Şşşşt bakın Corçlar ikisi de aynı şey değil birbirinden bağımsız konular. Sakın ha sakın aynı kapıya çıkıyor demeyin😷 Derin derin düşünün aradaki farkı anlayacaksınız. Cevaplarda görüşürüz 💃

Şşşşt bakın Corçlar ikisi de aynı şey değil birbirinden bağımsız konular. Sakın ha sakın aynı kapıya çıkıyor demeyin😷 Derin derin düşünün aradaki farkı anlayacaksınız. Cevaplarda görüşürüz 💃

İnce bir çizgi var arada ama çoğu zaman aynı sonucu veriyor..
Birine inanırsın ama dedikleri tatmin etmez, mantıksız gelir.. Daha önce güvenini kırmadığı için vardır akla uygun bir sebebi dersin..
Bazen de ikna olursun, normal karşılarsın ama yine de altından bir bit yeniği çıkar diye tam olarak inanamazsın..
Ben ikna olmam ya da inanmam.. yani birisi yüzünden olmaz bu ben kendim istersem kalbimden gelirse ikna olurum.. ama güvendiğim arkadaşım dediğim dostum dediğim insana ise her zaman güvenir ve inanırım onlardan şüphe duymam
İkna olmam daha zor. Ben her şeye körü körüne inanan biriyim. Öyle saf bir tarafım var ne yazık ki. Fakat ikna olmam öyle kolay olmuyor. İnadım tuttu mu tutuyor, asla ikna olmuyorum sonra...
Cevap
6Cevap
İkna olmam zor, ikna olmuşsam inanmışım demektir...
Ya benim ikiside zor , degisik bir kulum 😂
😂😂
Bu saatten sonra biraz heralde inanmam baya zor heralde ama artık hayatta bir umut artık bazı şeylere inanmak istiyorum...
İkna olmam daha zor gibi ya düşündüm baya. İnanmam daha kolay. 😂
Her ikiside kolay no problem jdndjd
İkna olmam daha zordur.
İkisi de birbirinden zor benim için.
Kanıtlar varsa ikisi de kolay
ikna inada bindiği için daha zor olur bence
İnanmam daha zor
inanmam.
İkisede çok zor
Hiçbiri
İkiside
inanmamız