Unutmayın iyiler daima kazanır , Kaybederken bile 🙏
İlk buluşmadan kaçması normal mi?
Unutmayın iyiler daima kazanır , Kaybederken bile 🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyada biriyle tanıştım alıştım görüntülü konuştuk Instagram inceledim kültürlü iyi işi olan bekar bir adam ,, ilk buluşmayı ayarladık son anda babam arıyor dedi sonra engelledi , iki gün sonra yazdı tam buluşacağız başka bahane yarın sabah olsun dedi tamam dedim sabah aradım yine engelliyim , ilk defa böyle bir uygulama kullandım böyle oldu kötü hissediyorum kendime güveni sarsıldı 😔
Merhaba, bence sizi fiziksel olarak beğenmemiş veya sakladığı başka bir şey var yani evli de olabilir. Sonrasında da engelleme kararı almış iki kez hem de. Yani niyeti ciddi değilmiş, ne istediğini bilmiyormuş diyelim. Aradığı kişi hiçbir zaman da siz olmamışsınız aslında. Bence böyle bir insanla yol yakınken hiçbir bağ kurmamış olmadan ayrılmanız çok isabet olmuş. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Doğruyu söyleyecek cesaret olmayacak kadar kendine güvensiz biri. Ve böyle biri için kendine olan güvenin sarılmasın. Yalana dolana başvuracak kadar karaktersiz olan o kişiden kurtulduğuna dua et. Daha ilerisi yaşanıp daha çok üzülmektense çok erken sana gerçek yüzünü göstermiş.
Cevap
13Cevap
Normal değil.
Tecrübe olmuş senin için tam emin olmadan kimseye güvenme
o işten hayır gelmez engelleyen adam bir şey saklıyor demek
Merhaba senin neden kendine güvenin kaybolsun ki buluşmaya gelmediyse o korkak tavuk , özgüvensiz aman bırak böyle korkak tavuksa iyi ki birşeyler yaşanmamış aranızda
Başka bahanesi var elemanın bence. Boy kilon kaç?
Maşallah eminim öylesindir. Üzülme bu kadar. Başkası mı yok kız. Salla bunu başka biriyle konuş.
Konuşmak ister misin?
Böyle bir dengesiz ile buluşamaman bence senin için iyi olmuş
Bence evli anladığım kadarıyla ya da profilinin tamamen yalan
Hangi sosyal medya?
Senin gibi malaaa olmayan bir şeyin gösterisini yapti sende yedin malll günaydın enerciiii 🤣
Ahhaaaa sosyal medyada kimseyle tanışmaya çalışma mazallah üzülürsün böyle kapissss.
Yaa ne alaka mkk adamlık bitmemiş adam gibi değer verenleri görmüyorsunuz bu yüzden hep çakallar sizi kullanmak için var sorun sendede var çocuk kendini parali göstererek seni düşürmüş yahuu 2 günlük dünya bu kadar da paraya iman etmeyin size yazık vallaa
Şansın bol olsun iyi akşamlar.
Bence sizden kaynaklı değil de kendinden kaynaklı sorun var. Yalanları olmuş olabilir.
Yaşın dogru mu?
Dalga geçmiş seninle
Bravo olması gereken de bu Umarım kalbi seninkine denk biri çıkar karşına
Yazık ya senin gibiler e
Sende dogru sun inşallah karşına dürüst biri çıkar
Kac yaşında sın
Sallama boş ver
Sil, engelle, evli midir nedir…
Safmisin senn
Adam kackere engellemis birak gitsin demekki biseyler ceviriyoo
Sevgiler canmm isin Rast gitsin
Üzüldüm acaba enerjin mi düşük