Ben şahsen katılıyorum. Çünkü erkeklerin aşk anlayışı bence kadına ulaşmanın bir yoludur. Erkek aşkı kadını elde etmek için kullanır, adını aşk koyar. Ama aşk, yani saf sevgi birini arzulamaktan farklıdır. Örneğin bir kadın hiçbir zaman aynı anda iki erkeğe aşık olmaz ama erkeklerde “ikisini aynı anda seviyorum” dediğimiz çok eşli olmak isteyen veya böyle duygular besleyebilen erkekleri çok sık görürüz. Hatta sırf bu yüzden de toplumda sadece erkekler çok eşli olurlar (nadir istisnalar dışında). Çünkü dediğim gibi aşk dedikleri şey aslında aşk değil arzudur. Kadın da bunu kullanır. Eşini kendisine bağlamak için süslenir, vücudunu güzel göstermeye çalışır vb. Erkeği kendisine bu şekilde bağlamaya çalışır çünkü erkekler kadınlara aşık olmaz, arzu duyarlar. Bunu daha iyi şöyle anlayabilirsiniz: Mesela sevgiliniz olduğunu düşünün. Ona hiç oro**u dermisiniz? Hayır çünkü onu seviyorsunuz bırakın sizi başkası bile diyemez değil mi? Ama neden erkekler yatakta partnerlerine bu tarz konuşuyorlar o halde? Çünkü orada saf duygulardan ziyade arzuluyorlar o kişiyi. Aynı şekilde p. h. sektöründe de sürekli step ilişkilerini ele alan, videolar çekildiğini görürsünüz. Çünkü erkeklerde azımsanamayacak bir çoklukta aile üyelerine, kuzenlerine üvey kardeşlerine vb. bu şekilde “hayal kuran” çok kişi var. Bu da arzulamanın erkekte aşktan ayrı olarak gerçekleştiğinin başka bir örneği. Yani sonuç olarak kadın sevmediği erkeği arzulamaz. Erkek ise bir kadını seviyorsa onu arzulamadı kadınla orantılıdır ve çok daha hassas olur, arzuluyorsa da ona aşık olmaz ama sürekli arzulayacağı için o kadını elinde tutmak ister ve ona kadının ona beslediği sevgiyi sevgi olarak değil de ilgi gösterisi olarak yapar. Kadını sevdiği için değil kendisini tatmin edici bir araç olarak gördüğü için de onu kendisine saklamak ister ve diğer erkeklerin de ona kendisi gibi bir gözle bakacağını düşündüğü için açık kıyafetler, bikini vb. giyinmesini istemez fakat kadınlar bunlardan etkilenmezler.
Demek istediğim benim görüşüm bu şekilde sizin bir fikriniz var mı bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer