AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsanlar çıkarları için yaşar iyiler karşısındaki ni mutlu etmek için
Bunu ben de düşündüm 8 yıl olmuş hayatına girenlere beni anlatmış hadi ben sevmediğim için ilişkim olmuştu ondan sonra ama o sevdiği halde birisiyle denemesi de beni çok çelişki de bırakmıştı
Ne yapsın seni unutmak için başkalarını denemek zorunda kalmış. İnsan sevilmeye açtır
.. nasıl ki karnımız acıkıyor sevdiğimiz yemekleri yiyoruz ve bazen yiyemşyoruz lakin karnımızı da doyurmak zorundayız.. onun gibi insan sevilmeden ilgi görmeden yaşayamaz
Benim ne yapmam lazım siz annenizin istemediği biriyle devam eder miydiniz annemin istememe sebebi artık geçmişten birisi olsun istemiyor senin bütün geçmişini biliyordur o diyor sonra evliliğin biteceğine şimdi konuşma daha iyi dedi çünkü yeri gelir önüne koyar dedi senin geçmiş yaşantını geçmişine dair yüzeysel bilgisi olan birilerine bak dedi bundan sonra dedi
Annen at gözlüğü ile bakıyor dünyaya geçmişinden utanıyor musun yeni biri girince hayatına ona yalan mı söyleyeceksin kendi yaptıkların ile yüzleşemiyor isen ezik bir insan sın
Evleneceğin insan senin kaç erkekle beraber olduğunu bilmezse güzel bir yuva mı olacak o
Beraber olup olmamak mesele değil daha öncesinde annemin haberi olmasa da önüme koyduğu zamanlar oldu eski konuştuğum bir erkek arkadaşımı ona da böyleydin o benim gibi bunu bunu yapıyormuydu gibisinden
Olacak onlar sana Bir şey anlatmak isterdim lakin uzun sürer onun için... İki kişi arasında her zaman olacak bu konuşmalar
Bu beni üzüyor gerçekten 😞
Ne üzüyor normalden yaz
Sadece iyi biri olması yetmez çekimde hissetmem lazım.
Aynı durumdaydım zamanla soğuyacak şeyler çıktı ortaya büyüdü sorun ben de ayrıldım aslında çok iyi biri ama ileriyi göremiyorum daha doğrusu gördüğüm içim ayrıldımki ilerde canım yanmasın
Ben de o şekilde yaptım zamanında ayrılık olmuştu bundan bir 8 yıl önce ve ozamandan beri beni sevdiğini söylüyor denemek istedim hatası oldu bitirdim annem de istemiyordu ama bir zaman geçirdik sonuç olarak dün çok çok üzgündü yapamam falan dedi ben de üzgündüm ama olmayacağını da bildiğim için uzasın istemedim ve ben de üzülüyorum şu an keşke hiç denenmeseydi de ona bu acıyı vermeseydim diyorum çünkü ben bağlı değildim okadar ona
Bende üzülüyorum şu an dediğin cümleden sonrası ben. Bizde ayrılalı 19 gün oldu ama onun acı yaşadığı için üzülüyorum. Birde bizimki uzak mesafe idi 700 km
O da kötü istediğinde çıkıp gelemez edemez orada kendi kendini yer ama bunu biz yapmadık işte olmayacağını bildiğimiz için bunu yapıyoruz bunun için aslında kendimizi kötü hissetmemiz aslında bir suçumuz yok ki abi ya
Haklısın aslında suçumuz yok
Evet de işte bu vicdan varya bu vicdan nasıl rahatsız ediyor belki anlıyorsundur beni
Anlamaz olur muyum Belki de senin şu anda iyi anlayan benimdir
Hatta bunu tek yapan benim diye düşündüm karşında Kimse ona o kadar iyidir ki devam etsen bir gün üzüleceğini biliyorum bıraksam onun vebali nasıl olacak iki şey arasında sıkışmış bir insan gibiydi en son ilerlemeyeceğini bildiğim halde Onu üzmeye hakkım olmadığını düşündüm
Teşekkür ederim gerçekten 🙏🏻
😇🤗
Ben devam ederdim. Hayat bu neyin ne olacağı hiç belli olmaz.
Orası dediğiniz gibi zaten hiç belli olmaz kaderde varsa zaten eninde sonunda olur ama şu an devam edip anı biriktirip ve ileride olmazsa nasıl bir acısı olur bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz
Eğer karşıdaki kişi de anlayışlı biriyse bu çok güzel bir şekilde sürdürülebilir ve işler kötü giderse ve ayrılmak gerekirse karşılıklı konuşup anlaşılabilir. Geçmişte böyle bir şeyi yaşamıştım. Bu bende iyi bir anı olarak kaldı, birbirimize çok şey öğrettik ve sonunda hayatımıza devam ettik.
Dün ben onun çirkinleşmesi üzerine konuşmayı kestim ve bana ah etmeye aileme ah etmeye falan başladı sonra akşamına büyük ihtimalle pişman oldu ve geri aradı yazdı gitme dedi ama aileme bile sinir anıyla da olsa bukadar çirkinleştiyse ben neler yapabileceğini düşünmedim bile oyüzden direk kestim attım he üzüldüm mü üzüldüm ama beni şok etti nasıl onları söyler gibisinden
Anlayışlı ancak bazı yapılarımız çok ters mesela aşırı kıskanç tamam evet ben de çok kıskancımdır ama onu kısıtlama yönünde asla böyle bir şey yapmam benim arkadaş iş ortamım olacak illaki erkek de olacak diyorum sırf erkek var diye onlarla çıkışta bir kahve içemeyecekmiyim bu yanlış bir şey mi diyorum içemezsin demişti
İlişki boyutunda olan şeylere yorum yapamam fakat sana ve ailene siz daha bu seviyedeyken bile ah vah etmesi yanlış bir şey. O kişiden uzaklaşarak iyi bir karar aldığını düşünüyorum. Bugün bunları yapan, kısıtlayan yarın daha da fazlasını eminim ister. İçin rahat olsun
Teşekkür ederim 🥺
Bu yapılabilecek en yanlış şeylerden biri
Etmedim etmem
Karşı taraf çok çok üzülüyorsa bunu ben nasıl aşabilirim benim yüzümden birinin bu şekilde acı çekmesi beni mahvediyor
Valla acimayacaksin boyle seylerde
Vicdanım okadar rahatsız ki işte haklısın aslında
hayır etmem.
Hayır
Kizlar asla wtmez
Etmem