Öfkeyle arkadaşiyla çıktım? Normalde böyle birisi değilim sevdiğim kişi o?

O sürekli canımı yaktı psikolojimi çökertti ben de öfkeyle arkadaşına evet dedim çocukta bana kapıldı? Kalbim hâla onda napacağım? Biz sevdigim kisiyle seviştik geçen seneden beri beni aşıri kıskanıyor ama çikmiyordu hisleri olmasına ragmen çıkmıyordu uzak dur benden deyip kendi durmuyordu basta anlik sacmaladik dedi kullanilmis hissettirdi sonra iste ben uzuldum belli etmemeye calistim daha sonra bana hisleri basladi biz sadece sevismemistik dertlesme sevisme ona dair her seyi anlattigi kisiydim saclarini sevdim yanmda surekli aglamisliklari var falan daha sonra anlikti o gece falan diyince mesafe koyduk arkadaşlarıma omuz atmaları başladi arkadaşimla gülusurken gördü bana hadi ordan git diye durduk yere bağırmalara başladı telefonda tartışitoruz bir hata sonucu onla yakinlastim daha sonra nereye gitsem karşıma çıktı sürekli beni izliyor eski sevgilimle barışma durumumuz vardı gidip herkese beni sevdiğini duyurdu ama banaysa peşinde olmama ragmen telefonda hadi ordan git dedi erkek kankalarıma kafayı yedirti çok fazla arkadaşlarıyla sohbet ederken bile bana dalıyor sürekli hem senden nefret ediyorum hadi ordan git diyor hemde kıskanmaları hesap sormaları var vr herkese beni sevdiğini söylüyor daha sonra ilk yakınlaştiğim olduğu içun bende sevdim fakat hadi ordan git dedi ortak kankayada bana anne sevgisi veren tek kız onu incitmekten korkuyorum demiş hem kaba hadi ordan git diyor hemde surekli arkadaşlarımın rahatsız olacagı kadar etrafımda beni kıskandırmalarada çalisiyor gözümün içine bakarak bende onu kıskandırdım birkaç kere asiri tepki veriyor ama arkadaşlarim ondan bikti bu çikan tek kızım ben izin vermedim o da hiç ısrar etmedi her şeyi bana bıraktı en buyuk travmalarina kadar biliyorum neden anlattigini bilmeden butun zayif noktalarini anlatti bide ben unutmaya calistugimda bizi butun okul duydu numarasi bile cekmisligi var amaci ne hem cikmiyor hem arkadas cevresine yenge diye beni tanitti falan yattigi kizlar bile adimi biliyor yattiklarindna biriside o seni seviyor incitme artik onu dedi beni bunlarla bile muhattap etti Bana düsman gibi davraniyir ama kiskaniyor surekli etrafimda hesap sormusluguda var arkadaslarima kafayi yediriyordu banaysa hep hakaret ediyordu geçen seneden beri hep ağlattı hep kırdı incitti sürekli psikolojik baskı yapıyordu sahipte çikmıyordu sevgilide olmuyordu ilk yakinlastigim kişi hisleri vardı annesinden görmediği sevgiyi ona hep ben vermiştim ben de öfkeyle arkadaşinın teklifine evet dedim arkadaşida fazla romantikleşti yazmadan duramamalar sürekli kiskanmalara falan geçti ve ben demeden kızları falan takipten çiktı sadece sen varsin benim için deyip ve her şeye arkadasid akiskanc bizi duyunca kavga çikar mı ve arkadaşina öfkeden evet dedim fakat bir ilgimde yok hep çocuk bana ilgili bunla gecmisimizi biliyor arkadasi ama ic camasirli olarak biliyor hafif bacak kenarlarima değdirdigini bilmiyor ve öğrendiğinde ikisi arasinda tartisma cikar korkumda var ve ben onu unutamadım bu çocuğada hasızlık gibi geliyor

Güncellemeler
+1 yıl
Bide arkadasida ben demedne kizlari takipten cikmis sadece birkac arkadasi kalmia
Öfkeyle arkadaşiyla çıktım? Normalde böyle birisi değilim sevdiğim kişi o?