+1 yılBen her zaman şunu söylüyorum aldatmak zaten acizliktir karşı taraf bu acizlik örneğini Zaten sergilemiş ben niye aynı şekil Ona karşılık verip de aciz konu mani tutuşayım medeni bir şekilde ayrılırım hayatından çıkartırım olur biter zaten insanlardaki şu İntikam merakını anlamıyorum onun yaptığı ile karşılık vermek demek Onun seviyesine inmek demektir ve çok gereksizdir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAldatan kişi benim için o saniye bitmiştir zaten daha bunun üzerine gidip biriyle beraber olsan ne olmasan ne yani saçmalığın dibi.. Sen tutup biriyle beraber oluyosun kendi onurun haysiyetin gidiyo milletin bi yeri ağrımaz.. Bence tekmeyi basıp geçmek en temizi. Keyifli geceler..
10 Yorumla
İşim olmaz bir daha neden beni sevmeyen biri için başka birisini kullanayım ki?
10 Yorumla
+1 yılAyrılırım tabiki onu aldatarak onun seviyesine inemem
53 Yorumla- +1 yıl
Takıp ederseniz sevinirimmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılNaparım biliyor musun onu en sadistik dürtülerimle öldürürüm ihanete toleransım sıfırdır bu hayatta yakın arkadaşlarım bile beni arkamdan vurdukları zaman kendime hakim olamayıp beni polise şikayet edecekleri kadar onlara şiddet gösteriyorsam sevgilim ya da eşim olacak adam bana bunu yapsa onu en savunmasız anında öldürürüm hem de bana yalvarta yalvarta
21 YorumlaAldatma nın karsılıgı asla aldatma olmaz bunun yapanın içğnde vardır fahşlk intikam olarak yapmaz. Dinlerim aldatmam bu hastalıktır kadında itiraf eder ve pişman sa affederim zaman la düzelir. Ama özgürlük medeniyet nutukları atar inkar eder kuruyorsun güven yoksa ben yokum derse genelev paklamaz onu salarım ipini
10 Yorumla
+1 yılNe yani bir köpek beni ısırdı diye bende onu mu ısırayım?
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılben onu dövcem diye okul değiştirmiş mal
vtgyfvyftyufuyfyrryy45 Yorumla- +1 yıl
eeeeeeeee GÜLSU BEREN KOLSUZ farkı farkımız kişiliğmiz
- +1 yıl
eski okulumda hanımağa gibi bişey olmuştum
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım nasıl isterse öyle yaparım o kişiyide birdaha asla hayatıma almam zaten beni aldatan birisi için birde gidip kavga edip onun gözü önünde ağlayıp falan iyice onun mutlu olmasını sağlamak direk bitmiştir benim için.
(yinede fazla büyük konusmayayam yani düşüncem bu yondede büyük konuşunca başıma geliyo:D)20 Yorumla
+1 yılKarşı taraf karaktersiz diye ben neden kendi karakterimden ödün vereyim.. Ayrılır giderim ne hali varsa görsün
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Canım nasıl isterse öyle yaparım aslında. Ama iyi bir şey yapmcm kesin lglvlvl
31 Yorumla
+1 yılPsrtnerden kasıt badi vs ise umrunda olmamalı o insanın. Hani sevgili iseniz. Adam. olan bitirir.
10 YorumlaHer yapılan şerefsizce harekete ayni şekilde cevap vereceksek nerede kaldi bizim farkımız.. Ayıbı ile yaşasın benden uzakta.. 🤗
50 YorumlaBuyuk konusmak ıstemem ınsanız sasarız ama birini aldatmak yapabilecegim bi sey degil. İcim rahat etmez, bana yapılmasını istemem cunku. Empati yapmak lazım.
30 Yorumla
+1 yılO bana ne yaparsa ben ona iki mislini yaparım o kadar da hırslıyım
15 Yorumla- +1 yıl
Fiziksel olarak değil ama başkasıyla konuşurum ben de
- +1 yıl
Aslında aldatmak sayılmaz çünkü aynı zamanda ayrılırım da
+1 yılOnun seviyesine düşmem ben bana yakışmaz öyle bir hatasında hemen yolları ayırırdım ben affedilmesi taraftarı değilim affederek bir kez daha aynı hatayı yapmasına sebep oluyosun
20 Yorumla
+1 yılPartnerim beni aldatıyor sa demek ki sevmiyor o halde onu aldatmam onun için anlamsız olacaktır. Dolayısıyla ayrilirdim
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmam ayrılmam da sanki aldatmayan erkek var piyasa da fırsatını bulan herkes oynaşma derdinde
311 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@İstif01 nasip meselesi tabi
Cevap sahibi+1 yılÖyle ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılO bile bir kaç sene de hiç oluyor gerçek aşkta olsa bitiyor
Cevap sahibi+1 yıl@İstif01 doğru evet
Cevap sahibi+1 yılSiz yazılan görüşe mi müdahale ettiniz?
Cevap sahibi+1 yılGörüşü ya ben kaldırabilirim ya siz ya da site? Saniyesine site müdahale etmediğine göre ben de kaldırmadım
+1 yılAynı şekil karşılık verirsen sende bir karaktersiz kişiliksiz olursun, dövmeye sövmeye ölduŕmeyede gerek yok vuracaksin tekmeyi olup bitecek sonucta aşağılık bir canlı değmez
10 Yorumla
+1 yılBi dakka, aldatan partner bendim, duyunca atladım geldim. Ama sorun bakayım kimle aldattım? Aldatıldığı için intikam almak isteyen biriyle. Bu kez ben de beni kullanarak intikam almak isteyen o kimseden intikam almak istiyorum.
Dayı sağda inecek var, ne ara geldik buraya...10 Yorumlaİhanete, ihanetle karşılık vermem. Verip de kendimi onun seviyesine düşürmem. Siler atarım onu hayatımdan. Daha fazlasını yapmaya gerek görmem.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılintikam almakla uğraşacak zamanım yok direkt ayrılır ve yeni denizlere yelken acarım
30 Yorumla
+1 yılBana yamuk yaptığını görünce ne kadar seversem seveyim kolayca siliyorum insanları ama intikam almak gelmiyor içimden. Aldatmama gerek yok ayrılıp unutunca başkasını bulurum zaten
10 Yorumla
+1 yılBiz hiç olmamışız ki ayrılalım o zaman aga. Hiçbir şey demeden bırakırım. Kılımı kıpırdatmaya değmez.
10 Yorumla
+1 yılSaygı duyar geriye çekilirim iki kişi arasında kalırsaniz her zaman ikinciyi seçin gerçekten birinci yi sevseydiniz ikinci olmazdı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldaha öncede aynı soruya verdiğim yanıtı veririm aldattığını öğrenirsem yapcağım tek şey yatağa atıp hamile bırakıp tekmeyi basmak olur
10 Yorumla
+1 yılAynı seviyede olmak neden ki? Ayrılırım ne hali varsa görsün.
21 Yorumla
+1 yılYol veririm uğraşmam, o karaktersizlik yaptı diye benim de mi yapmam lazım? Onur şeref nerede kaldı?
20 Yorumla
+1 yılonun yaptığı serefsizligi yapacak kadar seviyesiz değilim
ayrılırım o yoluma ben yoluma.20 Yorumla
+1 yılAyrılırım çünkü aynısını yaparsam ben de onun seviyesine ve karakterine düşmüş olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda yer almasına izin vermem f*ck off hesabı yani
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılE aldatsam eşitlenmiş oluruz ve suçlu kalmaz. Çeker giderim tabii.
10 Yorumla Aldatmak seviyesizliktir, iğrenç bir davranıştır. Ayrılırdım.
10 Yorumla
+1 yılKalici hasar birakirdim onda ömru boyunca unutamazdi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılPartnere ve aradaki ilişkiye bağlı ciddiye alıp sevdiğim biriyse güle güle derim
10 Yorumla
+1 yılAyrılırım. Bir sümük gibi fırlatıp atarım çöp poşetini. Bana adam mı yok
10 Yorumla
+1 yılS*ktir çekerim, niye ben onun seviyesizliğine düşeyim ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her zamanki cevabım.
Beni ısıran köpeği ısırdığım gün, bunu da yaparım.10 YorumlaOnu Vladimir Putin'e şikayet eder, evine çar bombası fırlattırırım...
10 Yorumla
+1 yılAyrılırım ve yaptığı şeyi başkasıyla yaparım. Ama bu aldatmak olmaz tabi. Çünkü ayrıldıktan sonra...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kısasa kısas uygularım
Genelliklede en yakınından severim10 Yorumla Yoo ne alaka ki. Ben kisiligimden ne diye kisiliksiz biri icin ödün vereyim ki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılnasil adattigia bagli
45 Yorumla- +1 yıl
a.. sicarim onun😂😂
- +1 yıl
yo gommem direk tukururum tiplerie😂😂
+1 yılAyrılırım. Onun bana yaptığını ona yapmam, onun seviyesine düşmem. Ve eminim pişman olucaktır ona neyi kaybettiğini gösteririm.
30 Yorumlaönce aynı şekilde karşılık verir sonra ayrılırım
33 YorumlaAyrılırım ne gerek var muhatap olmaya.
21 Yorumla
+1 yılAyrılırım. İntikam almak gibi düşüncelere girmem. Birine ihanet etmek ondan çok kendine yaptığın saygısızlıktır.
20 Yorumla
+1 yılAyrılırım bir daha selam bile vermem
27 Yorumla- +1 yıl
Herkes herkesi aldatabilir bu dünyada maalesef
- +1 yıl
Karaktersizse demek ki
- +1 yıl
Estafurullah
- Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılDünyaya rezil eder dımdızlak bırakırım ortada
24 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki hem gelecek beni aldatıcak hem de beni çiğniycek zamanında sevip saydığı insanı hem de süründürürm onu
- +1 yıl
İhanete yalana müsamaha gösteremem
Ayrılırım onun seviyesine düşemem
24 Yorumla
+1 yılOturur 1 hafta aglarım
11 Yorumla
+1 yılaldatmam ama ödetirim ve terkederim
11 YorumlaNe kadar umursadığımla alakalı bir durum ya hiç umursamam çeker giderim ya da aynı şekilde oynarım onunla
10 YorumlaAyrılırım kafamda hain planlar kurarım ama
11 Yorumla
+1 yılAyrılırım ama intikamımıda alırım
112 Yorumla- +1 yıl
O bana kalsın😂😂
- +1 yıl
Net😂
- +1 yıl
Evet canim aynen öldürmedigime dua etsin onuda yaparim ama evli olmadigimiz icin kasmam
- +1 yıl
Kork zaten😂
- +1 yıl
Peki😂
- +1 yıl
Eyvallah
Ayrılmakla bırakmam kadın cinayeti diye haber olurum
00 Yorumla
+1 yılEger aldattıgından eminsem bir daha kaale bile almam salarım ipini
10 YorumlaAldatamam valla direktt bitirmek daha mantıklı
21 Yorumla
+1 yılO karaktersiz, s*refsiz diye ben niye gidip aldatayım, defolur gider.
10 YorumlaAyrılırım ve suratına bile bakmam hatta ucuz insan muamelesi yaparım
10 Yorumla
+1 yılÇok sağlam bi sektir çakarım ama böyle essahlı dolu dolu içten gelerek.
10 YorumlaBen ihaneti sevmem bırakırım yoluma sağlam biriyle devam ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnce aldıtirim onu ben de
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayir iyi bir adami neden aldatayim ki
Cevap sahibi+1 yılAdamina gore davranırım
+1 yılAldatırım
41 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri