Kocam beni hiç kıskanmıyor telefonla yalandan mesajlaşıyorum hiç sormuyor kim o dışarı çıkıyorum hiç aramıyor nerdesin demiyor merak etmiyor ben ne yapabılırım onun kıskanması için erkekler konuları haric
Güncellemeler
+1 yıl
Yav arkadaşlar neden illa özele gelin diyorsunuz burdan yardımcı olsanız?
Şöyle diyeyim, zamanla bir kızlı erkekli ortamda biri sana laf atar, eşinin kıskançlığını görürsün o vakit, sen isteyince olmaz ki, bazen de bi olay la gösterir adam, kıskanılmak güzel duygu olabilir ama buda sıkıntılı bir iş, güvenini sarsmak da var işin içinde
Him bazi cuckold erkekle celisiyor davranislariyla bunu hem istiyor hemde istemiyorda olabilir mesela kendime kabul ettiremiyordur. ya da kendine itiraf edemiyordur bunu ilk zamanlar bende oyleydim esimi kiyafetlerine cok karisirdim. Sonra kabul edince acik giyieye teşvik. etmeyw basladim hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşırı güveniyor sana o bakımdan önemsemiyor mesaj lasmani ya da gec gelmeni
Evet ondan olabılır ama sıkıldım bu durumdan ya kadınlık duygularımı kaybediyorum böyle böyle
Haklisiniz erkek dediğin kıskanması lazim. nekadar guvenirse guvensin sevgi göstergesi dır kiskanmak bence değer vermektir Eşiniz le konustunuz mu
Yok gururuma yedirip beni neden kıskanmıyorsun dıyemem
O sekil sorma zaten ağzını arar gibi yap
Sana yeterince güveniyor belkide kafası rahattır adamın.
Sürekli dile getiriyor zaten güvendiğini ama ben beni merak etsin istiyorum
E ama bu senin başına iş açar, adamın güvenini sarsıp merak ettirmek sence ne kadar doğru bir yol.
Yapmamanızı önersem.
Ya bende her kadın gibi kıskanılmak istiyorum aslında güzel çekici bi kadınımın ama kıskanmıyor hiç yanı kıskanabılecegı olayları hiç yaşamıyorum
Şöyle diyeyim, zamanla bir kızlı erkekli ortamda biri sana laf atar, eşinin kıskançlığını görürsün o vakit, sen isteyince olmaz ki, bazen de bi olay la gösterir adam, kıskanılmak güzel duygu olabilir ama buda sıkıntılı bir iş, güvenini sarsmak da var işin içinde
Ya ben yanlış bir şey yapmadan kıskansın istiyorum yani dışarıdan gelen bir etkiye tepki versin misali bana kızılacak bi durum olmasın yanı
Bu istediğin zor bir şey, adam da güven var kafası rahat, yapısında da kıskançlık gösterecek biri değil belliki,
Senin bu istek zor 😅
Biraz daha çekici ol. ve daha yakın davran. cok güzel şeyler anlatsam
Bence onun göreceği şekilde erotik film izle
Burdamısın
Nasıl yanı erotik film ne alaka
Konuşalım istersen. Yani kocan seni oradakilerin kıskansın
Vaktin varsa eğer
Burdan yardimci olunmuyor demek ki soruna gelince bunu esinle konusmalisin
Güveniyor. Ne güzel.
Evet güvendiğini söylüyor ama ben merak etsin kıskansın istiyorum beni
Nasıl erkek konuları hariç?
Yani bi erkekle kıskandır falan
Hayali bir erkek yarat. Gerçek bir erkekle kazara eşini aldatabilirsin
Hayali nasıl oluyor
Yani nasıl yapabilirim onu
Zor değil.. fake bir erkek Instagram hesabı aç.. anlatayım mı daha detaylı
Yanlışlıkla evliliğim yıkılmasın?
Bide sonra anlarsa fake olduğunu rezil olurum beni işsiz görür bu sefer 🤣🤣🤣😁😁
Burdan yaz ıkı dk merak ettim
Özel Hayat ulu orta konuşulmamalı
Fake hesapla ilgili söylemek istediğimi anladın mı
Sevmiyor gibi geldi 🥲
Belkide çok fazla güveniyor ya da çok rahat
Dekoltemi arttır
Neler neler yapıyorum ama yok telefonumu hiç kurcalamaz mesela ben onunkini kurcalarım
Detaylı konuşmak ister misin
Cuckold dur belkide
Hayır ya olsa anlarsın ama dışarda bi erkek yanıma gelsin bir şey sormak için rahatsız olur
Himm erkekler benim eşimin bacaklarina kalcalarina bakilinca hosuma gidiyor mesela kkcanda boyle olabilir diye dusundum
Yok giyimime cok karışır mesela ven açık giyinen bi kadın degılım pantlon dahi giysem kızar fiziğini belli edicek kıyafetler giyme diyor
Him bazi cuckold erkekle celisiyor davranislariyla bunu hem istiyor hemde istemiyorda olabilir mesela kendime kabul ettiremiyordur. ya da kendine itiraf edemiyordur bunu ilk zamanlar bende oyleydim esimi kiyafetlerine cok karisirdim. Sonra kabul edince acik giyieye teşvik. etmeyw basladim hep
Hayır ya cuckold olsa kendini mutlaka belli eder nereye kadar saklayamazsın sonuçta ama bu sanırım çok güveniyor bana
Bekliyorum
Öyle yaparken başima bela almistim bi keresinde😅
Nasıllllkk
Gizlsin
Sevmiyordur