Az önce bir başlık gördüm güzelim ama herkes benden kaçıyor bunun sebebi nedir diye soru sormuş bir arkadaşımız. Yaniii benimde elim yüzüm düzgün sayılır kendimi beğeniyorum arkadaş ortamında da beğenilen biriyim çirkin birisi değilim çok aşırı güzel olmasam da. Gerçekten erkekler neden güzel kızlarla beraber olmuyorlar? Yanıltıcı olmasın diye efektsiz resim koymak istedim video dan alıntı yaptım bu resimleri de. Hiç kimse bana yazmıyor benimle konuşmuyor bunun sebebi nedir bunu yaşayan hanım arkadaşlarım var mı
Herkes iyi bir yaşam, bol para istiyor. Güzel kadın da bunun karşılığında güzelliğini pazarlıyor. Yani güzel kadının istediği varlıklı erkekle evlenmek. O erkeği bulmak, bulsa bile elde etmek kolay değil.
Güzel kadının etrafında pervane olanı çoktur, istese yalnız kalmaz. Yalnızlığı tamamen onun tercihidir. Çünkü o erkekler kriterlerini karşılamıyordur. Onlarla beraberliği külfet olarak görüyordur. Yine de yalnızlıktan sıkılırsa onlardan birine şans verebilir. Güzel kadın kibirlidir. Kalbi de beş para etmez.
O yüzden güzel kadınlara hiç acımam. Neden yalnızlar diye de hiç düşünmem.
Burada çok güzel olduğunu söyleyen bir kız vardı. Bulunduğu ortamlarda hep popüler oluyormuş. Etrafında pervane olan çokmuş ama o hep zenginlere fırsat vermiş. Bununla kibirleniyordu.
Kedicikler belgeselini izlemişsindir. Güzel kadınlar, zengin erkek karşısında gardını indiriyor ve sonrası malum.
Egonuz çekilmiyor. Sadece güzel olduğunuz için kendinizi karşınızdaki insandan üstün görme eğilimindesiniz ve güzel olmanızın sizi sürekli haklı çıkarmasını bekliyorsunuz.
Güzel olmak artık çokta ender bulunan bir şey değil. Bakımlı olduktan sonra bence herkes güzel ama güzelliğinin yaninda getirdiklerin ne acaba, asil önemli olan bu seni çekici kılan budur.
Belki de kendisini güzel zanneden kadınların avuntusudur..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Egodan bence benim de elim yüzüm düzgün şükür ama olay bunla kapanmıyor erkekler başta görünüşe baksa da içtenliği, muhabbeti, samimiyeti daha çok önemseyip o kadınla birlikte olmak istiyorlar. Ayrıca tipi ortalamanın altı bir kadın da üstü bir kadın da yalnız kalmaz bunun görünüşle alakalı olduğunu da düşünmüyorum güzellik göreceli bir kavram çünkü.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen tamamen yanlış anladın soruyu. Adamın benle konuşmaya vakti olmuyor ki yanaşmıyor hiç
Gençsin daha. Kısmet bazende böyle olabiliyor. Belki o arada biriyle tanuşacaksın kötü bi tecrübe olacaktı şimdi başka sorular soracaktın. İllaki denk gelen seninde hoş bulduğun biri olur. Gayet naif görülüyosun. Çok takılı kalma