1- kız 20 yaşında üniversitesi hazırlanıyor hanım hanımcık bir kız
2- kız 24 yaşında üniversitesi okumuş Türkçe ogretmenliği hanım hanımcık kız
Abim ise lise mezunu güzel bir iş sahibi sizce hangisi uygun abimde hiç kız arkadaşı dahi olmamış ama bilgili kendini geliştirmiş kitab okuyor insancıl bir insan iyi niyetli...
Abim karakteri oturmuş ama 2 kızdan birde niyetimiz sizce hangisi olur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seçmece karpuz gibi değişiksiniz neden üniversite mezunu lise mezunu birisine ve 20 yaş daha küçük üstelik
Abim 24 yasinda
Yinede 20 yaş küçük
Şöyle aşkom kadınlar erken olgunlaşır erkekler geç olgunlaşir
Olgunlaşmanın yaşla ilgisi var cinsiyetle değil 20 yaş küçüktür nokta
1 olur birlikte ünv okurlar diğer kuz biraz üstten bakar belji
1. Olan daha okicak bilmemney 2. Olan evliliğe hazir gibi
Yani senin yerinde olsaydım ben abime 1. sini onerirdim 2. si üniversite bitirmiş öğretmen kusura bakma kız mevki farkından dolayı abini yargilaya bilir ben çok gördüm öyle evlilikler genede siz bulirsiniz
Abimin işi gayet iyi mevki var ve gelişmiş bir insan yargılayan zaten olmaz aşko da abim lise mezunu sadece
O zaman güzelliğe bakın hangisi daha güzelse ve size karşı davranışları da çok önemli
Evet bizde öyle düşündük
Teşekkürler aşkom
bu abinin seçimi bizden seçim yapmak gerekirse 2. Kız 24 yaşındaki 20 yaşındaki kız okuyacak diye kabul etmez ama yaşına uygun olan 2. Olan düşüncem bu
Teşekkürler kız üniversite okumuş diye abimi yargilarmi ilerde
Sanmıyorum o kızı tanımıyorum ama abimde güzel işi varsa bişey demez herkes kazanç derdinde
Anladım aşkom hayırlısı olsun
Bırak kendisi karar versin sen neden taktın ki
Üniversite mezunu neden lise mezununa baksın ki
Lise mezunu dediğin üniversite mezununa iş yerinde ders veriyor aşko
Türkçe öğretmenine ne gibi bir ders verebilir komik olma. Bu devirde okumuş okumuşu ister. Davul bile dengi denginedir
Aşkom kendi dalında o kız okumuş kendini kurtarmış bizim için karakteri önemli en iyi üniversite okusa insan değilse boştur. Zaten okuyan insan dengi dahi olamaz tanısan sende öyle dersin
Anlıyorum daaa dediğim gibi lise mezununa lise mezunu denk. Lise mezunu bakın. İleride yüzüne vurur. Bak bende üniversite mezunuyum ve sadece üni mezunu olanlara bakıyorum.
Sen ego yapıyorsun bende üniversite mezunuyum üniversite mezunu sapık cahillerde var abim gerçekten kendini geliştirmiş her ay gider kıtab okur gezer millet onu sever
Ego yapmak değil gerçekler. Bak çalışıyorum şu an mesela lise mezunları ayakta çalışıyor 12 saat, ben ise üni mezunuyum 8 saat oturarak üstelik onlardan fazla maaş alıyorum. Hayat böyle atalarımız bile demiş davul =davul yani. Kitab değil, kitap
Abim 08.00 ve 17.00 emin ol iyi kazanıyor Allah herkese çok versin sen kendini üstün görüyorsun
Çok kazanıyor dediğin maximum 25 bin falan alıyordur abartma yani.
Aşko abartmiyorum saha sorumlusu senin en fazla alacağın 25 max dır
O fazla alıyor
öğretmen olan o zaman