Soru açık arkadaşlar neden yarın yazarım diyip yazmaz sizce sormalı mıyım ne oldu diye tepkisiz mi kalmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
istemediği içindir
Kendi 1 gün zaman vermem için yalvardı...
İlgi istiyordur ya da zoru oynuyo haha ya da ne biliyim belkide aslında öyle biride yoktur😜
Kendini üzme o öyle sen böylesin dümdüz bak
Şeytan diyor ara ağzına geleni say kapat o derece sinir oldum
Kaybeden sen klacaksın bunu bile bile yapcaksın bn ne desem boş kurulmuşun birkere
Öyle sinir oldum ki 🥲
Bu modeller böyle seks her şey yanlış anlama burada olan herkes bu şekilde bakıyo olaya ya burası senin yerin değil ya da ciddiye almadan takılabiliyorsan devam et🙃
Burdan tanışmadik ki 🥲
Hımmm o zaman dans... Farkedermi önemli olan zihniyet kendini üzme daha fazla odaklanman gereken bu 1 ay önce yoktu unutma
Böyleleriyle vaktini harcama ya... başka insan mı yok
İyi anlaşıyorduk 🥲
Emin ol çok daha iyi anlaşabileceğin başka insanlar da vardır
Yaklaşık 1 aydır konuştuğum birisi vardı kafa dengi eğlenceli ve her gün sabahlara kadar konutugum birisiydi birbirimizle güzel bir frekans yakaladık hem o hemde ben birbirimize dertlerimizi anlatıp zan geçiriyorduk Aynı sehirdeydik buluşma planları yapıp beraber vakit geçirmek istiyorduk bulusacaktikda bir yalanını yakaladigim için kendim iptal ettim Ondan sonra bile kendini affettirmek için baya çaba sarf etti bekledi bıkmadan 26 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı Hiçbir erkekle opusmedim bile Ona da bunu açıkça söyledim beni asla zorlamayacagini ben istemediğim sürece bana dokunmayacagini soyledi En son konuşmamızda bir konuda anlaşamadık Kendisi sevgililik döneminde bile cinsel birliktelik yaşamak istediğini söyledi ben böyle bir şeyi doğru bulmadigimi kedisiyle en fazla ufak tefek sevişmeler yaşayabileceğimi ama daha ilerisi olmayacağını söyledim Eğer böyle bir beklentin olacaksa bu konuşmayı burada bitirelim ikimizde birbirimize daha fazla alismayalim dedim Hayır dedi bitirmeden önce lütfen bana düşünmem için 1 gün zaman ver ben daha önce bu şekilde bir ilişki yaşamadım böyle bir ilişkiye hazır olup olmadığımı bilmiyorum dedi Sonuç her ne olursa olsun ben senin her zaman yanında olacağım sana yarın haber vereceğim şimdilik kendine dikkat et güzelim dedi Konuşma burada bitti ve yaklaşık 3 gündür ses seda yok Neden bu şekilde davrandı anlamadım düşünmek için zaman isteyen kendiydi ki olumsuz bir cevap bile olsa onu yargilamayacgimi biliyordu Aslında içimden yazıp ne olduğunu sormak geçti ama daha önce 1 gün boyunca yine ortadan kaybolmuştu ve ben yazmıştım neden beni ghostladin sen diye 2. Sini yapmak istemedim açıkçası
Durduk yeremi böyle yaptı? yoksa bi konuşma sonrasımı
Benim anladığım kadarıyla cinsellik yaşamak istiyor bunuda senle yapması için çok uğraşması gerektiğini fark etmiş, kaybolmasına gelince başkalarıyla ola bilir yani seni üzmek istemem, bişey yazmanı hiçmi hiç önermem hatta yazarsa bile uzak dur derim bi insanın niyyetinde bişey varsa bunu sana elinde sonunda yaptırmaya çalışır tekrar konuşsan bile yine konu oraya gelir ve sen sıkılırsin bu durumdan, hiç bişey olmamış beklemiyormuşsun gibi yap mümkünse güzel gezdiğin günlük rutininden oluşan şeyler paylaş eninde sonunda yazacak yazıncada tekmeyi bas
En son kaybolduğunda Instagramdan sildim hala ekli değil wpden numaramı silmemis ama ordan da duruma bakıp bakmadığını göremiyorum maalesef Twitter dan tivitlerimi sürekli takip ederdi ordan takipten çıktım ama o çıkarmamış hala bir yanım yaz desede yazmamak için kendimle savaşıyorum 🥲 keşke Instagramdan silmeseydim o zaman en azından dediğin gibi durumlarımi görerek aklında kalırdım ama oda olmuyo şimdi
Neden göremiyorsun whatsappdan? yazma sakın
Burcun ne bu arada
Mavi tiki kapalı durumuma baksa bile bakıp bakmadığını anlayamıyorum ben başak burcuyum o aslan burcu
Sana açık söyleyecem eğer seni azda olsa beğenmişse etkilemek istiyorsan görmezden gel merak eder, etmemişse dahada aramaz boş ver gitsin
Ona göre güzel bir kızım kendisi ne çok yakışıklı ne de çok tipsiz beni beğendiğini düşünüyorum ama yazacağına dair bir umudum kalmadı 🥲
Canım sen onun eqosunu bı patlat hele bak nasıl yazıyor 😅
Keşke Instagramdan silmeseydim güzel güzel pozlar atardım tam kudururdu 🥲
Ama belli edecek şekilde yapmamam gerek, sen wp duruma bakmıyor düşünme at yinede inan bana bakıyordur aslında böyle olması daha iyi daha inandırıcı olur onun için yapmadığına
Öyle mi dersin o zaman wp den ara ara mutlu mutlu şeyler paylaşayım aslında hiç taktik vs seven biri değilim düz mantık ilişki yaşama taraftarıyım normalde gocunmam yazarimda ama erkeklerde artık havalanir oldu karı gibi naza cekiyorlar ilgi görünce o yüzden adım atamaz olduk ya valla şu an arayıp bir sövesim var anlatamam
Hahaha dur be sakin ol taktik sevmem bende ama umursamazim genelde ne zaman böyle oldum hep el üste tutuldum birine az biraz değer verince baktım değişik Hall almaya başladı o zaman tekrar soğuk oluyorum karşıdaki ayarlara geri dönüyor, sen paylaş güzel güzel müzik dinle eğlen, başkalarıyla konuşmaya bak ama her konuştuğuna bı anlam yükleme mümkünse
Normalde maksimum 3 gün konuşabiliyorum bir erkekle ilk 1 ay konuştuğum kişi buydu neden takıldım bende anlayamıyorum 🥲
Senin duyqusal boşluğuna denk gelmiş ola bilir, sonrada böyle yaptığı için takıntı yapmışsın, bende 1ay biriyle konuştum iyiydi muhabbet felan mesafeden dolayı konuşmayalım dedim baktım oda fazla ısrarcı değil konuşmayı kestim kaç gündür 🤣ilk gün biraz qaripsemiştim ama ayarlara geri döndüm tekrar yazsa direk ağzına biber sürerim
Darısı başıma ya sanırım boşlukta olduğum bir ana denk geldi bende bir resetlenirim umarım 🥲
Soğutmak istiyor seni beğenmemiş sanırım
Soğutmak istese 1 ay pesimde koşmaz
Kullanmak istemiş seni sevmemiş ki nerelisin nickini beğendim gerçekten
Amacı Farklı o yüzden koşuyor
Teşekkürler
Rica ederim yalnız kadın
yüzyüze görüştüğün biri mi?
Evet 🥲
yalancı o , boş ver. sana uygun değil
Başkalarına vakit ayırıyordur...
Ama düşünmek için 1 gün ver diye yalvaran kendisi 🥲
Demek ki 1 günde başkalarıyla yapacak bişeyleri varmış anlaşılan
Senden uzaklasmak istiyor
Soğutmaya çalışıyor kesin engelle
soğutmaya çalışıyordur
Ben bitirmek istedim kendisi yalvardı ne olur bir gün düşünmem için zaman ver sonucu ne olursa olsun hep yanındayim bil dedi 3 gün oldu kayıp
Evlidir
Erkekler öyledir ya çok guvenme
Yakalanmıştır
Kime 😂
Eşine 🤣
Evli değil ona eminim 🥲
Seninle oynamış
Kopyala yapıştır yapma oynamış diyorum iste
yazmak istememiştir
Başkası vardır
Dediğim gibi başkasıyla takılıyordur bu erkekler böyle at sinekleri nolacak
Hepsi mi aynı çıkar ya fakeden ekledim dönmedi fotolarını falanda kaldırmaya başlamış umarım karmasini çok kötü yaşar
Hepsi aynı farklıyım diyen sdce başka şekilde davranandırrr
Nefret ettim ya resmen ne güzel kafam rahattti it gibi peşimden koştu alistirdi sonra yaptığına bak şeytan diyor ara ağzına geleni say
Ohoo oda bişeymi benm sevdiğim benden gizli nişanlandı ben sonradan öğrendim oda telefonuna başka numaradan mesaj gelmişti naber aşkm die sordum güzelce ilkten mırın kırın etti sora söyledi eywallah dedim döndüm arkamı gittim eğer kalsaydım zamanında gitmeyi bilmeseydim ben kaybederdim ama sktr çektm sora evlendim de unutamayınca unutmuyor insan dört sene beraberdik inat uğruna evlendim iş işten geçti
O da ayrı bir karaktersizmis gerçekten bu erkeklerin midesizligine anlam veremiyorum hepsi birbirinin aynısı sadece bazıları öyle iyi rol yapıyor ki senin durumun daha kötüymüş ama suanki evliliğinde mutluysan bence ona arkanı dönmek çokta kötü olmamış ama eğer mutsuzsan yagmurdan kaçıp doluya tutulmak olmuştur
Mutluyum aslında mantık evliliği yaptm da işte unutamadığım için üzülüyorum
Ben bu şekilde unutamıyorum seni düşünmek bile istemiyorum gerçekten çok güçlüsün demek ben bu durumda bile neredeyse arayıp soy sop küfür edicem o derece sinir etti herif beni ya
Bide hastanede karşılaştık biz bana diyor bir gün sana gel benim evimin hatunu ol desem ne dersin dedi hayır dedim döndüm arkamı gittim ama içim acıdı
Kendi etmiş kendi bulmuş şimdi acısını çeksin sonuçta hayatında olan adama haksızlık olur bu biz kadınlar gerçekten bazen duygularımızı mantigimizin onunde tutuyoruz herif resmen beni umursamiyor benim hala canım kalbim ailesiyle sorunları vardı evden ayrılmıştı acaba bir sıkıntısı falan mı var diye iyi bir taraf aramaya çalışıyor sakın aklına girmesine izin verme
İşte ben duygumu mantığımın önünde tuttuğum için kaybetmiştim ki kazandım mı bilmiyorum ama unutamadım da eşime de kötü veya saygısızlık yapmıyorum çok iyi biri çünkü kızım da var beş aylık mutluyum işte kendimce
Umarım her günün diğerinden kat kat daha güzel olur kizinida Allah bağışlasın uzun ömürler versin inşallah 🌹🤍
Ama ben mantigimi daha fazla tutamayıp ana bacı düz gitcem galiba buna zjnznzz
Çok teşekkür ederim bence yap öyle güzel oluyo ki içinin yağları eriyor resmen 😂
Valla sen kim olduğunu sanıyorsun ulan allahin kazmasi kendin yalvardın 1 gün düşünmem için zaman ver diye şimdi beni mi ghostluyorsun ulan p*c sil lan o numaramı seni bir daha göreyim bak nasıl yumruk manyağı yapıyorum diye bı gircem en son 😂
Seni tanımıyorum ama içinde benden biri var bak benm aynısı 😂😂😂
Sence yapayım mı yoksa salon kadını cizgimi bozmayayim mi hayır işin garibi en son cümlesi bile ne olursa olsun her zaman yanındayim şimdilik kendine dikkat et güzelim yarın muhakkak yazicam falandı hatta ben sana ilk başta kanka olalım demiştim dedim dur daha ne kankasi dedi birde yani hiç beklemezdim ortadan kaybolmasıni daha önce 1 kere yaptı 1 gün yazmadı ben yazdım sen kimsin beni ghostluyorsun diye sonra tekrar konuşmaya başladık ama şu an yapasim var gene ama kendimi tutuyorum
Bazen hak edene hak ettiğini vermek süper olur
Fazlasını hakediyor tek korkum iyice havalanması p*cin
O yüzden s*ktir çekecen
Becerebilirsem inşallah
Becerirsin biz kadınlar bir şeyi kafaya koyduğumuz da yaparız kmse engel olamaz
Takibi bıraktım hala cikmiyor kendisi 🥲
Sen çıktıysan o ne yaparsa yapsın sallama sen umursama kıymetli oluyorsun gerçekten
Senimi kullandi
Diğer sorumda detaylı anlattım 🥲
Deme la
Amacı ni anlamadinmi
Seni kullanmak istemiş
O kadar karaktersiz birine benzemiyordu 🥲
Benzemiyor duda neden iliski istedi o zaman
Hemen istemedi sadece ileride illa yaşamak isterim dedi
Canim sana kendini iyi gosterip ilerde kullanmicani nerden bilcen ilk gun bisi yapmaz ikinci gun seni bi kullanir anlayamazsin 3 uncu gunde seni tinlamaz isi bitti cunku
Doğru nasıl guvenicez bu erkeklere ya 🥲
Ben bayanlara guvenmiom sen erkek ten bahsedion
Çare görücü usulü evlilik 😂
Ondada karsiyim
O zaman çare müzmin bekarlık 😂
Niyeki
Hii sana dion
Sende hiç yazma
3 gündür yazmadım ama ne bileyim ortada sorun yoktu başına bir şey mi geldi diye merak ediyorum canım gibi