Aklındaki olumsuz düşünceler Asla gerçek olamayacak umursama soner Şu var dünyanın en çirkin insanı dahi olsan insanı sevdiren huyudur. İnsan sevdi zaman kusursuz sever milletin lafına bakma bazı insanlar çekemez ya da anlayamaz
Ben bir insana çirkin güzel diye bakmam. Onu alıp bir sergiye cikarmayacaksam vitrin mankeni olarak muhafaza etmeyeceksem eğer. O zaman bakarım tabii :)
Of sinirimi bozdu şu insanlar 🤦♀️ Sen nasıl birisin peki? Aslında içimi tanıyan herkesin beni seveceğine inanıyorum ama hep mı tipten kaybediyorum anlamadım hayır çirkin olsam gerçekten çirkinsin otur oturduğun yere derdim de o derece çirkin biri de değilim yani
Adı üstünde insanlar işte. Şüphesiz insan hüsrandadır asr suresi 2. ayet. zaten sana tip ile yaklaşan ya da yaklaşmayan biri zaten yaklasmasin uzak olsun o tip bakii kalmayacak ki bakii kalacak olan senin sevgin karşı tarafın sana olan sevgisi. Sen nasıl birisin sorusunu anlayamadım açabilir misin acaba?
Evet tabi ki öyle ama kimsenin beğenmemesi çok zoruma gidiyor 😒 şimdi beğenmeyen 40 yaşımda olduğumda mı beğenecek sanki anlamıyorum Tip olarak sormuştum aslında ama gizliden çıkabilir misin?
İşte anlatmak istediğim nokta bu. Tıp için beğenenler hiç begenmesin bu seni onlardan kurtarmış oluyor seni gerçekten karakterin için ne bileyim sen olduğun için seven gelsin haksız mıyım? Bırak begenmesinler ya sen zaten güzel olduğunu biliyorsun ve güzellik de gerçekten göreceli bir kavram.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yemin etme bostan yerine kendine gore guzel olabilirsin ama dışarıya olmayabilirsin diger yandan sadece gorunus yok hersey gorunus olmuyor
Merak ettim seni acikca yorumlayabilirim eksik gordugum yerleri soyleyebilirim sakincasi yoksa
Gerçekten yorumlar mısın
Vallaha bak
Kötü niyetli olmadığını nerden bileyim
Nasil ispatlayabilirim?
Kriterlerin tutmuyordur ya da maddiyata bakan kisiler karsina çıkıyordur
Sorun tipinde değilse konuşman da ya da başka bi nedeni olabilir
Allah seni koruyor dua et
Öyle bi diyorsun 😔 umarım ondandır
Umudunu taze tut dağın altında olsan nasibin seni bulur ya da sen nasibini bulursun
Ama beğenilmemek çok kötü bi his yavaştan yaşlanıyorum zaten şimdi beğenilmiyorsam daha da beğenileceğimi ve sevileceğimi düşünmüyorum
Aklındaki olumsuz düşünceler Asla gerçek olamayacak umursama soner
Şu var dünyanın en çirkin insanı dahi olsan insanı sevdiren huyudur. İnsan sevdi zaman kusursuz sever milletin lafına bakma bazı insanlar çekemez ya da anlayamaz
Kalbini ve düşünceni güzelleştir sadece
Allah seviyor kula ne gerek var
Yoruldum beğenilmemekten
Bizde beğenilmekten bezdik. Artık insanlardan uzaklaşmak istiyorum
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya 🤦♀️
Her güzelin sevileceğine dair bir garanti mi var
Yav güzel değiliz
Bence sen çirkinsin ama sen bilirsin
Çirkin de değilim
Ezik misin arkadaşım sen
Ya karakterin kötü ya tipin kılığın neden kabul etmiyorsun onu anlayamıyorum
Sensin ezik tipsiz bu tiple gelmiş bana çirkin diyor
Tamam anlaşıldı nedeni
Seni sevmeme izin verir misin?
Sen kimsin ki
Kitap tutkunu, gitar çalıp şarkı söylemeye bayılan, girişimci, araştırmacı, İslamı yaşamaya çalışan bir kişi.
Peki beni niye sevmek istiyorsun ki ya çirkinsem
Ben bir insana çirkin güzel diye bakmam. Onu alıp bir sergiye cikarmayacaksam vitrin mankeni olarak muhafaza etmeyeceksem eğer. O zaman bakarım tabii :)
Of sinirimi bozdu şu insanlar 🤦♀️
Sen nasıl birisin peki? Aslında içimi tanıyan herkesin beni seveceğine inanıyorum ama hep mı tipten kaybediyorum anlamadım hayır çirkin olsam gerçekten çirkinsin otur oturduğun yere derdim de o derece çirkin biri de değilim yani
Adı üstünde insanlar işte. Şüphesiz insan hüsrandadır asr suresi 2. ayet. zaten sana tip ile yaklaşan ya da yaklaşmayan biri zaten yaklasmasin uzak olsun o tip bakii kalmayacak ki bakii kalacak olan senin sevgin karşı tarafın sana olan sevgisi. Sen nasıl birisin sorusunu anlayamadım açabilir misin acaba?
Evet tabi ki öyle ama kimsenin beğenmemesi çok zoruma gidiyor 😒 şimdi beğenmeyen 40 yaşımda olduğumda mı beğenecek sanki anlamıyorum
Tip olarak sormuştum aslında ama gizliden çıkabilir misin?
İşte anlatmak istediğim nokta bu. Tıp için beğenenler hiç begenmesin bu seni onlardan kurtarmış oluyor seni gerçekten karakterin için ne bileyim sen olduğun için seven gelsin haksız mıyım? Bırak begenmesinler ya sen zaten güzel olduğunu biliyorsun ve güzellik de gerçekten göreceli bir kavram.
Sen varsın, sen kendini sev.
Niye lan niye bizide niye sevmiolar
vardir illa seven ua
Ya burdan konuştuklarım bile fotomu gördüğünde soğuyor ya o derece mi çirkinmişim diyorum
soğuksundur
iticisindir
Gel kiz
Ne gel ya soruma cevap ver
Kendini kasma severrr
Bakalım bi
cesur degılmısın