Bu çocuk niye böyle yapıyor?

Sevgilim ansızın benden ayrıldı. Önceki gece kokumun sindiği bir şeyler için yalvarırken ertesi gece ise beni sevmeyi denediğini ama olmadığını vesaire söyleyerek ayrıldı. İlişkimiz çok güzel gidiyordu aslında ama son 2 3 gündür biraz soğuk yapıyor gibiydi. Sebebini sorduğumda ise çok yorgunum demişti. Soğuk yaparken dahi sanki son kez öpüyormuşçasına koklayarak öpüyodu bi yandan da kokumu özleyeceğinden vesaire bahsediyordu. Ben bunların hepsini 1 haftalık tatil sürecinde konuşamayacağımız için yaptığını sanıyordum. Ama o bütün bunların ertesi gününde benden ayrıldı. Ayrıldıktan sonra ona her yazdığımda farklı bir cevap aldım. Hala sevdiğini ama yan yana gelmememiz gerektiğini söylediği de oldu artık yan yana olmamızın imkansız olduğunu söylediği de oldu. Kendimde değilken ona "benim kalbim çok acıyor seninki neden hiç acımıyor" yazmıştım ve "acımadığını nereden biliyorsun" diye cevap almıştım. Ama bütün bunları yapan o kişi okulda beni tanımıyor sevmiyor hatta hiç sevmemiş gibi yapıyor. Allah için bir akıl verin bu çocuğun amacı ne neden böyle yapmış olabilir. Sürekli onu unutmam gerektiğinden yoluma bakmam gerektiğinden bahsediyor ama ben hem istemiyorum hem de yapamıyorum. Önümüzdeki hafta doğum günü var ama kutlasam mı emin değilim. İlişkimiz başlamadan önce bana "biz birbirini seven ve bunun farkında olan iki insanız bu kadarı yetmez mi?" demişti. Ben de ona doğum gününde hala birbirini seven ve bunun farkında olan o iki insan mıyız diye sormak istiyorum ama sorsam mı emin olamıyorum. Buna benzer şeyler yaşamış olanlar, insan psikolojisinden anlayanlar ve bunlara neyin sebep olabileceğini bilen erkek arkadaşlarım nolur bir yol yordam gösterin. Bu çocuğun derdi ne, neden böyle yapıyor, düzelecek miyiz, ne yapmalıyım? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Bu çocuk niye böyle yapıyor?