Gizli Üye(18-24)+1 yılKızım olmuştu, 2017'de yaz aylarında hayatıma girdi hava sıcak iken hafif yağmur vardı yorgun bitkindi balkonuma konmuştu, babam alıp ısıtıp odama koymuştu odamda etrafı gezip durmuştu ve ben akşam geldiğimde kuş sesini duyunca fark etmiştim çok sevinmiştim sürekli ısırıp saldırıyordu o da korkuyordu sonra kafes alınca girmeye başladı zaman zaman elimi sokuyordum kafesine saldırıyordu bazen de elime geliyordu altaki görseldeki fotoğraf 2018 yılından falan olması lazım.

2018 (Hüma)
Bir müddet böyle alışıyorduk, bazen elime bazen omuzuma geliyordu ne zaman üzgün ve gergin olsam hissedip kafesinden çıkar omuzuma gelirdi.

kafesin kapağı da hep açıktı, kaçmazdı da 13 Temmuz 2023'te gece pencere ve kapı açık iken kedi girip saldırmış, çok direnmiş kuşum hep adımı anmış ve dışarda iken adımı söyleyince Annem fark etmişti öyle almıştık kediden kos koca 5 yıl... Kızım, çocuğum, gözümün nuru. Gittiğin yer incitmesin seni.
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, öyle içimi dökmek istedim iyi geldi. Çok güzel resimler vardı dışarda çekildiğimiz, bulamadım onu güzel vakit geçir kedin ile:)
En İyi Cevaplar
+1 yılOldu maalesef. Gözyaşlarım bir barajı doldururdu.. Benimle ilişki istemediğini belirtti. Benim ilkimdi. Bitirdi ama bırakmadı da. Beni sordurtuyordu hayatımda biri var mı diye, dışarda görünce dikkat çekmeye çalışıyordu, sosyal medyadan gönderme yapıyordu. Ben de pişman oldu diye düşünüyordum. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim. Sevgilisi varken bana bunu yapmaması gerektiğini söyledim. Sonra o kıza gittiği için beni suçladı.. Kızın biri var diye mi yazdın dedi.. Ben de üçüncü kişi olmamak için komple iletişimi kestim ve isteğim üzerine karşılıklı sildik birbirimizi. Kullanıldım mı akılda mı kaldım bilmiyorum ama ilk defa güvendiğim birinde kendimi kaybettim..
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım🙏🏻
+1 yılUğruna bende sinirlendiğimde olmuştur olduysa üzülünce ağlayamayanlardanım☺️☺️ Ama ağlamak bir terapidir. Bir psikolog ayda 2 kere ağlamanın terapi olduğunu söylemişti. Artık uğruna çevremde biri gôzyaşı dökse de ağla bu ay yine ağla terapi niteliğinde ağlamak psikolog sözü bunu diyor derim ağlamak gülmeye bırakır kendini karşımdaki insanda da:)) Ama allah kimseyi ağlatmasın tabiki içsel olsun ağlamalar birileri için olmasın🍀✨
44 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsın kesinlikle insan kendisi için ağlarsa ağlamalı birileri için değil değmiyor çünkü...
- +1 yıl
Teşekkür ederim evet herkese tavsiyem bu okuyanlara da buradan ulaşabilen kitleye de😌
- +1 yıl
Umarım görmek isteyen herkes görür bunu :)
- +1 yıl
Umuyorum🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGöz yaşıma değecek birisi olmadı. ama elbette yeri geldiği zaman dayanamadığım zamanlarda ağladım her insan gibi.
42 Yorumla- +1 yıl
O oluyor dostum ya
- +1 yıl
Haklısın brom
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOldu sevdiğim bir adam vardı hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık 😌 ondan ayrılınca her gece yastığa sarılıp boncuk boncuk ağlayarak uyuyup kalıyordum 😢😢 unutmam biraz zaman aldı
12 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılOoo, olmaz mı teheccüdlere kalkar ağlaya ağlaya Rabbim den istemiştim onu
14 Yorumla- +1 yıl
Evlendim iki de bebe yaptim😀😀
- +1 yıl
Sonrasini sorma😀 süreli dua etmişim jsjsjsj
+1 yılOldu sonra zaten göz pınarları kurudu yıllardır boş 😃
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanız ve o an duygulanıp ağlamış olabiliriz ama kimsenin peşinden ağlamak gibi bir durumum olamaz.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. of oldu , ne kadar malmisin cidden diyorum şu an , kimse için göz yaşı dökmeye değmez OSXNWGZJCKCODCŞ
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmadı gadası
10 Yorumla
+1 yılAşk olarak ise bir kere birisi için cidden gözyaşı döktüm ama ağlama sebebim o değil kendi s*l*klığımdı sabahına çok daha güçlü kalkıcam ve "bir daha onu anmicam dedim "ve çokta güzel başardım" bir daha ailem dışında da hiç bir erkek için kolay kolay göz yaşı dökmem dedim "şu an için gayet başarılı ilerliyorum:))
12 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılEvet oldu ama buna değer mi orası tartışılır işte..
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle..
Duygular bazen o kadar yoğun bastırıyor ki, insanlık hali. Mutlaka ağlayıp üzüntüsünü yaşıyoruz. Gayet olağan bir durum.
11 Yorumla
+1 yılYok olmadı. Olmasına izin vermedim daha doğrusu. Kimseyi hak ettiğinden fazla sevmemeyi öğrendim. Hiç kimse için ağlamadım ama hep kendim için ağladım. Neyse ki söz konusu gözyaşlarım olunca bencillik yapabiliyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle...
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi için pek sevgi işleriyle işim olmadı. Ama babaannemi çok seviyordum rahmetliyi o yüzden kimse için ağlamaya değmiyor sevgili için gerçekten.
22 Yorumla- +1 yıl
@mrkuzey Amin teşekkür ederim
+1 yılEvet oldu uzak mesafe ilişkisiydi yanıma her gido gelişinde tekrar gelene kadar ağlıyordum özledim diye neyse ki daha çok ağlamamı istedi ki aldattı nsjdjdjajs
25 Yorumla- +1 yıl
Kişiliksiz
- +1 yıl
Ben kendisine dedim hepsini zaten onayda verdi zaten o yüzden içimde nefret kin kalmadı djdndjd
Döktüm. Ama onun umrunda olmadığım için değmedi
22 Yorumla- +1 yıl
Belki umrunda olmuştur ama bunu bilemeyiz ve öyle düşünüyorsan öyledir tabi...
- +1 yıl
Bilemem tabii ama davranışları her şeyi belli ediyor insanın. Hali, tavrı..
Olmaz mı? Oldu. Hiçte akıllanmıyorum en çok kendime ağlıyorum 😅 . Sonra acımın cenazesini kaldırıp gömüyorum bitti gitti. Hiç kimse değmiyor da işte duygusallık zor mesele.
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılElbette oldu. Birine değer vermek her an mutluluk getirmiyor maalesef. Güzel zamanlar kadar can sıkıcı, acıtan anlar da yaşıyor insan. Hepsi bir bütün.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet hem de bu siteden biriydi cok uzuldum gitmesine
Aşk maalesef cok acımasız ne zaman nerede karşımıza çıkıyor bilemiyoruz... O da zaten kolayy biri değildi hiçbir sey demeden hesabi kapatti ve gitti 1 yıldır aklimda 🥺🥺🥺🥺
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil çok zit bir karakterdi hem kulturel olarak da uymuyorduk hem de onun yonelimi sanırım farklıydi🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılEvet 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılbirisi değil ama bir şehirden ayrılmak benim için bir sevgiliden ayrılmak gibiydi gözyaşı döktüm
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılOldu, çok ağlak değilim ama ağlamakdan da gocunmam. Her hissi yaşamayı ve bende bıraktıklarını seviyorum
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1. defa oldu oda sinirden ağladım normalde üzüldüğüm için çok ağlamam sinirlenince otomatiğe bağlıyor gözlerim
14 Yorumla- +1 yıl
Yok kimse için ağlayamam değmez çünkü
- +1 yıl
Öyle maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olduda bitti maşallah; hani sünnet çocuklarının çektiği acı varya haa işte ayni öyle; bitti geçti. Next...✅
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım malum büyük bir kazık attı peki bekliyormuydum evet ilkten dedim bu kız ne yaparsa şaşırmam şaşırmadım acıyı çektim sadece
12 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
Bu hayatta en çok ölüm için ağlarım ama onun dışında biri için demeyelim de biri sebebiyle kendime ağladığım olmuştur..
11 YorumlaEvet oldu hatta o kadar çok ağladım ki ömürlük ağlama limitini doldurdum sanırım ağlamıyorum, ağlayamıyorum artık.
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazen gidene bazen gidenin gitmeden yaptıklarına...
21 Yorumla
+1 yılGözyaşımin bir damlasına bile kıyamam ben değerliyim ben kıymetliyim Çok şükür olmadı
22 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılEvet oldu şimdi düşünüyorum da hiçbiri değmezmiş
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle maalesef
+1 yıl🙄 kimse için ağlamamm kimse hak etmiyor benim ona dökeceğim gözyaşlarını
24 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim, evet biliyorum her insan kendisi için değerli olmalıdır kimse biz kendimizden daha değerli değildir bunu farkındayım her ne kadar birini sevsem de zorlamam, ağlamam olmuyorsa olmuyor yapacak bir şey yok kendimizi üzmeye değmez 👍, soru genel sorulmuş benim yorumum biraz daha aşk üzerine oldu, olsun.😀
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Kaybettiklerim dostum, ama bedenen değil, ruhen yaşayanlar, toprağın altındakiler...
22 Yorumla
+1 yılEvet oldu, rahmetli anneannem ve hâlen daha aklıma geldiğinde gözlerim yaşarır.
22 Yorumla- +1 yıl
Amin
Kişi için olduğunu sanmıyorum bulunduğun durum için olmuştur olduysa
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu ama uzun zamandır o durumun içine düşünmüyorum.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hayır hep kendim için ağladım ben 😥🤷♀️🤷♀️🙋♀️🙋♀️👌
12 Yorumla- +1 yıl
En güzeli bence
- +1 yıl
😎😎😎😎
Olmaz mı tam iki kişi
Öyle bir iki kişi ki artık unutmama imkan yok13 YorumlaKarşıma çıktığıı için şükür gözyaşı döktüğüm birisi olmuştu. Hem de çok ama çok derin ve özlem doluydu. Sanki yıllardır kaybettiğim kendimle kavuşmuş gibi hissettim kendimi 🌸😇
10 Yorumla
+1 yılOlmaz olur mu ergenlik işte saçma geliyor şimdi
21 Yorumla
+1 yılOlmaz mı? Hem de kaç kere... Kimin olmamıştır ki? Her ölümlü bir gün, bir ölümlü için göz yaşı dökecektir! Kimi inkar, kimi itiraf edecektir 🤸🏻♀️
11 YorumlaBabam, için gözyaşı döktüm bugüne kadar 1983 rahmetli oldu 8 yaşındaydım hala gözlerim doluyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Düştüğüm anda da, dibe çöktüğüm anda da, bitti dediği yerde tekrar beni ayağa kaldıran Rabb'ime ağladım.
10 Yorumla
+1 yılGenelde bana sindiremeyeceğim şeyler yaşattıkları için ağlamışımdır ondan sonrası iyileşme ve o kişiden soğuma şeklinde bitiyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olmuştu...
13 Yorumla- +1 yıl
Değmediğini anlıyosun ama iş işten geçmiş oluyo kafamıza daha sonradan dank ediyo...
Evet zamanında olmuştu
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmaz olur mu? Çok çok yakın zamandaki birisi, neyse...
10 Yorumla
+1 yılOlmuştu.. o zaman için öyle hissetmek de çok doğal.. bunun için kızmıyorum kendime.
10 Yorumla
+1 yılHıhı başka şehre taşınacak gibi davrandığı için 😂 gibi diyorum çünkü blöfmüş
06 Yorumla- +1 yıl
Bildiğin sabaha kadar ağladım gözüm şiş uyandım. şu an hiçbir şey ifade etmiyor da olsa
- +1 yıl
Umarım, bir de bu kişi tarafından aldatıldığım gerçeği falan da var İnsanlar kazıkçı
- +1 yıl
Güven eksikliğine sebep oluyor o kısmı kötü. Onun dışında zaman unutturuyor bir şekilde
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşılıksız aşkım için bazen zırlıyarum hepsi bu sanırım
10 Yorumla
+1 yılİnsan için değilde kalbim kırıldığı için ağladığım olmuştu
00 Yorumlaçooook
alışığız değmeyecek insanlara değer vermeye00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Olmuştu yaparım öyle şeyler
12 YorumlaEvet oldu , o benim tek arkadaşim dostum , sevgilimdi, her anı çok değerli benim için, o yüzden gözyaşlarım feda olsun
10 Yorumla
+1 yılOlmayan oldu mu diye sorsak daha makbül
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin olmuştur
11 Yorumla
+1 yılOlmadı diyen yalan söylüyordur
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet oldu çok sevmiştim onu 😔
12 Yorumla
+1 yılOldu... Nankör biri içindi
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun değmiyor
+1 yılOldu da bundan sonra nah ağlarım
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle gerekiyor 😂
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet oldu. Sadece aşk için değil tabi
12 Yorumla
+1 yılSanırım olmadı gözyaşı dökemiyorum ben
11 Yorumla
u +1 yılOldu.
114 Yorumla- +1 yıl
Kendime ağlamış olabilirim :D
- +1 yıl
Sus be melankolik sarı :D boğamışsın sen dhdja
- +1 yıl
Gördüm :D gözlerim Radar misali djdjs
- +1 yıl
Olabilir, neden devlet sırrı muamelesi yapıyorsun jsjd