Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar birbirinizin annelerine laf etmeyi kesin lütfen
sevgilim aşığım dediğinde duygusallaştım bir anda ağlamaya başladım ama uzun süre ağladım 3 4 saar durmadı ağlamam :( o da korktu endişelendi. Tuhaf biri olarak mı görüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
La keşke benim sevdiğim olsada böyle ağlasa ben sevdiğimi söylediğimde...
ama bu durumu garipsedi sanırım modunu düşürdüm
Evet olabilir ama çok fazla takma bir süre sakin kal çok yazma muhatab olma o gelirse gelir zaten...
Oha dhskjdoskdks 3-4 saat ne çüş
evet gözlerim kıpkırmızı olmuş banyoda bile ağladım
Çok nadir içiyosan alkolun sana yaptigi etkiyi kavrayamamissin henuz. Alkol duygulari diplere çıkarır o yuzden aglamissin. Dikkatli ol bi dahakine. Ona da bu şekilde söyle
sık içmem direncim düşük zaten de modumu düşürmez normalde bir anda duygusallaştım
Olsun olur öyle şeyler takma. Bugün kendini daha iyi hissettigin bir vakitte konuş onunla unutulur hemen merak etme
umarım teşekkür ederim ya kaygılandım ne düşündü diye
Size beyin MR çektirmenizi öneririm. Sağlığınızla alakalı şüphelerim var.
doktor musun
Maddi problemlerinizi dışa vurmuşsunuz iyi bir boşalma taktiği olmuş. Ama uzun vadede gerekli minarel ve vitaminleri beslenme düzeninize eklemeniz gerekir. Aşk sözcüğü duygusal anlam yükleyerek duygu seli yaşadığınızı düşünmüyorum
maddi problem yaşamıyoruz aslında bana olan sevgisini biliyorum ama kaygılı bir yapım var aşk daha yoğun duyunca garip hissettim romantik film izlerken oldu olay
yarıldım ak
@200x5 neye hocam ağlamama mı sözde bilinçaltı terapistinin yorumuna mı
beyin mr ı çektir dedi o komik geldi
Merve hanım senin başka konun var kafan dolu bu sözde ağlanacak bir durum bulamadım
@200x5 komik bence de sarhoşken olan bir şey peki sence bu durum nasıl düzelir çok mu weirdo buldu, ilgilendi baya korkmuş
böyle bir tepkiyi beklemdiği için şaşırmış olabilir bir sağlık sorununun olabileceğini düşünmüş olabilir düzelecek bir durum yok bunu beklemiyordum şoka girdim o yüzden ağladım dersin olay biter
@200x5 teşekkür ederim yorumun için şaşırıp sen ne düşünüyordun ki aşığım tabi gibi bir tepki verdi zaten
rica ederim iyi günler mutluluklar🙂🙂
Ağladın demek
evet garip mi buldu sizce