Sevgilimin hayatına dahil olamıyorum?

veya gerçekten öyle de olabilir olayları sürekli uzaktan izliyorum hayatını uzaktan izliyorum gibi geliyor sanki içinde değilmişim gibide arkadan geçerken bakıyormuşum gibi sevgilimin ailesi beni sevmiyor ailedeki tek erkek o yüzden çok değerli kafasındalar kız mız istemiyorlar benlik bişey değil yani sürekli gizli buluşmak zorundayız yan yana görünmememiz gerekiyor bu yüzden yanında istesem bile olamıyorum 1 senelik ilişkim ilk günden beridir böyle fakat artık eskisi kadar üzerime düşmüyor hayatına bakıyor ve beni yanda tutuyor benim tüm hayatım sensin diyemiyorum mecaz tabiki ama onun günü aşırı meşgul geçiyor sürekli bişeylerle uğraşıyor bende oturup mal mal onu bekliyorum beklememem gerekiyor ama özlüyorum düşünüyorum nerde ne yapıyor o merak etmiyor ne yaptığımı nadiren arar günde 2 max 3 kez falan yoruluyorum bi süreden sonra ilgi arıyorum sevgilim var diyebiliyorum ama sevgilin nerde sorusuna cevap veremiyorum çünkü bende bilmiyorum hep bi gizem gibi seri katil falan mı acaba yoksa beni 380 parçaya ayırıp kıyma yapıp köpeklere mi atıcak hiç sanmıyorum ona bile uğraşmaz her neyse ne yapayım bu durumda bilmiyorum bi çıkış yolu yok gibi ayrılıktan başka
Sevgilimin hayatına dahil olamıyorum?