Annem istemiyorsa kesin vardır bir bildiği diyerekten ayrılırım, daha önce onaylamadigi tüm erkek arkadaşlarım g. av. at çıkmıştı çünkü, içlerine doğuyor ne hikmetse
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her zaman bir bildikleri de olmayabiliyor ya. Ben cok mutluyum ama ailemden kimse istemiyor mesela.
Gecmisindeki kiz arkadasiyla ve anne babasinin arasindaki problemle yargiliyorlar bir de benim universite okuyor olmam onun okumamasi falan, ama düzgün bi işi geliri iyi arabasi var yani sorun edebilecekleri seylerin cogu bahane geliyor bana
Yine de yaşca buyuk biri ama ilk saygısızlığı o yapmış kimse kimseye giydigi kıyafetten dolayı tukuremez de karisamaz da gorusmediginjz babanız ozellikle hic karisamaz cunku esiniz sizin bilginiz varken o kıyafeti giyinmiş. Kimseyj ilgilendirmez belki eşin cok sinirlendigi icin karsi tepki olarak tukurmistur
Tepki olarak o sekilde davranmasi cok normal eşinin. Yine de bence babanla görüşmeyi dene abi hayat bu belli olmaz küs ayrılmak da iyi degil simdi olmasa bile bi zman sonra bence arayi bulmayi denesen iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani haklılar şimdi. Eve erkek getirsem garip kaçardı bayaaaa
Guncelledim guldurme beni sjdjwjd
Ahaha güncelleme öncesi yazdım ben muafim 😂😂😂
Kılıç mi kapistircaniz derler korkunç 😱😱
Bence de korkunccc
Kılıç kınında iyidir. Kınından sokmak lazım. Eve laf gelmesin sonra 🙏😂
Adama kaçardım, umarım beni yarı yolda bırakmaz hayın
Hayın insan cok abicim yari yolda birakcagini da sanmam ama aileme bunu yasatmam
Ben kadına kaçarım erkeğe değil yalnız.. Bohçam hazır
Ha o zmaan net yari yolda kaldin
Yolun yarısında bir tır şoförü alır beni, kaçacak adam mıyım ahahhaha
Aman dikkat et :)
Canım kavun çekti gece gece
Annem istemiyorsa kesin vardır bir bildiği diyerekten ayrılırım, daha önce onaylamadigi tüm erkek arkadaşlarım g. av. at çıkmıştı çünkü, içlerine doğuyor ne hikmetse
Her zaman bir bildikleri de olmayabiliyor ya. Ben cok mutluyum ama ailemden kimse istemiyor mesela.
İstisnalar olabilir tabi ki canım
Ikna etmeyi denemez miydin?
Şimdi neden istemediklerine bağlı mesela dış görünüşü ya da maddi geliri gibi saçma nedenlerse takmam zaten yoluma bakarim
Gecmisindeki kiz arkadasiyla ve anne babasinin arasindaki problemle yargiliyorlar bir de benim universite okuyor olmam onun okumamasi falan, ama düzgün bi işi geliri iyi arabasi var yani sorun edebilecekleri seylerin cogu bahane geliyor bana
Ben adam sevmem kız seviyorum
Sen kiz sev tabi abim
Vardır bi bildikleri derim
Her zmanda dogru bilmeyebiliyorlar.
Benimkiler biliyor ondan dedim
Sevdigim kafi i istemediler
Sen ne yaptın
Kadınımi sectim
Helal olsun be abim
Inan hic biri umurumuzda degil
Gercekten mi? Bazen aileler doğru hissetmiyor değil mi. Mutlu musunuz peki?
Çok mutluyuz Babam dediki evlenirsen ikinizde cenazeme gelmicwksiniz dedi
Beni umitlendirdiniz gercekten o kadar mutsuzum ve umudum yok ki ailem nefret ediyor bizden
Biz gitmicez cenazeye
Gayette mutluyuz
Keske boyle olmasaymiş ama olmuş, sen yuvanda mutluysan sorun yok abim
Gayet mutluyum kendi bilir ailem benim umurumda tek karim
Abi sen ne güzel seviyosun öyle maşallah ya Allah bozmasin bir ömür mutlu olun insallahh
Tabiki sorun evet sonra ne olmuş
Eşim bana anlatti
Bende esimden ozur diledim Babam adina ve hediye Aldim
Sizce eşim hakli mi babama tukurmekle
Yine de yaşca buyuk biri ama ilk saygısızlığı o yapmış kimse kimseye giydigi kıyafetten dolayı tukuremez de karisamaz da gorusmediginjz babanız ozellikle hic karisamaz cunku esiniz sizin bilginiz varken o kıyafeti giyinmiş. Kimseyj ilgilendirmez belki eşin cok sinirlendigi icin karsi tepki olarak tukurmistur
Ben eşime hak verdim ve iyi yapmis
Tepki olarak o sekilde davranmasi cok normal eşinin. Yine de bence babanla görüşmeyi dene abi hayat bu belli olmaz küs ayrılmak da iyi degil simdi olmasa bile bi zman sonra bence arayi bulmayi denesen iyi olur
Karım istemiyor
Ama karımın ailesi seker gibi
Uyudunuz mu