En. Önemli şey tanbiki bakışları gözlerini kaçırıyosa utangaçlığındandır ama derin derin bakıyosa bubu iyi bi işartettir bence bide erkekler temas sever elini eline değdirmeye çalışır bişeyler yapar işde ha
0
43 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte bn ayrımı nasıl yaparım işte hoşlanıyor mu yoksa kullanmak için mi zevkleri için
Zaten davranışlarından anlarsın şu devirde çopu kişi açıkcası isteklerini yerine getirmek için birlikte oluyo yani buluştuğunuzda hemen sana yanaşmak mu iatiyo ya da konuşmalarda konu hemen cinselliğe geliyosa olmaz bencee
Sana ilk buluşmada yaptıklarını anlatayım birlikte adalara gittik kahvaltı ettik kahvaltı ettikten sonra ayağa kalktık yürürken elimi tutmak istedi bn de elimi verdim ve sürekli gözlerime bakıyor bn o çakınca utanıyorum kaçırıyorum gözlerimi o neden uzun uzun gözlerime bakıyor
7 8 tane olmuştu tam hatırlamıyorum ama en uzun ilişkim 2 yıl sürdü ondada aynı okuldaydık çoğu zaman görüşüyoduk 5. Ayımızda öpüşmüştük yani bi el ele tutuşmamız bile baya uzun sürmüştü
Yanaşmak için yavaş yavaş yaklaşıyoki alış diye yakında daha büyük şeylere hazır ol bence bide adam 30 yaşına gelmiş iater tabi normalde olabilir bilmiyorum tanıyarak görceksin
Geçen ilk defa şey dedi keşke yanımda olsaydın beraber uyusaydık diye bn de tavrımı koydum bunları konuşmak için erkek ateşle barut yan yana olmaz diye
Ksjsjdjdj şimdiden başlamış yaa kesin beraber uyurdunuz şurdan anlarsın cidii olup olmadığını ailesinden bahsediyomu seni ve aileni merak ediyomu ileriyi düşünüyomusunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence çok ilgili olursa
Hep güler hep bakar konuşmaya çalışır kendine özen gösterir kendine çeki düzen verir
En. Önemli şey tanbiki bakışları gözlerini kaçırıyosa utangaçlığındandır ama derin derin bakıyosa bubu iyi bi işartettir bence bide erkekler temas sever elini eline değdirmeye çalışır bişeyler yapar işde ha
İşte bn ayrımı nasıl yaparım işte hoşlanıyor mu yoksa kullanmak için mi zevkleri için
Fikrin var mı
Zaten davranışlarından anlarsın şu devirde çopu kişi açıkcası isteklerini yerine getirmek için birlikte oluyo yani buluştuğunuzda hemen sana yanaşmak mu iatiyo ya da konuşmalarda konu hemen cinselliğe geliyosa olmaz bencee
Sana ilk buluşmada yaptıklarını anlatayım birlikte adalara gittik kahvaltı ettik kahvaltı ettikten sonra ayağa kalktık yürürken elimi tutmak istedi bn de elimi verdim ve sürekli gözlerime bakıyor bn o çakınca utanıyorum kaçırıyorum gözlerimi o neden uzun uzun gözlerime bakıyor
Sonra beraber bisiklet sürdük dinlendik bazen dinlenme sırasında elini yanağama değdirdi sever gibi yaptı böyleydi yani
Vallahi bn davranışlarından erkeğin anlayamıyorum lütfen yardım et yani niyeti ciddi mi eğlenmek mi olduğunu
Ne zamndır birlikteydiniz peki
1 buçuk hafta önce görüştük
Bu hafta sonu da ikinci görüşmemiz olacak
Hmm anladım da ilk buluşmada biraz hızlı yürümş sana bence öyle yani ikinci buluşmada daha da çok yanaşırsa olmax
Nasıl yani
Sarılabilir mi mesela sarılmasına izin vereyim mi
Siz ne zamandır konuşuyosunuzkii
Tam 3 hafta oldu 1 hafta sonra da görüştük
1 haftadan bu kadar yakınlık normal mi sence bence değil bu arada kaç yaşındasınız
Ben 28 o ise 30
Sen kaç yaşındasın peki
Oha cidden mi biraz abartmışsın herhalde 28 yaşındaysan neyin ne olduğunu bilirsin doğru söyle
Vallahi ilişkim olması bu ikinci sevgilim kimseyle flört bile etmedim
Senin yaşını öğrenilir miyim
19
Canım yaşın küçük olduğu için sana her şey erken geliyor 😅😅😅
Bn de senin gibiydim
Kaç tane sevgilin oldu ya da flörtün
7 8 tane olmuştu tam hatırlamıyorum ama en uzun ilişkim 2 yıl sürdü ondada aynı okuldaydık çoğu zaman görüşüyoduk 5. Ayımızda öpüşmüştük yani bi el ele tutuşmamız bile baya uzun sürmüştü
Bilmiyom bana gario geliyo ilk buluşmada sarmaş dolaş olmak
Haha sen baya hızlıymışsın benim ilk flörtüm üniversitede olmuştu
Peki neden ilk buluşmada elimi tutmak istedi
Ve yanağı sevmeye çalıştı hafif hafif çekimser şekilde okşadı
Ben ona dedim zaten ilk defa birinin elini ilk buluşmada tutuyorum diye
Dedim ona
Yanaşmak için yavaş yavaş yaklaşıyoki alış diye yakında daha büyük şeylere hazır ol bence bide adam 30 yaşına gelmiş iater tabi normalde olabilir bilmiyorum tanıyarak görceksin
Peki benimle ciddi düşünebilmesi için nasıl davranmam lazım
Sence beni rahat bir kız olarak mi görmüştür
Geçen ilk defa şey dedi keşke yanımda olsaydın beraber uyusaydık diye bn de tavrımı koydum bunları konuşmak için erkek ateşle barut yan yana olmaz diye
Ksjsjdjdj şimdiden başlamış yaa kesin beraber uyurdunuz şurdan anlarsın cidii olup olmadığını ailesinden bahsediyomu seni ve aileni merak ediyomu ileriyi düşünüyomusunuz
Hiç o konulara girmedi canım
Belki denemek içindir canım hemen yanlış düşünme
Basıl bir kız olduğumu merak etmiştir belki sence erkekler böyle denemez mi
Denemezz denese bile sen ona karşılık verseydinn aaa ne güzel olurdu falan deseydin işler başka yere giderdi emin ol
Olur
Tamam yaşıyorum şimdi
Attım mesaj
anlaşılmaz bu
Bu çok değişkendir.