7 aydır çok kötü bir süreçten geçiyorum ve hiç bir türlü toparlayamadım bazen yataktan bile çıkamayacak kadar kötü oluyorum dışarı çıktığımdada paniğim tutuyo nefes alamiyo gibi oluyorum elim titriyo şimdi nasıl bu hale geldin diyecekler için söylüyorum çok sevdiğim biri tarafindan 4 yılım çöp oldu aldatıldım evleneceğim sanacak kurduğum hayaller ve aldığım ceyizlerle basbasa kaldım odamda🥺
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biraz nefes al boğulma bende boşandım olan oluyor rabbim iyileri ile karşı karşıya getirsin dua et.
🥺 dua hep ediyorum ama hayatım çok kötü ilerliyo ve ben çok yalnızım bu süreçte
Yanlız kalma gel oturalım dertleşelim iyi gelir.
Allah kötülerden korusun daima hepimizi bu yolda.
Ne yapalım olan oluyor hayatta her şey mümkün geliyor insanın başına
Inan kimsem yok var ama yoklar yanımda değiller bir cafeye bile tek başıma gidip saatlerce oturuyorum düşünceler kafamı delirtecek gibi yapiyo daralıyorum 🥺
Hayatta hersey mümkün evet ama ben çok soruyorum kendime neden kimse benim üstüme düşmüyor beni dusunmuyo kaybetmekten neden kimse korkmuyo kendimi çok kotuluyorum kendime😔
Yanlız kalma bırakma kendini tek başına mücadele etme bir abi olarak buyur dedim yanlış anlama kötü bir şey evet ama paylaşırsan hafiflersin.
Kendine bunu sorma bile insanlar çok kötüler artık sen değil bunu yapan yaşatan kişiler kötüler.
Bir karar aldım sadece başka bir şehirde iş bulup orada Ev kiralamak ya da direk yatılı bir işe kafa dinlemek için bir kaç aylığına gitmek istedim ama bulamadım bile😔 ne yapsam elimde kaliyo ne istesem
Hangi şehirdesin dur bakalım düşünelim ne yaparız?
Denizlideyim suanda
İstanbul'dan düzgün bir iş bakalım mi?
Baktım ama bulamıyorum ben internetten bulduklarima yazdim dönüş bile yapmadılar
Birde benim sigortasiz girmem daha iyi olur bir kaç aylığına geleceğim için bir diğer sebepte babamdan gelen maaşım olduğu için
Yani bakarız ama bir kaç ay için çok zor uzun dönem bulurum
Sorun olmaz o yani eğer kalacak yer ve iş düzgün ayarlayabilirsem daha fazla çalışırım cikacagim zaman sorun yaratmaz
Ayarlayabilirim bakayım bir çevreye istersen ne kadar kalacaksın ona göre konuşayım?
Sen uzun süreli de çok zaman sorarlarsa 3-4ay falan de olur mu
Olmaz ki eşe dosta rica edeceğim çevrem fazla kaç ay ise onu diyeyim dönemsel baksın olaya
Bi sor sen
Seninki gene iyi ben evlendim emeklerim bosa gitti 4 yilim ben napcam cok kotu haldeyim anliyorum seni
Nolduki sen ne yaşadın bosandin
Aldatmadi ama evlilik hayatimi zehir etti bana tanisdigim gune pisman etti diyelim
O nasıl oluyor ki aldatmadiysa ne gibi bir şey olduuuu
Kufur hakaret gecimsizlik bencillik ev iso yapmama yemek vs yapmamak
Seviyormusun peki hala
Hayir nefret ediyorum artik seytan gorsun yuzunu
Çok kotu haldeyim demissin amaaa
Benim kotu olmam karimi sevmekden değil hayatta niye bu benim basima geldide yanliz kaldim dememden ki benim gibi birini her kadin ister sadece karizma olarak begenilmiyorum ondan yanlizim sanirim veya kimseye adim atmiyorum
başkasına kendinde fazla değer verirsen böyle devam edecektir kendini sev önce
😭 insanlar böyle yaptıkça kendini sevemiyor insan keza ben kendimi severken bu durumlara düştüm
Yanında bir yakının ile çıksan
Nasıl yani :(
Yani ailen arkadaşın vb
Güvendiğin birisi ile
Var ailem arkadaşlarım ama dostlarım yok gibiler defalarca kez tek başıma saatlerce bir kafede oturdum hep dışarı cikmadigimdada odamdayim hep tek başıma 😔
Artık kimseye güvenin kalmadı değil mi
Bazen gerçekten yaşamaya bile hayata karşı hevesim kalmadigini fark ediyorum o kadar daralıyorum ki dört duvar arasında Allaha canımı al diye dua bile edesim geliyo ama etmiyorum🥺😭
Kimseye güvenim kalmadı hep herkes arkamdan bisey yapıyormuş gibi geliyor keza hayal bile kuramaz oldum
O kadar yıpratma kendini ailen ile aran nasıl
Ailemle aram iyi ama halden ne kadar anlayablrlerki evde bir annem birde yaşıt ikizim var ikizim zıt karakter ve fazla toksik bir yapıya sahip
Yok duygusal. olarak aran iyiyse dedim. Tqbiki belli bir yere kadar. Spor yapabilirsin hem zihnindekileri atarsın. Okul iş vb durumun nasıl
Bahsettiğin gibi kolay olsa hersey coktan atlatirdim
Kolay değil tabiki, anlatmak ister misin
Yanlız değilsin
Yalnizim😭
Hayalleri çöp olan bir sen değilsin
😔 öyle tabi ama insanın bir patlama noktası oluyo gerçekten ben iyileşemiyorum bende biliyorum daha kötü dertler var bunun olgunlugundayim
Unutursun diyemem sana ama belli bir süre sonra alışırsın