Aşk İlişkileri Sevgilim temas bağımlısı ama ben sevmiyorum. Ne olacak bu ilişki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şey bende nefret ederim temastan ve şey yapıyor yok sarılıyor yol aynı yatakta yatalım diyor çok seviyorum ama ne desem? Güncellemeler+1 yıl Sanırım sorun tranvlar Sevgilim temas bağımlısı ama ben sevmiyorum. Ne olacak bu ilişki? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Öyle olurlar genelde zükmeye ikna edene kadar. temas bağımlısı oldu sapıklar 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Bskwkw istemedi hiç Yorumla guzelseverim34 +1 yıl yatalım diyor :) ne yapacak sanıyorsun. böyle böyle ikna ediyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Çok yatık birlikte sarılmayı seviyor 8 ay oldu güveniyorum Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Değdirmiyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece fazla öpüştuk Yorumla guzelseverim34 +1 yıl kalkmıyor mu acaba :) Yorumla Soran +1 yıl Kalktı hskekwk Yorumla guzelseverim34 +1 yıl iyi bari. sınırda kalınca doyulmaz sarılmaya öpmeye. sınırı geçince tam yaparsanız o zaman öyle bağımlı falan olmadığını anlarsın. geç olur. Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorsun... Yorumla guzelseverim34 +1 yıl :) sen genede söylediklerimi aklının bir köşesine yaz. asıl sen tanımıyor olabilirsin. evlenene kadar soyunmayın Yorumla Soran +1 yıl Aa zaten bakireyim daha vereyi de düşünmüyorum daha guvenmedenn Yorumla guzelseverim34 +1 yıl evlenene kadar verme işte. oranı gösterme bile. Yorumla Soran +1 yıl Ay zaten Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Temas bağımlısı denmez ona o bildiğin Abaza yol yapmaya çalışıyor 0 18 Yorumla Soran +1 yıl 8 ay oldu guveniyorum aslında konu o değil çocuğun kisilgi iyi Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Hedefe ulaşmak için her şeyi yapalar Yorumla Soran +1 yıl Ehkwkwkw sende de mi güven proglemi varr Yorumla Soran +1 yıl Biseyler yaşadık o yüzden guveniyorum Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Ne demişler kimseye güvenme ✌️ Ve o zaman sorunda kendinle çelişiyorsun eleman devamını istiyor işte Yorumla Soran +1 yıl Anlatayım mı özelde? Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Özel hayat özel kalmalı ama Yorumla Soran +1 yıl Çok özel değil jekwkw Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl O zaman niye mesajda anlatıcan Yorumla Soran +1 yıl Erkekler görsün istemem Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Gizlisin 🧐 Yorumla Soran +1 yıl Öyle dinlemek istemedin Yorumla Soran +1 yıl Ya da okumak Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sevgilinle aranda olanlar beni niye ilgilendirsin ki Yorumla Soran +1 yıl Onları anlamtmayacaktim kii arkadaşken bişey yaşanmıştı oydu Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl İyi hadi anlat Yorumla Soran +1 yıl Haha heves kalmadi Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Sen bilirsin ben milletin hayatına meraklı biri değilim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen neden istemiyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tranva Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla
OlgunAkrep Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Sibirin varsa kac 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Ne analmadim Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Sinirin varsa kacar Yorumla Soran +1 yıl Sanmam 8 ay oldu Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Yavastan gider Yorumla Soran +1 yıl Hayır hep aynı Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Gorurusub Yorumla Soran +1 yıl Giderse kendi bilir Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Sinirin ne Yorumla Soran +1 yıl Eh sokmasin yeter Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Onun haricinde deneyimlerin oldumu Yorumla Soran +1 yıl Öpüşme? Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Yetmez Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Kac deneyimin oldu Yorumla Soran +1 yıl Hangi konuda bakireyim Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Bakirelik harici erkek tanima ve tecrube konusunda Yorumla Soran +1 yıl Eh çok sevgilim oldu ama çoğunu sevemdim şey garip gelicek ama kirmamaak içindi h Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ver gitsin 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Ya konu o mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oraya gidiyor napıcaksınız sarılıp uyuycakmısınız Yorumla Soran +1 yıl Evt seviyor ne yapayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyudunuzmu daha önce Yorumla Soran +1 yıl Evet çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni rahatsız eden ne peki Yorumla Soran +1 yıl Tranvalar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yapmışsın daha önce Yorumla Soran +1 yıl Zorla be kk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyorum diyorsun zorla diyorsun sarılıp uyuması neden garip geliyor ilginç Yorumla Soran +1 yıl Kolay kolay aşık olamiyirum beni bırakmasını da istemoyroum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce cinsellik yaşadınız mı bilmiyorum ama rahat olman lazım takıntı yapma Yorumla Soran +1 yıl Birine 7 yıl kalmıştım hsksjsjve hayır yaşamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemediğini söyle tramvam var de seviyorsa anlayışla karşılar Yorumla Soran +1 yıl Evet bakınca uzaklaşıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaybetmekten korkarsan sen kaybedersin o seni kaybetmekten korksun Yorumla Soran +1 yıl Eh yıllar sonra ilk defa birine cidden aşık oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sana olmamış olabilir Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle olurlar genelde zükmeye ikna edene kadar. temas bağımlısı oldu sapıklar
Bskwkw istemedi hiç
yatalım diyor :) ne yapacak sanıyorsun. böyle böyle ikna ediyorlar.
Çok yatık birlikte sarılmayı seviyor 8 ay oldu güveniyorum
Değdirmiyor mu?
Hayır sadece fazla öpüştuk
kalkmıyor mu acaba :)
Kalktı hskekwk
iyi bari. sınırda kalınca doyulmaz sarılmaya öpmeye. sınırı geçince tam yaparsanız o zaman öyle bağımlı falan olmadığını anlarsın. geç olur.
Tanımıyorsun...
:) sen genede söylediklerimi aklının bir köşesine yaz. asıl sen tanımıyor olabilirsin.
evlenene kadar soyunmayın
Aa zaten bakireyim daha vereyi de düşünmüyorum daha guvenmedenn
evlenene kadar verme işte. oranı gösterme bile.
Ay zaten
Temas bağımlısı denmez ona o bildiğin Abaza yol yapmaya çalışıyor
8 ay oldu guveniyorum aslında konu o değil çocuğun kisilgi iyi
Hedefe ulaşmak için her şeyi yapalar
Ehkwkwkw sende de mi güven proglemi varr
Biseyler yaşadık o yüzden guveniyorum
Ne demişler kimseye güvenme ✌️ Ve o zaman sorunda kendinle çelişiyorsun eleman devamını istiyor işte
Anlatayım mı özelde?
Özel hayat özel kalmalı ama
Çok özel değil jekwkw
O zaman niye mesajda anlatıcan
Erkekler görsün istemem
Gizlisin 🧐
Öyle dinlemek istemedin
Ya da okumak
Sevgilinle aranda olanlar beni niye ilgilendirsin ki
Onları anlamtmayacaktim kii arkadaşken bişey yaşanmıştı oydu
İyi hadi anlat
Haha heves kalmadi
Sen bilirsin ben milletin hayatına meraklı biri değilim
Sen neden istemiyorsun
Tranva
Nasıl yani
Sibirin varsa kac
Ne analmadim
Sinirin varsa kacar
Sanmam 8 ay oldu
Yavastan gider
Hayır hep aynı
Gorurusub
Giderse kendi bilir
Sinirin ne
Eh sokmasin yeter
Onun haricinde deneyimlerin oldumu
Öpüşme?
Yetmez
Evet
Kac deneyimin oldu
Hangi konuda bakireyim
Bakirelik harici erkek tanima ve tecrube konusunda
Eh çok sevgilim oldu ama çoğunu sevemdim şey garip gelicek ama kirmamaak içindi h
Ver gitsin
Ya konu o mu
Oraya gidiyor napıcaksınız sarılıp uyuycakmısınız
Evt seviyor ne yapayım
Uyudunuzmu daha önce
Evet çok
Seni rahatsız eden ne peki
Tranvalar
Ama yapmışsın daha önce
Zorla be kk
Seviyorum diyorsun zorla diyorsun sarılıp uyuması neden garip geliyor ilginç
Kolay kolay aşık olamiyirum beni bırakmasını da istemoyroum