Su almaya büfeye girdi, ben de o esnada büfedeki adama bakıp saçımı düzeltmişim. (Böyle bi şey yok. Saçımı düzelttim normal olarak ama başkasına bakmadım.) Sen adamın başını belaya sokarsın, seninle bi yere gidince geriliyorum vs dedi ve ayrıldı. Daha önce de sorun oluyordu aramızda. Bu bahane mi yoksa erkeklerin ilişkiyi bitireceği kadar takacağı bir şey mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir ruh hastası kendi isteğiyle hayatından çıkmış bunun için sevinmelisin.
Cidden mi
Evet o adamla zaman mı geçer? Aç yelkenleri boş ver.
Zaten eğlenemiyoruz hiç. Nereye baktın kime güldün vs vs
Zamanla şiddet bile uygular o.
Bahane arıyomuş arkadaşım. Saçını düzeltmeseydin başka bi şey bulurdu
Ama bu sorun önceden de vardı aramızda ve tartışıyorduk bundan dolayı. En sinir olduğu şey buydu
Ne kadar zamandır birliktesiniz?
2 yıl
Bununla ilgili travmatik bir anısı var demek ki çünkü bu kadar takılacağı bir durum yok
Evet olabilir. Benim yaklaşımım nasıl olmalıydı sence? Ve hala bahane gibi geliyor mu sana?
2 yılın geçmiş eğer bu çocuğa değer veriyosan yapıcı olman daha iyi olurdu. Ama insanın gayriihtiyari yaptığı bi şeyden dolayı ayrılmak da her şekilde abartılı. Bana sorun sadece bu değilmiş buna benzer başka şeylere de takılmış gibi geliyo. İnsanın başı kız arkadaşı saçını düzeltti diye belaya girmez. Başka bazı hareketlerinden de rahatsız büyük olasılıkla ve birleşince böyle bi patlama yapmış gibi geldi bana
Evet çok doğru bi yorum olabilir bu. Bide adam bana bakıyormuş "dövücektim adamı" falan dedi hazmedemiyor gibi bi hali vardı. Daha önce de biri bana bakıyor diye otobüste sorun çıkarmıştı. Bunu kendine yediremiyor galiba
Otobüsteki adamla tartışmıştı yani*
İşte anladığım kadarıyla senin bazı hareketlerin yüzünden insanların sana baktığını düşünüyo ve bundan rahatsız oluyo. Yoksa kimsenin gözüne perde çekecek hali yok her bakanla kavga etsek yolda yürüyemeyiz. Bundan dolayı seni suçlaması saçma olur. Suçladığına göre senin de payın olduğunu düşünüyo. Haklı mı haksız mı buna sen karar vericeksin. Eğer haksızsa ve sen onu haksız olduğuna ikna edemiyosan ilişkini tekrar gözden geçir derim. Çünkü bu sana karşı güvensizlik demek ve bugün saç düzeltmeyle başlar yarın adım atmana dahi karışır hale gelir
Kesinlikle çok haklısın. Tam olarak dediğin gibi benden kaynaklandığını düşünüyor. Bende ise alışkanlık olmuş saçlarımı düzeltiyorum geriye atıyorum vs ama bunu yaparken biri için yapmıyorum veya birine bakmıyorum, o bunu anlamıyor. Kötü niyetle yapmasan bile bu hareketin sinir edici diyor dikkat çekiyor, sen insanı katil edersin falan diyor. Ben haklıyım aslında ama dikkat ederdim ayrılmasına sinir oldum.
Bu arada cevapların için çok teşekkürler.
Sen dikkat ederdin de bu nereye kadar hangi sınıra kadar böyle devam edecek bence bunu da sor kendine. Buna dikkat et ona dikkat derken sana ne kalacak geriye?
Çok doğru. Nasıl bi tutumum olmalı sence?
Bence bunu bilerek yapmadığını, kimseye iş atmak gibi bi derdin de olmadığını, bunu sana yakıştırmasının ne kadar saçma ve kırıcı olduğunu, bu suçlamayı yapan birisiyle birlikte olmak istemediğini net bi tavırla dile dök. Eğer seninle olmak istiyosa geri vites yapacaktır hatasını anlayacaktır. Ama tamam deyip yoluna da bakabilir haberin olsun. Bunu sana verdiği değer belirleyecek. Ben olsam böyle yapardım
şu an ayrıldı kendisi. Keşke bunu yapsaydım ama ya mantıklı, o an sinirlendim ve üzüldüm tepkilerim anlık oldu.
Çok da fark etmez yani eğer olur da sana bir adım atarsa bunu yaparsın. Adım atmadığı senaryoda da çok üzüleceğin bi durum yok çünkü bugün ayrılmasa yarın ayrılacaktı demektir. Yani sen bu çocuğun güvenini kırmamak için elinden geleni yaptıysan ve buna rağmen sana böyle bi muamele yaptıysa bence vicdanın rahat olsun, gelirse senindir
Haklısın. Çok teşekkürler
Rica ederim
Bahane tabiki değilse bile bununla yaşanmaz şükürler etmelisin
Hem bahane hem ilişkinin içine eden oymuş kendine özgüveni sıfır bu belli. Bence mutlu olmalısın. Evlensen neler yapardı sana eve bile kapatır böyle tipler.
Niye bahane etmiş olabilir bunu
Bunun cevabını biz kızların vermesi zordur. Erkekler hep dengesizdir çünkü.
Çocugun psikolojik sıkıntıları var boş ver
Takma kafana zaten ayrılacakmış
Bahane arıyormuş iyi ucuz kurtuldun bundan
Bahane
Nerden anladın
Hasta olabilir
Nasıl yani
Psikolojik
Abartı dimi
Abartidan da öte
Anladım teşekkürler
Sevgilin ruh hastası