Partnerin seni aldatsa, onu aldatır mısın?
Aldatırım
Aldatmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Partnerin seni aldatsa, onu aldatır mısın?
Tabii ki aldatmam aldatmak karaktersizliktir hiçbir insan bir diğerine beni aldattı diyerek aldatmaması gerekir, aslında aldatan insan hayatındaki insan da aldatıyor demektir yani aynı zamanda iki kişiyi birden aldatıyor demektir Ben şimdi biriyle birlikte iken başka biriyle birlikte olsam ikinci kişiyi de aldatıyor olurum o yüzden her ne olursa olsun bu kişiler sevgiyi aşkı hak etmeyen, ya da hayatı boyunca ne istediğini bilmeyen insanlardır çok da önemsememek gerekiyor yol verip hayatımıza devam etmeliyiz ama yeni gelecek insanlara karşı da özgüvensiz olmamak gerekiyor çünkü herkes aynı değildir.
Aslında hep benim ondan ne farkım olacak diye düşünüp seviyelerine hiç düşmedim. Sonra da hep aldatmadığım için "yetersiz", "Sorunu kendinde ara." gibi cümleler duydum. Hak ediyorlar ama benim vicdanım el vermiyor. Bakalım, vicdanımı ne zaman kaybedeceğim? Zira aldatan herkes aldatılmayı hak ediyor. Duamdır, bana bu kelimeleri, cümleleri diyen her eski sevgilimi de ileride eşi aldatır ve aynı şeyi onlara söyler. Benim yapamadığımı elin kızı dilerim yapar. Benim yapamamış olduğumu yapıp intikamımı alır.
aldatmak karşındakiyle alakalı değil ki bence, kişinin kendi aşamadığı veya kabullenemediği durumların saygısız bir sonucu.
yani o bana bunu yaptı diye aldatmak beni kötü yapar. hayatımdan çıkarırım ve devam ederim
Cevap
28Cevap
Aldatmam. Hayatımdan çıkarırım olur biter..
Hayır Aldatmam tabi k ide onun seviyesine düşmem ve ayrılırım sadece
Yanlış bir davranışa aynı türden bir yanlışla cevap vermek yeni bir karaktersizlik boyutunun kapılarını açar gerek yok böyle bir şeye kimse kimsenin seviyesine düşmek zorunda değil
Doğrusun kardeşim
Hayir tabi o psilik se kendi pislinde boğulsun
Bana ters bunar terk ederim
Haklısın.
Aldatmam. Diken atana da gül atılmaz elbette, süründürürüm.
Nasıl süründürürsün?
Ben bir şekilde yaparım onu, sevgilim ise arkadaş ortamlarında, evli isem ailelere. Evden çıkmayacak duruma getirir ayrılırım. Sonra yüzü varsa çıkıp istediği haltı yiyebilir.
Fenaymış.
Aldatmayacak. Ben evli veya sevgili olacak bir durumda isem çok sevip aşık olmuşumdur. Hak etmediğim muameleye sessiz kalmam.
Helal olsun doğrusu o.
Neden yapılan bir yanlışa yanlış ile karşılık vereyim ki bu onun karaktersizliği ayrılırdım olur biterdi.
Yani aldatmam demiyelim de onun yüzüne gerçekleri sert bir şekilde söylerdim ve ne görüyorsan gör derdim. Ondan boşanırdım.
Yanlış oldu aldatmam isaretlemisim aldatirim tabikide
Aldatmam. Ben onun gibi karaktersiz bir insan değilim.
Aldatırım tabiki ama acele etmem bunun için. Ondan daha kaliteli birini bulur öyle aldatırım.
Bu karakter meselesi. Niye onun durumuna düşeyim? Saçmalık.
O zaman benim ondan ne fatkim kalır. Neden diye sorardım sadece. Acaba benim neyim eksik sorusunu sorgulardım. Yalnız yüzüne tükürmeden bırakmazdım.
hayır. onun yaptığı karaktersizliği yapmam. diret hayatımdan çıkarır önüme bakarım
Herkes kendine yakışanı yapar. Böyle bir misilleme hiç mantıklı değil.
Onu aldatırsam ondan farkım olmaz direk ayrılmak tercihim
ayrılırım
aldatmak kişinin kendisine kazandırdığı kötü namdır
Hayır. :)
Ayrılırım ve ne yapacaksam ondan sonra yaparım.
Onun kendine saygısı yoksa benim kendime saygım var bu denli karaktersiz değilim.
Karaktersizlik bulaşıcı ama benim bağışıklılığım var neyse ki :)
Karşıdaki b*k yiyorsa neden bende b*k yiyeyim
Doğru
onun yaptığı karaktersizliği yapmam, hayatımdan çıkarırım
Onun yaptığı karaktersizliği niye ben yapayım
O kadar basit değilim çok şükür.
Doğru
Öğrendiğim an ayrılacağım için aldatma durumu olmazdı
Aldatmak yerine ondan ayrılırım
Asla aldatmam
Güzel
Aldatmam ilişkiyi bitiririm o karaktersiz diye bende karakterisiz olucak değilim
O bir karaktersiz hareket yaptı diye bende gidip karaktersizlik yapmam ayrılırım olur biter
Kendime zarar vermem, ceketimi alır çeker giderim!
Onun seviyesine inmem
Onun seviyesine düşmem, ayrılırım
Aldatmak gibi kötü birşeyi yapmam
Onu kendi değeriyle baş başa bırakırım.
Herkes ederi kadar.
Onun seviyesine düşmem ayrılırım
Birisi çaldı diye çalıyor muyuz...
Aldatmak onun yaptığı yanlışı ben yapmam
Hayır. Onun seviyesine inmem.
Onun seviyesine düşmem
Hayır aldatmam. Direk ilişkimi keserim.
iliskiyi bitiririm yoluma bakarım