Sevgili olmadan önce herkes onun hakkında aldatır, bırakır diye konuşuyordu. Çocuk ayaklarıma kapanarak geçmişimden çok pişmanım sen onlar gibi değilsin seninle yeni sayfa açıp geçmişimi istemiyorum diye yalvarmıştı. Sevgili olduktan sonra çok güzel anılarımız oldu onun yanında çok mutluydum. Çok sevdim gerçekten. En ufak tartışmamızda kapıma gelirdi o sorunu çözmeden gitmezden aylarca böyle geçti. Ama geçmişindeki her şey gözümün önüne geliyordu tamam onun suçu değil ama görmek istemiyordum e haliyle güven sorunu vardı bir tarafım içten içe güvenmiyordu. Bir şeyleri ciddiye alsın diye ayrılma blöfü yapmıştım ilk defa direkt kabul etti. Bende tartışmalardan sıkıldım dedi. Eğer tartışmalar yüzünden ayrılmayı kabulleniyorsan gidebilirsin dedim ve gitti! Bende benden kaynaklı oldugunu dusundum hatalı gördüm kendimi halledebiliriz falan dedim. Kafamda bitiye getirdi konuyu. Ama seni seviyorum dedi. Ben tabi günlerce salya sümük evde dolaşıyorum.2. Günden benim sosyal medyasından çıkarttığım eski flörtlerini eklemişti. Ve dün öğrendim ki ilişki içindeyken eski sevgilisiyle buluşmuş, başka bir eski sevgilisini arkadaşım diye söylemişti. Eski sevgilisiyle buluşması kulağıma gelmişti ama arkadaşlarımlayken gelip yalvardı o kız eski sevgilim bile değil aynı ortamdaydık takıntılı bana kafayı yemiş falan demişti. Allah kitap anne baba her şeyi katıp yeminler etmişti. Halbukı kızı arayıp gizeme söyleme eski sevgili oldugumuzu lütfen demiş (gizem benim). Aldatılmayı asla affetmem ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum nasıl yapar diyorum sevmemiş mi hiç diyorum bunları yapan nasıl sevmez diyorum. Ama aldatan da aevmez diye diye birsürü düşünce var kafamda. Çok güzeldik her şeyi mahvetti nasıl bunu kabullenebilirim kendi içimde?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ilişkinin en başında aldatmış ayrılırken değil
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar