Güncellemeler
+1 yıl
Bend eayni sekildeyim kimseye guvenimd eenerjimde kalmadı ben canım gibi ona yüzük bakarken hayatına briini almış benidede cepte yedek tutmuş sonra bana tekmeyi bastı ama. o gittiğimde tekmeyi basacaktir buna eminim yorulup tiksiniyor insan be sürekli takip mesaj atıyordum görüldü atmalar bakmak istememeler birisine mesaj atmayın takmayinca daha kıymetli oluyorsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alfa erkekle eğlenilir beta erkekle arkadaş olunur ama hem alfa hem beta özelliklerine sahip olursa işte o erkekle evlenilir çünkü hem liderdir hem de iyi aile babası olur
Betaydim hayatımın kazigini yedim şu an alfayim ve her yönden iyi betalik. bana göre sacmalik
Ben de zamanında öyleydim acaba kadınlarda da alfalık betalık var mı yoksa iyi kızla o*rospu kız mı var?
Bu kız biliyor işi
Elbette vardır beta erkek iyi kız seçer alfa diğerini seçer ama beta erek hep kazık yer kizlar açısından da sıkıcı geliyor ama alfa erkek takmayinca hem değerli oluyor hem iyi kızların istediği şeyde bu işte alfa olsun ama. ben onu beta gapayim evdede beta olsun ama. boyle erkek yoktur aslında ya alfadir ya beta alfayi beta yapsam sıkılirsn değişik bir şey ama. sogudum açıkçası herşeyden
Valla ben de herşeyden soğudum alfayla birlikte olsan üzülüyorsun ve evlenemiyorsun betayla birlikte olsan arkadaş kıvamında heyecansız tutkusuz daha çok sevgi odaklı bir ilişki yaşıyorsun ikisinin ortası olduğunda hem yönetilen hem yöneten olabiliyorsun değişik bir şey onlara sigma deniyor galiba yanlış mıyım?
Valla ben betaydim hep sevdim ilgi gösterdim çiçekler böcekler aldım. ailemden üste tuttum evlenmek istedim. herseyde destek oldum terkedildim alfa olup takmayacaksin umursamayacaksin godiyormu aha kapı orada ben başkasını bukuurum kıvamında olucam artık ne iltifat ne çiçek ohh kış valla
İşte alfayi seviyorsunuz ama alfa evlilik adamı değil evlense bile siz onu betalastirmaya calisiyorsunuz ama. alfa beta olsa sikilirsin beta olmasa yok kadın pesimde der istemessin valla bu satten sonra 10 kız kanka yapcam. bir sevgili olsun yok sorunmu yaşadı al kapinorda yedek var bende diycem canim çok yandı artık ben can yakicam
Senin kız versiyonundum ben de ona yemek yapıp götürüyordum hediyeler veriyordum yanında olup sevgimi hissettiriyordum ama aldattı beni canı istediğinde mesaj atıyordu ilgilenmiyordu
Benim de canım yanıyor ama yalnız kalmayı tercih ediyorum kimseye güvenim kalmadı enerjim de aynı şekilde
Bend eayni sekildeyim kimseye guvenimd eenerjimde kalmadı ben canım gibi ona yüzük bakarken hayatına briini almış benidede cepte yedek tutmuş sonra bana tekmeyi bastı ama. o gittiğimde tekmeyi basacaktir buna eminim yorulup tiksiniyor insan be sürekli takip mesaj atıyordum görüldü atmalar bakmak istememeler birisine mesaj atmayın takmayinca daha kıymetli oluyorsun
Buraya yazmıştım guncellemede paylasmis
Oha benimkine çok benziyor ben de evlenmek istiyordum ama hayatına başka kız almıştı onunla gezmiş tozmuş instadan gizli hesap görme programıyla bakıyordum sonra birden ortadan kayboluyordu meğersem o kıza gidiyormuş benim mesajlarıma cevap vermiyordu hatta engelliyordu tüm bunları canımı yakmak için yapıyordu ben onu beklerken o hayatını yaşıyordu kendime bu kadar saygısızlık yaptığım başka bir dönem olmamıştır
Bendede benzeri oldu yaa gerçekten beni engelleyip onla bukusuyirmus bunlar benim tahminim her ipucu onu gisteriyor daha birçok ipucu var o program ne şu an çok ihtiyacim var profili gizli görebilecek keske
Yani bana senden artık hoşlanmıyorum dese kapı orada tamam güle güle derdim zaten ama beni kendinden sogutmaya çalıştı hep ve açıkça sorunca evet dedi ama. ayrilirken bile biri var demedi iliskinistemiyirum dedi
Aynı kaderi paylaşıyoruz seninle biz iyi olduğumuz sürece ezen çok olur o yüzden güçlenmeliyiz her mesaja anında cevap vermemeliyiz sevdiğimizi belli etmemeliyiz işimiz var gibi görünüp meşgul olmalıyız çünkü onlar öyle yapıyor o gizli hesap bakma programı şu an paralı oldu hatta çalışmıyor bile olabilir adı postegro ne durumda bilmiyorum son dediklerinde haklısın belirsiz insanı yoruyor yedeğe alınmak berbat bir his sürekli çabalayan sen oluyorsun hareketlerine davranışlarına dikkat eden sen oluyorsun resmen onun kuklası gibi bir şeysin çünkü sevilmiyorsun
Evet kendilerinden soğutup senin gitmeni istiyorlar sonra da başkalarıyla kırıştırıp ilişki istemiyorum diyorlar o. cocuklari
Ya ben burdan yazmıyorum sana ama. yasasigim şey karmakarışık bişey anlatsam kafan durur yani burada görür diye burdan yazmak istemedim onunda hesabı vardı silmediyse ama. vardir kesin
Görmez merak etme yarın silersin soruyu ben zaten ders çalışıyorum dikkatim dağılıyor sürekli bakamıyorum buraya
boş ver uzun hikaye bende kalsin
Sen bilirsin ama anladım ben seni az çok aynı şeyleri yaşamışız bundan sonra da ders almalıyız güçlü olmalıyız
Aynen öyle aynı seyelri yasamisiz
Paralı erkek gardaş gerisine boş koy hşvşvşcşşcşc
Zargana erkek aq kesin öyle derler zfjkljfk