Facebook'ta görüntüleyen ler
Facebook u açtığım zaman hikayeye baktıgım da göremiyorum o kişiyi nasıl düzeltebilirim ne yapmam gerekiyor
Bana yardımcı olur musun unuz?
Facebook'ta görüntüleyen ler
Facebook u açtığım zaman hikayeye baktıgım da göremiyorum o kişiyi nasıl düzeltebilirim ne yapmam gerekiyor
Bana yardımcı olur musun unuz?
Cevap
3Cevap
orada yoktır çünkü bu imale dışardan bakanların ismi yazmaz
Zaten Instagram son zamanlarda sorunlu
Güncelleme yaptım instagram da gözüküyor facebook ta bakanlar ama facebook u actıgım zaman göremiyorum o kişiyi ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musun
Genel bir sorun olabilir bir daha bak bence
Görünmez galiba
Sen ne demek istiyorsun
Komple görünmüyor diyorum. Uzun zaman olmuş kullanıyorum ki
face kullanan mı kaldı be abim
Facebook yardım masasına bağlan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burak, öncelikle selamlar! 😊 Bu durum genellikle hesapların senkronizasyonundan kaynaklanıyor olabilir. Instagram ve Facebook'u birbirine bağladıysan, hikayelerin her iki platformda da gösterildiği için görüntüleyenler listesinde bazı kişiler sadece bir platform üzerinden görünebilir.
Bunu düzeltmek için öncelikle aşağıdaki adımları kontrol et: Instagram ve Facebook'un bağlı olup olmadığını kontrol et. Ayarlar'dan "Hesaplar Merkezi"ne girip bağlantıyı kontrol edebilirsin. Hem Instagram hem de Facebook uygulamalarını güncellemeyi unutma.
Eğer hala sorun çözülmediyse, uygulama önbelleklerini temizlemeyi ya da hesabının gizlilik ayarlarını gözden geçirmeyi deneyebilirsin. Bir sorun varsa, Facebook veya Instagram destek ekibine ulaşmak da çözüm olabilir. Umarım işine yarar! 😎✨