üniversitede aynı sınıftayız o gün bi çocuğun yanına oturdum yemekhanede bana tuhaf tuhaf baktı bide oturduğum yere bugün de o çocukla bakışıp gülüşüyorduk o da bize bakıyordu döndüm baktım gülümsemesi kayboldu yüzü düştü neden böyle yapıyor bu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sence?
Benden hoşlandığını düşünmüyorum
Bence senden hoşlanıyor da sen neden düşünmüyorsun
Çünkü öyle bi davranış görmedim ondan benden hoşlandığına dair
Bazen anadolunun saf erkekleri sevdiğini belli edemez sadece kıskanır ve içinde tutar sevgisini. Neden kardeşim yardımcı olmaya çalışıyorum bilmiyorum ama bence onu bekleme pek
İçten içe benden hoşlanıyor yani diyosun dimi
Aynen öyle. Beğeniyonmu sen bu oğlanı?
Bi ara ölmüştüm aşkından
İnşallah can suyu veren biri bulunur sanada
Biliyor musun onunla 2 ay önce üni yetenek sınavında karşılanmıştık kısa bi sohbet geçmişti aramızda ismimi sormuştu falan o kadar etkilenmiştim ki ondan aklımdan çıkmadı bir türlü sürekli onu düşünür olmuştum üstelik bidaha görecek miydim bilmiyordum çok küçük bi ihtimal vardı çünkü sınava 400 kişi katılıyor ve sadece 12 kişi kazanıyor onun kazanıp kazanmadigini bilmiyordum ama ses tonunu bakışını unutamıyordum ağlıyordum hep instasını bulmaya çalışıyordum ama bulamadım umudumu yitirmiştim ki üni açıldığı gün onu sınıfın kapısında gördüm yanına gittim bana sen... ydın dimi dedi ismimi hatırlıyordu sonra bana ilgili davrandı sorular sordu benimle ilgili falan ama 7. gün falan benim olduğum otobüse bindi bi durakta arkadaşıyla ben telefonla meşgulmus gibi yaptım bakim napıcak diye arkalara doğru geliyordu beni görünce tekrar geri gitti falan orada görünmez bi yerde durmaya devam etti sonra otobüsten indik üniversiteye girdik o kapıda bekledi ben hâlâ görmemiş gibi yaptım sonra günaydın dedi yüksek sesle sonra ona baktım yanına gittim aynı otobüste miydik dedim evet sen arkalardaydın beni görmedin mi dedi hayır görmedim dedim insan gelir bi selam verir çok ayıp dedim arkadaydın o yüzden dedi bende affediyorum tamam dedim sonra daha bi soğudu aramız artık beni görünce gülümsemiyor bi şeyler kopmuş sanki içinde ama işte çok az muhabbetimiz var zaten benden hoşlandığını düşündüğüm tek nokta bu şu an nedense o çocuğun etrafındayken yüzü düşüyor morali bozuluyor ama emin değilim işte bak aynı masal gibi bi zaman bidaha göremeyeceğim diye delirdiğim şahıs şu an sınıfımda ayni otobüste bile denk geliyoruz ama o kadar uzağız ki birbirimize sence neden böyle oluyor neden?
Kanka yanlış anlamada yani okumak pek ilgi alanıma girmiyor şu sıralar sırf senin temiz kalbin için okudum.
Çocuk ilk başta sana biraz yaklaşmış sonra sende ergen gibi davranmışsın sonra oda medeni cesaretini tekrar toplayamıyor senin onu ezik olarak düşündüğüne inanıyor. Onun özgüvenini istemeden kırmışsın zaten oda pek cesur sayılmaz ama adamın az biraz özgüveni varmış onuda sen harcamışsın yani onu beklersen 1-2 yıla kadar tekrar özgüvenini toplar bence ama o sırada senide başkaları etkileyecektir sizin iş zor biraz yani ama onu cesaretlendirebilirsin istersen arada yanına git bi çay ısmarla falan bu kadar hayransan
Ben ergen gibi davranmadım ki otobüste arkaya doğru gelip beni görünce geri gitmesi yüzünden görmezden geldim sadece çünkü canımı sıktı o yaptığı kötü hissettim hem beni görüp geri gidiyor saklanıyor hemde bana sen arkadaydın görmedin mi beni diyor canımı sıktı işte bende yok görmedim dedim tabi yedi mi bilmiyorum
İşte yememiş onu görmezden geldiğini düşünmüş