Sevmediği halde senelerimi aldı benden. canımı yaktı ve bir kadına yapılamayacak kötü şeyler yaptı. Hala bana kötülükler yapıyor. Allah onu bir kadınla mutlu yaşatıyor bana ettiği kötülükleri gördüğü halde. Beni mutlu etmeyip onu ediyor Allah beni sevmiyor diye düşünüyorum bu yaşadıklarımla. O ise gülerek “belki Allahtan cezamı ahirette alırım” dedi. Allah’ın ona ahirette cezasını vereceğine emin. çünkü hala cezasını almıyor😣 yanına kaldı yaptıkları ahım çıkmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
…….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mutluluğu insanlar kendi lehine olan bir şey zannediyor. Bence mutluluk insanın aleyhine olan bir şey. Mesela zenginlik lehine olan bir şey gibi gelebilir ama zenginlik bittiği zaman o an dünyada senden mutsuzu olmaz. Şimdi bu mutsuzluğun nedeni fakir olman mı? Hayır. Bu mutsuzluğun ve acının tek nedeni önceden zengin olmandır. Her zaman fakir olsaydın fakirlik canını yakmayacaktı ama zenginken fakir olursan fakirlik canını çok yakar. Ki bazıları bu acıya dayanamayıp intihar bile ediyor ya da sıkıntıdan kanser oluyor. Yani varlık, mutluluk her zaman insanın lehine olan bir şey değildir. Allah azabını arttırmak istediği kişiye de mutluluk ve zenginlik verebiliyor ki acısı artsın
Hiç bir kötülük kul hakkı cezasız kalmaz içini ferah tut..
Bende çok çektim senin gibi boş ver hayatına bak
Boşversem aklınıza gelmeyecek kötülükler yaptı çevresiyle beraber hem de. Ben cezasını almadığını çekmediğini düşünüyorum cezasız nasıl kalmıyor?
Bak kardeşim.
Aldattı beni aklı başında birisiyim sebebini sordum eksik miyim ben diye sonra tuttum annesinin evine gerek yok size iyi gelmeyen insanları Allah'a havale edip keyfinize bakın artık
Haklısınız ben sadece cezasını bulmuyor dedim o benim söylemek istediğim sadece
Yoo buluyor sakin ol bekle gör