arkadaşlar öncelikle 4 aylık evliyim. öncesinde 2 yıl görüşerek evlendik. bu süre içerisinde kendisini çok fazla denedim hiçbir zaman güvenimi sarsacak bir durumunu yakalamadım. birlikte de yaşadık bir süre. her zaman telefonu ortadadır şifresini verir kurcalamama hiç karışmaz vs. dün ilginç bir şey oldu, kendisi maillerine bakıyordu bende yanındaydım. facebook kullanmadığını biliyorum. ama facebooktan bildirimler gelmiş sürekli. reklam amaçlı falan zannettim daha önce de görmüştüm hiç önemsememiştim. dün bi versene telefonu facebook sana neden mail atıyor sürekli dedim verdi telefonu. mailin içinden linke tıkladım bir girdim. bir kadın adına açılmış facebook hesabı çıktı. yani eşimin mailine ait bir hesap ama kadın ismiyle açılmış. fake sandım inceledim didik didik ettim bilgileri indirdim neler neler yaptım ama bu hesaba ekli ne bir insan var ne de bir hareket. arama geçmişi vs tertemiz. eşim de çok şaşırdı, belki eski hesabımı kapatırken silemediysem adını değiştirmişimdir dedi ama işte ne kadar inandırıcı olabilir bilmiyorum. hesaba bağlı bir telefon numarası vardı. numara da 2020 yılında eşimin telefonlaştığı birisi. elif diye fransadan arkadaşı bahsetmişti bana önceden.
şimdi gelelim soruya. eşim güya habersiz olduğu bu facebook adresi kendi mailine bağlıyken telefon numarası nasıl elif denen şahsa ait oluyor?(bu arada numarayı aradım öyle bir numara bulunamadı dedi kapatılmış yani) böyle bir şey nasıl mümkün olmuş olabilir? kız bunun telefonundan kendine facebook mu açtı yani bir türlü mantıklı bir açıklama bulamıyorum. kendisi de açıklama yapamıyor, eskiden kalan bir şeydir inan hatırlamıyorum diyor annesinin üstüne yemin bile etti ki annesini çok sever.
genele baktığımda ben şüpheci bir insan olduğum halde daha bu zamana kadar hiçbir yanlış hareketini görmedim, arkadaşlarıyla buluşmaya bile gitmez iş harici 7/24 yanımdan ayrılmıyor diyebilirim. telefonuna tuhaf aramalar gelmez ya da gizli telefon konuşmaları yapmaz. ama insanoğlu işte. aklıma şüphe düşürdü. şimdi ben burdan ne anlamalıyım? lütfen incitici yorumlar değil gerçekçi yorumlar yapın sevgilerimle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer