@Nursenakarakılıç 😘😘
Kişisel alışverişe çok fazla para harcayan biriyle yapabilir miydiniz?
@Nursenakarakılıç 😘😘
İhtiyacın çok dışında, geçimi zorlaştıracak türden alışverişler..

#mervea 💥💌
Tasarruflu yaşamak bir sanattır ve dehadır bu zamanda ve bu ülkede bence. Hele evlilikte bu gibi konularda eşle ortak konuşup baştan belirlemek en güzeli. Kimse sonuçta karşısına günün sonunda bütçeye şok geçirtecek bi eş istemezz😃🍀🗝️
Hayır yapamazdım.. Herşeyin bir sınırı olmalı.. Ayağını yorganına göre uzatmayı bilmeli..
Teşekkür ederim.. ☺️
Hayır yapamazdım. Çünkü esnaf değilim. KOBİ de işletmiyorum. Büyük bir fabrika, AVM ya da otelin sahibi de değilim. Kaldı ki bu kadar lüks yaşayan hiçbir burjuva kadını da benim gibi bir proleterya (işçi sınıfı) erkeğini tercih etmez.
Herşeyin bir usulü herşeyin bir adabı ve herşeyin bir doğrusu vardır, durumumuz belli olacak ona göre alışveriş yapıp ona göre harcayacağız ama bunu ısrarla reddeden kişiyle zor yine büyük konuşmuyorum tabi ki nasip.
Rica ederimm 🌸✨
Cevap
6Cevap
Ben yapardım evet önemli olan mutlu olması ve istediği ihtiyaç duyduğu şeyleri alması.. aksi taktirde banka soymak istemiyorum :D :D 🌺
Sen onu da yapasın gibi geliyor sevdiğin için 😄🌸
Valla ben öyle biriyim çok severim alış verişi beni bu halimle sevecek varsa evlenelim fjfjfjf
Her canım sıkıldığında kendime ve sevdiklerime yapacak olduğum aktivite🙃
Evet yapabilirim ben de harcıyorum :D ihtiyacın dışında bir alışveriş yoktur
Yapmam hayır, her şeyin ortası makbul bana göre
Hyr herşeyin sınırı olmali
Minimalist severim, minimalist yaşarım.
Ne güzel kendine bakıyo işte bu güzel bişey
Yapabilirim diyecek kadar zengin değilim maalesef
Bu devirde para zor kazanılıyor
Yapardım çünkü bende öyle birisiyim
@bidolutatlilik nickin ne güzel
Teşekkür
Hayir