimi hissediyorum ve bu yüzden de pişmanlığını yaşıyorum 😔
Sadece ölenlerin ardından göz yaşı döktüm. Kimse göz yaşlarından daha kıymetli değil. Yaşayanların nesine ağlayayım herkes nasibinde olanı yaşar. Halk otobüsü gibi, durağı gelen iner.
Hayır. Bu hayatta beni birçok şey ağlatabilir. Ve ben hiçbiri için pişman olmam, olmadım da. Çünkü gözyaşı gözden değil kalpten gelir. İçinden dökülen yaş da ardında pişmanlık bırakmaz, pişmanlığı siler ver huzur getirir.
Pişman olurum diye dökmüyorum ki. Gözyaşı kişiden bağımsız olarak akıyor hem. Ben, ağlayacağım diye karar verip ağlamıyorum. O yüzden olacağı varmış, ağlamışım.
Cevap
21Cevap
Olmadım.. gereksiz kimse için göz yaşı dökmem ve dökmedim de
Duygusal devinimler, pismanliklar, keskeler vs... Gozyasi dokmek iceride duygu yogunlugunu atmaya birebir, degip degmesigi degil, beni gecmisi kenara birakip yoluma bakmama yardim edip etmedigi ilgilendirir.. o yuzden hic pisman olmadim... 👍
Hayır olmadım,, eger ben birisi için ağladıysam, bu onunla değil, benimle alakalı bir durum olur.. demek ki beni ağlata bilecek kadar kalbimde aklımda yer vermişimdir..
Kimse için hiç ağlamadım ki. Kendi @ptallıklarıma ağladım fark var arada. O yüzden de pişman değilim. Çoğu göz yaşım belki kefaretim 🤷♀️
Oldum ama her zamanki gibi yine pozitif yönden baktım sonra en azından guclendim biraz daha ve ders çıkardım falan
Benim gözyaslarim degerliymis sonradan anladim degeri 5 para etmeyecek insanlar olaylar icin bosa akitmisim
Ben İlk defa birisi içim göz yaşlarımı akıtıyorum. Pişman olurmuyum bilmiyorum ama samimiyetimle seviyorum onu tüm kalbimle.
Hayır yaşadığım şeyler için pişman olmadim.. ağlamam gerekiyordu ağladım ağlayamamak kötü
Evet, birçok kez..
Ölen anne ve babama, ayrıldığım sevgilime.. vs
Evet bu gün uzaktan hiç tanımadan sevdiğim yani sevdiğimi sandığım insanın bu gün sadece bi velet olduğunu öğrendim o benim sevgimi kaldıramaz benim hikâyem daha ağırdı. Ve bi zamanlar sesini bile hiç duymadığım bu insan için ağladım saçma gibi duruyor ama kalbim farklı çarpmıştı bende farklı sanmıştım herneyse
Bana gözyaşı döktürebileccek birisi anasının karnından doğmadı daha 😂
Bunda da vardır bir hayır diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum.
İlk Aşkım Benj Ozaman durumum iyi değildi diye benim zengin arkadaşım la evlendi
Evet oldum, gerek yokmuş göz yaşı dökmeye
Ağlamak sırayla.
Döktüğüm gözyaşları değmezmiş dediğim oldu ve sonrasında hep daha çok mutlu oldum
Anladım ki boşuna acı çekmişim ben onun için gözyaşı dökmeye değer mi?
hayır pişman olacağıma ağlamadım
Evet geçmişte olduğum olmuştu.
Oldum tabi hem de çok
Evet hiç bir damlasını haketmediler
Olmadım sanırım hatırlamıyorum.
Pişman olmayan var mı diye sormak lazım 🤣🤣🤣🤣
Evet oldum hala da devam ediyor 😟
Kimse yüzünden göz yaşı dökmedim
Oldum, değmezdi çünkü.
Değmezmiş ama evet 🤞🏻
Kâlbim taş olmuş. Kimse için ağlayamıyorum..🍀🗝️
Evet ağlayınca bir şey değişmiyor çünkü