İlgisiz ve soğuk insan?

Yaklaşık 1 yıllık ilişkimiz var. Başka bir şehirdeyim yurtta kalıyorum geçen pazar günü kafa dinlemek için 2 gün birlikte kaldık yanında kuzenini de getirmişti ne alaka bilmiyorum hem de defalarca getirme dememe rağmen. Biz ayrı oteldeydik kuzeni de ayrı yerde dışarıda biraz alışveriş yaptık yemek için birşeyler hazırladık kalkıp kuzenini de çağırdı yabancı birinin yanında asla yemek yiyemem imkanı yok istemiyorum dedim bağırdım çağırdım ama gelince sesimi çıkaramadım neyse o gitti sabah oldu birlikte kahvaltıya gidecektik hazırlandım falan kuzenim aradı kahvaltıya gidelim dedi diyo ben gelmiyorum siz gidin dedim 1 saat beni ikna etmeye uğraştı çıktık oda geldi tabi ki. Kuzeni olacak şahıs sabah sabah içmişti sanırım gittiğimiz yerde rezil olduk değişik değişik hareketler yapıyor bütün kahvaltı boyunca sevgilim olacak arkadaş kuzeniyle ilgilendi yan masaya gelen insanlar kaçıp gitti resmen o kadar utandım ki. Bunca şeye rağmen yine sustum. Hasta oldum ve üşüyorum bana ilaç al peçete falan al soğuk almışım dedim beni takmadı neyse dedim az önce telefonda konuşurken kuzeni de yanındaydı ona ilaç uzatıyo sana aldım diye bana almamıştın ilaç kuzenine mi aldın dedim abartma niye sürekli sorun çıkarıyorsun diyor? Normal mi bu durum yoksa ben mi abartıyorum? O kadar yoruldum ki tek çıkış yolu yolları ayırmak sanırım.
İlgisiz ve soğuk insan?