Yoo değildi tanımadan böyle önyargılı ve saldırgan yorumlar yapamazsin mükemmel karakterde insanlardı mesela böyle senin gibi fesat fesat önyargılı önyargıli saldırgan insanlar degillerdi cevabına saldiraksan ne soru soruyorsun ben sana hakaret etmedim bir şey yapmadım fikrimi ve yaşadıklarımı söyledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yahu bu ülkede cogunluk dinli imanlı zaten de
şunu gördüm ki kızlar öyle efendi takılınca değerni bilmiyor
vereceksin kırbacı değerli oluyorsun
Bu yüzden bu sayfadan bir kadın bana namaza başla demişti, şimdi konuşmuyoruz. Umarım soran kişi sen değilsin o😂😂
Anlamadım
Beni yakışıklı bulan birisi namaza da başla demişti. Sonra konuşmayi bıraktık. Acaba sen o musun diye şaka yaptim
Yok değilim
Ben hayalimdeki kadınlardan bir sürü buldum ama evlenmedim
Hayallaerin çok basitmiş demek ki
Yoo değildi tanımadan böyle önyargılı ve saldırgan yorumlar yapamazsin mükemmel karakterde insanlardı mesela böyle senin gibi fesat fesat önyargılı önyargıli saldırgan insanlar degillerdi cevabına saldiraksan ne soru soruyorsun ben sana hakaret etmedim bir şey yapmadım fikrimi ve yaşadıklarımı söyledim
Kadınlar değil basit olanlar yanlış anlaşıldı yani hayalin çok zor karışık değilmiş ki bir sürü bulmuşsun
Bak üstteki yorumda kız ne demiş hayallerim üst düzey o yüzden yalnız takılıyorum
Öyle bir şey de değildi ben kaliteli kadın paratoneri gibiyim yüzde 70 kaliteli denk geldi
Onu diyen kız 1 ezbere konuşuyor 2 kendi kim ki öyle diyor yani kendi çok mu üst duzey
Özgüven tavan
Ben kendimi değil kaliteli kadın diye hayatıma girenleri övdüm neden özgüven tavan olsun ki:)
Kaliteli kadın paratoneriyim dedin diye
Şans da olabilir bu. Bazı insanlar şanslıdır. Burada kendini övme yok:))
4 yıl önce kendimi bırakıp hayalimdeki kadini aramaya çıktım. Şimdi kendimi bulmaya çalışıyorum: )))))
Ahahaha
Bulduk güzel hatun, kimi ateist çıktı, kimi budist, kimi deist kimi maymuna tapıyordu. Biz de bıraktık...
Ben bulamadım ama, bulmama yardımcı olursan sevinirim.
Sen daha bulursun 18sin
umarım
Hayallerim üst düzey o yüzden yalnız takılıyorum :)))
din iman maalesef cok sekilde degistirdi :(
er mi? üstteğmen var olr mu
Eski Türkçe er yani erkek demek ya
günümüz türkçesini konuş boş ver sen eskiyi falan
bulursun zamanı var dua et
Öyle hemen bulunacak bir şey değil
Ne zamana kadar beklicez 40 yaş iyi mi
Nasip bilemezsin ki belki de yarın olabilir
Henüz karsilasmadik
Bulursunda sosyal medyadan değil
Sipariş verdik gelirse olacak
Bitane elimizde mevcut adrese teslim 😃😃