İnsanlara acima noktasinda cigrimdan cikma noktama getiren munafik œ lari Allah belanizi versin
Gunahi yayginlastirip bana anormal bisey istiyomusum gibi tepki veren känčiklar Hakkim haram zikkim olsun
Zina edenlerin pesinden 500 tanesi koşuyo
Erkekler evlenmek isteyen kiz neden umurunuzda degil flörtten uzak direk evlilik amacli konusup evlenmiyosunuz
Sevilmek sevmek istiyom evlenmek istiyom
Bende Evlenmek İstiyorum Lakin Kız Yok Hepsi Kaçıyor Geri Duruyorlar Ne Olacak Şimdi Bunu da Sen Yanıtla. Kendimi Hiç Kimseye Beğendiremedim. İlk Önce İstediğim Tanışma Ve Sonrası Evlilik Niyetimizi de Belli Ediyoruz Ama Gel Gelelim Durum Farklı Hiç de Öyle Değil Dediğiniz Gibi Bence. Dediğin Gibi Zina Peşinde Koşsaydım Şimdi 50 Tane Sevgilim Vardı Ciddi Bir İlişki Ama Yok Niye Böyle Oluyor Sence
Seküler ve Muhafazakar gençlerin bu anlamda oldukça güzel bir dünya hayatı sürerken "Mütedeyyin" gençlerin yaşadığı bu durum aslında bireysele indirgenemeyecek kadar vahim. Toplumun belki %0.05 bile etmeyen bu kesimin vebalini taşıyanlar sekülerler ya da muhafazakarlar değiller. Özellikle çıkıp reklam yapan, fetvalar verip sonra rahatça uyuyan sözde dindarların yaşattığı bu durum benim de nefretimdir. Bizi belki anlamayacaklar ama Allah soracak hesabını
Valla şu an durum terse döndü gibi ama yinede siz bilirsiniz.
Ayrıca biri ile evleneceksem. Ya çok güvendiğim ve tanıdığım biri olmalı ya da konusup görüşüp sohbet edip iyice süzüp olaylara nasıl tepkiler verdiğini anlayıp bana uygun olup olmadığına karar vermem gerekir öyle degilmi? Yani hadi bu senin karın al buda yüzük aha buda imam hop gerdeğe seklinde evlilik doğru bir evlilik değildir.
Çünkü günümüzde ekseriyet hayatını yaşamak tabiri ardında zinaya bulaşıp bunu yapabileceği kızlarla ilgileniyor. Evlilik çağı geldiğinde , onlara göre o yaşa girdiğinde, el değmemiş kimseyle bir ilişki yaşamamış kızlarla ilgileniyorlar.
Bana kalırsa bilinçli hiçbir insan birinin peşinde koşmaz. Ne kızın, ne erkeğin, ne de evliliğin. Kendinin farkında olan insan birilerini kovalamak yerine kendini geliştirmekle uğraşır.
Cevap
24Cevap
İstemedikleri için
hayır valla bulmak imkansız değil öyle erkekler var örnek olarak kendim öyleyim evlilik peşinde koşuyorum güzel bir ailem olsun bir yuvam olsun istiyorum mutlu mesut yaşayabileceğim biriyle evlilik isterdim istiyorum da zaten
Zina edenlerin peşinden neden kosuldugunu az çok anlaman lazım. Amaçları evlenmek değil. Ayrıca evlenmek istiyoruz ama evlenilcek kız yok artık. Hepsi maddi beklenti içinde 😊
Neden genelleme yapıyorsun Allah aşkına,
Mesela bende evlenecek kız bulamıyorum nasıl olcak şimdi
Evlilik te aradığın ne? O kişiye ne katkın olacak Hayalin ne ne hayalkuruyorsun?
o bana ne katacajsa bende ondan katacam ona
cok sinir oldumanma mm katacak her musluman evlenmek zorundadir senin gibi øč lari anlamaz
Artık kadınlar evliliği ticarete döktüğü için
Zihniyet bozuk... Bu ülkede evlilik yapılmaz. Yurt dışına taşınıcam inş.
Aynı soruyu da biz soralım o halde neden evlenecek bayan bulunmuyor?
Bizde aynısını diyoz niye bu devirde evlenecek kız yok
23 yaşında evledim dünyaya birdaha gelirsem 22 evlenirim 😂
Ekonomidir birinci faktör
Her kez kendi isteğinin peşinde koşuyor ondan
Sen olsan nasıl bir erkek adayı isterdin
Ev le ne cem jsjsjsjs
Öyle mi peki gerçekten?
Ekonomiden haberin var mı senin
kızlar yol gösteriyor ve...
Blmemki belki özelden anlaşırız
Çevre meselesi
Çok şükür öyle şeylere uzağım 🙂