Çirkin olduğum için mi kimse sevmiyor beni ayrıca ezik miyim?

Ya anlamıyorum ki kimseye kötülük yapmam, herkesin yüzüne gülerim, kimsenin dedikodusunu yapmam ha yaparsam yüzünede derim ama anlamıyorum yine ben kötü oluyorum özellikle okulda okul dışında sevilirim zaten acaba insanlar bana bir şey yapmıyorda ben mi yanlış anlayıp kafama takıp üzülüyorum anlamadım, çalışkanım tabi eski çalışkanlığım kalmadı bozdular psikolejimi, bir ara (geçen sene belki bu senede diyorlardır) inek diyorlardı bana aslında gayet eğlenceli biriyim en azından boş yapmıyorum yerli ve zeka gerektiren espriler yapıyorum. Antipatik bir insan mıyım anlamadım? Sınıftaki erkekler dalga geçer gibi sürekli imalarda bulunuyorlar mesela bir çocuk sürekli bana takmış vaziyette mesela ilk başlarda gözlüğümü taktığımda ana ne kadar değiştin dedi, ertesi hafta hergün gözlüğün nerde, senin kafan niye bu kadar küçük, hanım ağanın kızına benziyorsun diyip arada saçımı falan çekmeye başladı normal bir çocuk değil bu sefer de eliyle kafama bastırdı herkesin içinde öyle psikolojisi bozuk bence daha çok varda sığmaz , başka bir tanesi var bana sürekli şeytan diyor, boyun kısa diyor (164üm), geçen senede esprisine herkes ona abi derken bana dönüp ezikleyici ifadeyle sen abi deme dedi, onun dışında başka çocuklar sürekli dalga geçiyor mesela fizik dersinde soru cevaplıyorum arkadan sen dediysen kesin yanlıştır diye bağıran bir çocuk var, ablam dediyse doğrudur diye bağıran çocuk var okulun ilk zamanları bir tane kız beni sınıf grubundan durduk yere hiçbir şey yazmama rağmen çıkarmıştı ve kimse bir şey dememişti günlerce namazın başında bile ağlamıştım belkide bu yüzden namazlarım kabul olmadı, okulda şenlik+mezuniyet olunca süslenmiştim doğal olarak sınıftaki bir tane oğlan bu niye süslenmiş bu kadar sanki abla abisi mezun oluyor demişti, başka bir kızda en favori Öğretmenimin yanına gidip çok süslenmiş diye imada bulunmuştu alttan alttan güya hoca bana kızacak ama canım hocam o hep güzel diyip bozmuştu hatta sarılmıştı bile, başka kız yine eskiden samimiydik hatta bir keresinde bana yüzün çok güzel demişti ertesi sene bu beni savunan öğretmene karşı açık açık bana süssüz püssüz bakımsız dedi hocam bebek gibi diye savunsada çok dert ettim, okuldaki tanıamdığım kızlar bilr kötü kalpli bazen omuz atıp, bazen göz deviriyorlar bıktım ama artık kötü bir insan değilim, çalışkanım (galiba artık değilim) o halde çirkinim ben bu yüzden böyle davranıyorlar

Çirkin olduğum için mi kimse sevmiyor beni ayrıca ezik miyim?