Aşk İlişkileri Şu sıralar sizi heyecanlandıran birisi var mı? ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bir mesaj, bir konuşma veya bir bakışmayla karnınızda kelebekler uçurtan birisi var mı oldu mu? 💆♂️ Şu sıralar sizi heyecanlandıran birisi var mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Hayır bu sıralar beni heyecanlandıran kimse yok 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Geçen haftalarda vardı ama biraz hevesim kaçtı wifjwjs bidaha mı yazsam napsam 2 1 Yorumla ouzinyo +1 yıl Kızların öyle huyu var mı ya sdsdsd
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Bu aralar acayip duygusuz bir modun içindeyim. 0 0 Yorumla
Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet, bakışlarıyla içimi titreten bir mavi gözlü var 😅 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Beni heyecanlandıran tek şey çikolatadr 2 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Uzun zamandır vardı. 0 3 Yorumla ouzinyo +1 yıl Nereye gitti 🙄 Yorumla ikizterazi +1 yıl Attaya🥺 Yorumla ouzinyo +1 yıl Gelir belki 🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır bu sıralar beni heyecanlandıran kimse yok
Geçen haftalarda vardı ama biraz hevesim kaçtı wifjwjs bidaha mı yazsam napsam
Kızların öyle huyu var mı ya sdsdsd
Bu aralar acayip duygusuz bir modun içindeyim.
Evet, bakışlarıyla içimi titreten bir mavi gözlü var 😅
Beni heyecanlandıran tek şey çikolatadr
Yok maalesef bu kendimle baş başayım
Uzun zamandır vardı.
Nereye gitti 🙄
Attaya🥺
Gelir belki 🥺