- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı güven önemli burada da.. Sevgilime/eşime onu herkesten deli gibi kıskansam bile sakinliğimi koruyarak muhatap olurum tabiki. Her zaman dediğim gibi, O'nun konforunu ve rahatlığını bozmam, hatta onu mevzuya dâhil etmem. Ona güveniyor oluşum belirleyici.. Sadece 🙄💅 sevgilimin/eşimin etrafındakiler kimlerse direkt onları ablukama alırım, onların konforunu bozarım sonuna dek.. Çünkü ben karşılıklı güven kadar karşılıklı sahiplenmeyi de seviyorum bence sevgililer/eşler birbirlerine olan aşkları ve sevgileri gereği birbirlerine her ortamda herkese karşı sahip çıkıp birbirlerine güvenseler bile birbirlerini herkesten korumalı nettt... 🙂🍀🗝️
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılO mesafeli davranıyorsa mühim değil, karşı cinsler kendi kendilerine ilgileniyorlarsa, benimki de mesafeli ve kibarsa gayrısı olmaz, hatta gururlanırım, vay be benimkine bak, herkesin gözü onda, benim sevgilim benden başkasına kör derim, yahu bu durum böyle cereyan edecekse asıl onlar beni kıskansın :D 😎 Velhasılkelam kıskanacak olmam sadece sevgilime bağlı, onun davranışlarına, ben başkalarının sevgilime gösterdiği ilgiyi değil, sevgilimin o ilgiye karşılık göstermesini kıskanırım sadece.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ilgi görmesi kıskandırır buna izin vermem
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimmm🩷
- +1 yıl
Rica ederim 🩵
Ben böyle bir şeye izin vermem. Yani benim yanımda dikkat çekmesi mümkün olmaz.
311 Yorumla- +1 yıl
Sebep
- +1 yıl
İlgi gören sen olsaydın peki o zaman ne olurdu
- +1 yıl
Aferin narcoz gözüme girdin çıkar mısın lütfen 😅
- +1 yıl
Ağlayayım ya çok istiyorsun belli ki
- +1 yıl
Rica e. 😃
- +1 yıl
. derim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kıskandırmaz da bu ilgiden dolayı bana karşı sevgisi azalır mı düşüncesi başlar bende
14 Yorumla- +1 yıl
Saçmalıktır.
- +1 yıl
Ama öyle düşünmemelisin ya
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKıskanmam çünkü o benim.
11 Yorumla- +1 yıl
Heyt be dhjd
- Aşk İlişkileri konusunda 267,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni kıskandırır evet ama sevgilime güvenirim sadece onların ilgisinden ve bakışlarından aşırı rahatsız olurum. ama zaten sevgilimle de öyle ortamlara pek gitmeyiz zaten.. yani sevgilimi de bu konu da kıyafet konusunda kısıtlamam istediği her şeyi giyebilir.. ben yanında olur onu sonuna kadar korurum ve sahiplenirim tabi ki de.. ama dediğim gibi ona baskı yapmam çünkü kendisine güvenirim.. çevreye güvenmem ama.. zaten ilgi çekmeyi de sevmem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGirdiğimiz ortama bağlı aslında.. Eger işiyle, bir başarasıyla bağlı dikkat çekiyorsa, ilgi görüyorsa gurur duyarım onunla, ve bunu o ortamdakı insanlara hissettiririm az çok, “benim” sevgilimin sevdiğim insanın başarısı sonuçta.. ama diger türlü ilgi azı da fazlası da gereksiz.. kıskanılacak durumlar yaranmadan ordan uzaklaşmamız en iyisi olur..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aşırı ilgi derken sarkıntılık, alıcı bakışların üstünde olması vs. ise pek haz etmem de böyle nazarlık dostça bir ilgi olursa da onunla gurur duyarım. Sonra böyle birinin hayatımda olmasından dolayı da kendimi uygun bir aynada karşıma alır tebrik ederim :)
10 Yorumla
+1 yılBu ünlü olmak gibi bir şey sanırım. 😂 Onun yanında ben yok sayılır hale geliyorsam kıskanmaktan ziyade sinir olurdum ajshshs
13 Yorumla- +1 yıl
ahsjjs en azından arkadaş ortamında ünlüymüş 😃
- +1 yıl
Arkadaş ortamında popüler biri olmasinda sıkıntı yok da dediğim gibi o ilgiye kapılıp beni yok sayarsa aşırı sinir olurum ve katlanamam ajahshs
- +1 yıl
Haklısın 😃
+1 yılAşırı rahatsız olurum. Dewam ederse o ilgi, sıkıntı çıkar ve çıkmaması için orayı terk ederiz. Hayırdır? Simit var poğaça var neye bakıyon?
14 Yorumla- +1 yıl
Aa :D sakin olmakta fayda var
- +1 yıl
Olamam. Düşüncesi bile nabzımı yükseltti sinirden sigara yaktım.
- +1 yıl
Ahah :D öyle bir şey yok yalnız bu sadece bir soru
- +1 yıl
Doğru ya 😅 acilen dünyaya dönmeliyim. Üff ama hala tüylerim diken diken 😃
+1 yılNasıl bir ilgiden bahsettiğini anlamamakla beraber aklıma şu Esra Erol da " ben saksı değilim" diyen biri vardı o geldi 🤷♀️
16 Yorumla- +1 yıl
Onu diyen Doğuş :D Esra Erol ne alaka djdj
- +1 yıl
Atayım Ama Erol lar karışmış 😂
https://youtu.be/iqqwH-V6iRc?si=4AS4nk9xHi0VuU_o - +1 yıl
Ay doğuşun saksı muhabbeti de farklıydı dhakdjsa Aklımı karıştırdın
- +1 yıl
Severim 😂 benim olmayan haliyle seninki de karıştı 😅
- +1 yıl
Sorumu sabote ettin :D
- +1 yıl
Yok be kimse anlamaz 🤫
Erkekler tarafından evet kızlar tarafından hayır 😄
10 Yorumla
+1 yılİş biraz da sevgilimde bitiyor. Sevgilim beni iki ilgi gördüğünde kıskandırmaya çalışırsa ayrılırım. Var öyle tipler malûm. İki ilgi görünce "Ay! Bütün kızlar bana âşık." kafası yaşayanlar...
21 Yorumla- +1 yıl
Neydi? Bir söz vardı : Ucuz malın alıcısı çok olurmuş. 😀😀
+1 yılKudurtur.
Öyle dikkat çekmesin, dizini kırsın otursun yanımda.
13 Yorumla- +1 yıl
Dizini niye kırıyor, yazık günah djdj
- +1 yıl
Kırmadan oturamaz ki
- +1 yıl
He tamam kırsın parçalasın
+1 yıl@Sosyetic_SheqiiL valla korkulur bit tık yutkundum şu an😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ama neden
- +1 yıl
Ben niye gizli atmışım anlamadım şu an
- +1 yıl
Ben kıskanmam da kıskanan birine denk gelmiştim fenaydı
- +1 yıl
:D hayret bunu hemcinsim yazsa ok ama karşı cinsin yazması tuhaf oldu
- +1 yıl
İsterse kadında aşırı kontrol manyağı olabiliyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sorularınla olmayan sevgilime geriliyorum sosyetic jzbxhs
Derim ki 'hayırdır' 🤨14 Yorumla- +1 yıl
Görüyor musun sorularım nelere kadir dhkd
- +1 yıl
Yok bebişim sen yine de sakin ol 😃 alt tarafı bir soru
+1 yılKarşı cinsten gelirse o ilgi kıskanırım rahatsız olurum ama onun dışında çevresinden ilgi görmesi hoşuma gider.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç biriyim ya ondan tamam ilgi göstersinler ama kadınlar değil erkekler göstersin bir kadından kıskanırım ama başka erkekler ilgi gösterse sevinirim ama öbür türlü aşırı kıskanırım
10 Yorumla
+1 yılKadınlar tarafından ilgi görüyorsa problem yok
16 Yorumla- +1 yıl
Yok karışık 😃
- +1 yıl
İş buluşmasında bir ihtimal başka türlü maalesef cancazım😄
- +1 yıl
Çok biliyon sen 😃
- +1 yıl
Derviş misali😄
- +1 yıl
sjdj ondan ondan kesin
- +1 yıl
🙄🙄😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle güzel bir kadına sahip olduğum için gurur duyarım. Bunun dışında o nerede, kime, nasıl davranmasını zaten bileceği için kıskançlık gibi bir durum yaşayacağımızı düşünmüyorum.
10 YorumlaErkek arkadaşları arasında en sevilen sayılan sırtına vurulan çocuk olsun ama kızların hiç biri bakmasın ben dışında fkskckdkvkdk Böyle bir fantezi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her ortamda ilgi görmesi hiç bir koşulda ilgi görmesi hoşuma gitmez. İlgi görmesine sebep olan şey nedir, kendisiyle ilgili bir davranış, giyim vs mi buna bakar duruma göre tepkimi gösteririm.
10 Yorumla
+1 yılSevgilime bağlı yüz vermezse rahatsız olmam ama kuyruk sallarsa , gel dercesine hareketler yaparsa ağız burun 😝 👊🥊
20 YorumlaSevgilimin kafasını kazıtırım ki ilgi çekmesin. Demokraside çareler tükenmez
34 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm, güzel espri 🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlar ortamlarda gezer tozar arkadaşlarıyla. Herşeyi okadar çok iyi anlıyorum ki. İyi gecelr
11 Yorumla- +1 yıl
İyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin ilgisi bende olduğu sürece ufak tatlı kıskançlıklar olur ancak arada, başkalarının davranışları yüzünden asla tartışma yaratmam.
10 Yorumla Çok fazla dikkat çeken biriyle sevgili olmam sorun kökten çözülür çünkü bende kalp yok otur diyorum oturuyor
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Onun bu konuda davranışları önemli eğer sınırını koruyorsa sıkıntı yok ama cilveli hareketleri varsa kıskandırmayı bırak kendisinden soğutur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi görmesi kıskandırmaz ama etraftaki birilerinin yaw şak yaw şak hareketleri varsa o birilerini nasıl yerin dibine soksam diye düşünürüm 🤔
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır kıskanmam hatta gurur duyarım onunla. bu ilgi kıçınının başınının ayrı oynamasına sebep oluyorsa sıkıntı yaşarız ama orası kesin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Beni sevgilimin tutum ve davranışları ilgilendirir başkasının ilgisi değil.
10 Yorumla
+1 yılTabi kıskandırır bak sinir oldum okuyunca bile elim ayağım titriyor 😲
10 Yorumlaçoğu türk erkeği katlanamıyor buna, aksini söyleyen net yalandır. Sorun etmeyen nadir çıkıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılHem cinslerimden ilgi görmesi beni karşılarında görmeleri demek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMilletin ona olan ilgisini değil, o nasil herkese ona bakarim.. sonuçta o benim bana ait
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, kıskanırım ama kendisine ilgi gösterenlere ilgi göstermesine izin vermem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskanırım, ama onun davranışları da önemli bu durumda
10 Yorumla
+1 yılHoşuma gider sevgilimin davranışı önemli bana yakinmi değer verdiğini önemsediğini hayatında olduğumu hissedip hissettirmesi önemli erkek bunu yapmiyosa kıskançlık baslar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden birçok kişi çok ilgi gören insanlarla sevgili olmuyor sanıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılSevmek kiskanmak çok yakin dansöz olsan da ben aci çeksem bu Kızlar, a Müsaitim? Ama? Nasil Sevgili buluyonuz yaaa KızlarSoruyor. kader utansin. boşum. müsaitim azdim?
10 Yorumla
+1 yılKıskandırır...
15 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Sanalda bile karşı cinsle yorumlaşması dahi kıskandırıyorsa reelde düşünemiyorum
- +1 yıl
Aaa bana soru çıktı :D
- +1 yıl
Sorunun ana fikri ben olduguma göre teşekkür edersin artık soruyu sorarken
- +1 yıl
etmem bana ne 😃
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Öyle bir sevgilim olamaz
18 Yorumla- +1 yıl
Kadının suçu ne
- +1 yıl
Ama işte niye olmuyorsun o kadın seninle sevgili olmak istiyor diyelim sen de önyargınla istemiyorum diyorsun misal
- +1 yıl
ahaha kes ya 😃
- +1 yıl
Sus be 😒
Öyle birsey olsa mutlu olurum namim yurur helal olsun bana derim 😎
10 YorumlaSevgilim onlara bakmaz sıkı yönetim ilan edeceğimi bilir
10 Yorumlayaninda ben varsam hayır asla, ama yoksam evet rahatsız olurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bak yine asabım bozulmaya başladı.
13 Yorumla- +1 yıl
Sustum bir şey demeyecem bozulursa bozulsun shjd
- +1 yıl
haha kazan kazan iç :D
kıskandırmaıs normal
20 YorumlaGururrr duyarim
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey :D hayırdır
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsten gelmediği sürece sıkıntı yok.
10 Yorumla
+1 yılHayır, demekki iyi biriyleyim derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden çirkin erkek seviyorm
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Gurur duyarımahshshsj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Ortamına göre ama aşırı kıskanmam.
10 YorumlaHayır
Çünkü onların derdim benim sevgilim10 Yorumla
+1 yılKendine güvenen kıskanmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Öyle biri ile sevgili olmam...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Biraz etkiler tabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı ilgi kavga sebebi olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır kiskanmam çünkü yanında ben varım
10 YorumlaKıskanırım balımı ya o benim balım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevgilimi her şekilde kıskanırım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Hem de çok kıskandırır.
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat