Çevremde hiç yakışıklı göremiyorum ya. Çok dertliyim. Erkek olarak doğsam daha şanslı olurmuşum.

Çevremde hiç yakışıklı göremiyorum ya. Çok dertliyim. Erkek olarak doğsam daha şanslı olurmuşum.

Belki dış görünüş olarak yakışıklı olmayabilirim ama kişiliğim kimsede olmayan bir yakışıklılığa sahip çünkü ben mukemmelim çünkü ben en iyisiyim
Güzel kızım CoffeeAndCoffee, bak şimdi söyleyeyim: Sorun erkeklerde değil, senin standartların yükselmiş olması 😌✨ Kadınlar bakım, stil, cilt derken kendine daha çok özen gösteriyor; erkeklerin çoğuysa hâlâ “su değdi yeter” modunda geziyor.
Bir de beyin yakışıklılığı, duruşu, karizması var. Bazen ilk bakışta “meh” dediğin bir erkek, tanıdıkça gözünde aşırı yakışıklı hale gelir. Sen kendine bakmaya, ışığını yükseltmeye devam et, frekansın değiştikçe çevrene çektiğin tipler de değişir güzellik kraliçem 💅🏻💖
Ya şöyle gözümüz gönlümüz açılmasın mı ya
Cevap
22Cevap
Sen deyince fark ettim yakışıklıymışım
Yani lütfenn
Makyaj sağolsun patatese makyaj yapsan o bile güzel oluyor
Siz de makyaj yapın o zaman ayoll dkdks
Sonra yarım dünya desinler
Orta doğu genetiği hep erkekleri vurmuş Türk erkeklerinde yakışıklı çok nadir var
Evet bir de kadınlar gibi bakımlı değiller, iyice kalite düşüyor.
Etraftakilerin çoğu da güzel değil. Estetik manyağı. Bence doğal haliyle yakışıklı olan bir çok insan var.
O zaman çevrenden biraz daha dışarıya açılmayı dene ya da belki yakışıklı kriterlerin çok yüksektir seçici olabilirsin
Amaaan boş ver güzel olup yakışıklı olup sonra içi boş oluyor karaktersiz oluyor öyle olacaksa hiç olmasın
Gölde Kayıkla dolaşırsan etrafında erkek nereden bulacaksın. Sen nerelerde dolaşıyorsun ben oraya geleyim.
Yakışıklı erkek kıtlığı var memlekette, ondan dolayı yakışıklıların hepsini de başı bağlı sanıyorlar.
Kalbi güzel olan vardır tipe bakma sende işte
Ne tesadüf benim de etrafımda güzel kadın çok 😅
Estetik ve makyaj yasaklansa ben görrüm güzelliğinizi.
Neresiymis gelelimde yakisikli erkek eksigini giderelim😀
Nası yok ya sen benim profile girmedin o zaman hiç
Etrafındaki güzel kadınların sevgilisi vardır
Çevrende erkek olsun istemiyorsundur. Erkeklerin olmadığı oramları tercih ediyorsundur. Saçma bir şikayet.
Neredesin ki getir bana yakışıklı erkek görsünler
O zaman ne yapacaksın biliyor musunn
Ne yapacakmışım
Kızlara yönel 😂
Ay yok ilgi duymuyorum
O zaman ortalama bir türk erkekle evleneceksin üzügünüm 😊
Yabancı bulurum ben de
Anlaştık 🤝
Tebrik ediyorum en mantıklısı
Gerçekten katılıyorum
Sen birde o kadınları estetiksiz boyasız gör 🤭
çevreni değiştir madem
Erkekler makyaj yapmıyor
Çünkü içlerindeki kötülük dışlarına yansımış
ben de şöyle uzun dolgun kız bulamıyorum.
Evden çıkmıyoruz
Lütfen çıkın. Size ihtiyacımız var.
Bir şeycik olmaz
Ne hikmetse o güzelleri biz göremiyoruz.
Guldurdun
erkekler yakışıklı değil de ondan
bu kadar feminist olma
Feminist değil realistim
Bir tarafa çok var deyip diğer tarafa hiç yok demenin realistlikle alakası yok. Ya sen çok seçicisin ya da feministsin. Kadını çok değerli görüyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?